Şimdi Ara

Hileli maçtan rank düşer miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar karşımıza hile geldi abarta abarta vurdu maçtan sonra ban yedi zaten. rank maçımdı şimdi bu adamlardan win silindi ama bizden de aldığımız lose silindi mi? çok önemli bir maçtı elim ayağım titredi hileci köpek yüzünden umarım aldığım 5-6 win boşa gitmemiştir.

• Maalesef lose bu durumda karşı takımdaki winler siliniyor ancak sizin aldığınız lose durumunda bir değişiklik olmuyor. Adaletsiz bir sistem maalesef
  • Lose silinmiyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankresh

Maalesef lose bu durumda karşı takımdaki winler siliniyor ancak sizin aldığınız lose durumunda bir değişiklik olmuyor. Adaletsiz bir sistem maalesef
    bugunde bu aklima geldi dusuncelerimi sen yazmissin asiri adaletsiz bu durum
  • Frankresh kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı mantıksız ya. Demoyu izliyorum adam bildiğin dalga geçiyor deagle ile aim koymuşum geldiği gibi hs atıcam ya da awp ile bakıyorum normal bir düşman gelse vuramama ihtimalim yok ama bu şerefsizde aim lock var ek olarak duvardan da kitleniyor shoulder pick atıp duvar arkası hs atıyor 5 yıl madalyası vardı 1200 saati vardı hesabına da yazık etti aptal
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

Hocam aşırı mantıksız ya. Demoyu izliyorum adam bildiğin dalga geçiyor deagle ile aim koymuşum geldiği gibi hs atıcam ya da awp ile bakıyorum normal bir düşman gelse vuramama ihtimalim yok ama bu şerefsizde aim lock var ek olarak duvardan da kitleniyor shoulder pick atıp duvar arkası hs atıyor 5 yıl madalyası vardı 1200 saati vardı hesabına da yazık etti aptal
    Hesap ticareti bol olduğu için önemi yok kim bilir kaç hesap var. 5 yıllık jetonlu hesap satışı çok oluyor ucuza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk csyi sakın ciddi oynama ben bi aralar baya kasıyordum hiç gerek yokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba coin işine girerim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Knk csyi sakın ciddi oynama ben bi aralar baya kasıyordum hiç gerek yokmuş
    Harbiden kanserlik tamamen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.