himedia hd900b siparişi verdim 450 tl ye sancak bilgisayardan ....acaba iyi bir tercihmi ??kafam çok karışık...
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanttk
himedia hd900b siparişi verdim 450 tl ye sancak bilgisayardan ....acaba iyi bir tercihmi ??kafam çok karışık...
sipariş vermişssiniz artık. kötü olsa moralinizi bozmaktan başka ne farkeder ki? :) Bu arada hayırlısı olsun ama cihaz zaten en iyi cihazlardan biri, en önemlisi yazılım destegine bakmanız lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanttk
900a ile b nin ne farkı varmış biliyormusunuz?
Yazılımsal ve teknik herhangi bir farklılık olmamakla beraber, 906B modelinde sata hdd eklenebiliyor,dokunmatik panel ve lcd gösterge mevcut. Her iki modelin incelemesinin ve karşılaştırışmasının bulunduğu konu size yardımcı olacaktır. http://resim.donanimhaber.com/m_56088133/tm.htm
hdtech'in sattığı 900b 'de dahili wi-fi yok
himedia nedir? Bu kadar pahalı cihazları piyasaya yeni girmiş markalarla, yazılım desteği, teknik destek olarak bilmediğiniz markalara bu paraları nasıl verebiliyorsunuz hayret ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: stardus
himedia nedir? Bu kadar pahalı cihazları piyasaya yeni girmiş markalarla, yazılım desteği, teknik destek olarak bilmediğiniz markalara bu paraları nasıl verebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Sen çok iyi biliyorsun , Himedia nedir - ne değildir. Ama bizim getirdiğimiz her marka ve model ürün için nasıl manipülasyon yapıp insanların aklını bulandirmayi ve çamur atma sebeplerini de biz çok iyi biliyoruz :)