Şimdi Ara

himedia hd900b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • himedia hd900b siparişi verdim 450 tl ye sancak bilgisayardan ....acaba iyi bir tercihmi ??kafam çok karışık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanttk

himedia hd900b siparişi verdim 450 tl ye sancak bilgisayardan ....acaba iyi bir tercihmi ??kafam çok karışık...

sipariş vermişssiniz artık. kötü olsa moralinizi bozmaktan başka ne farkeder ki? :)
    Bu arada hayırlısı olsun ama cihaz zaten en iyi cihazlardan biri, en önemlisi yazılım destegine bakmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanttk

himedia hd900b siparişi verdim 450 tl ye sancak bilgisayardan ....acaba iyi bir tercihmi ??kafam çok karışık...

900a ile b nin ne farkı varmış biliyormusunuz?
  • Yazılımsal ve teknik herhangi bir farklılık olmamakla beraber, 906B modelinde sata hdd eklenebiliyor,dokunmatik panel ve lcd gösterge mevcut. Her iki modelin incelemesinin ve karşılaştırışmasının bulunduğu konu size yardımcı olacaktır. http://resim.donanimhaber.com/m_56088133/tm.htm
  • hdtech'in sattığı 900b 'de dahili wi-fi yok
  • himedia nedir? Bu kadar pahalı cihazları piyasaya yeni girmiş markalarla, yazılım desteği, teknik destek olarak bilmediğiniz markalara bu paraları nasıl verebiliyorsunuz hayret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardus

himedia nedir? Bu kadar pahalı cihazları piyasaya yeni girmiş markalarla, yazılım desteği, teknik destek olarak bilmediğiniz markalara bu paraları nasıl verebiliyorsunuz hayret ediyorum.

Sen çok iyi biliyorsun , Himedia nedir - ne değildir. Ama bizim getirdiğimiz her marka ve model ürün için nasıl manipülasyon yapıp insanların aklını bulandirmayi ve çamur atma sebeplerini de biz çok iyi biliyoruz :)

Güneş balcikla sivanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.