Bildirim
Hileli maçtan rank düşer miyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Maalesef lose bu durumda karşı takımdaki winler siliniyor ancak sizin aldığınız lose durumunda bir değişiklik olmuyor. Adaletsiz bir sistem maalesef -
Lose silinmiyor malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugunde bu aklima geldi dusuncelerimi sen yazmissin asiri adaletsiz bu durumquote:
Orijinalden alıntı: Frankresh
Maalesef lose bu durumda karşı takımdaki winler siliniyor ancak sizin aldığınız lose durumunda bir değişiklik olmuyor. Adaletsiz bir sistem maalesef -
Hocam aşırı mantıksız ya. Demoyu izliyorum adam bildiğin dalga geçiyor deagle ile aim koymuşum geldiği gibi hs atıcam ya da awp ile bakıyorum normal bir düşman gelse vuramama ihtimalim yok ama bu şerefsizde aim lock var ek olarak duvardan da kitleniyor shoulder pick atıp duvar arkası hs atıyor 5 yıl madalyası vardı 1200 saati vardı hesabına da yazık etti aptal -
Hesap ticareti bol olduğu için önemi yok kim bilir kaç hesap var. 5 yıllık jetonlu hesap satışı çok oluyor ucuza.quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LIFE
Hocam aşırı mantıksız ya. Demoyu izliyorum adam bildiğin dalga geçiyor deagle ile aim koymuşum geldiği gibi hs atıcam ya da awp ile bakıyorum normal bir düşman gelse vuramama ihtimalim yok ama bu şerefsizde aim lock var ek olarak duvardan da kitleniyor shoulder pick atıp duvar arkası hs atıyor 5 yıl madalyası vardı 1200 saati vardı hesabına da yazık etti aptal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk csyi sakın ciddi oynama ben bi aralar baya kasıyordum hiç gerek yokmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden kanserlik tamamenquote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
Knk csyi sakın ciddi oynama ben bi aralar baya kasıyordum hiç gerek yokmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X