Şimdi Ara

Hile mi? Global mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam adamları eliyle koymuş gibi indiriyor hep, yerlerini gördüğü bariz belli. O mid sonra short olayında hilelik birşey yok ama orada smoke atmış short.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

5:32 dışında herhangi bir anormal durum yok. o da smoke bug gibi duruyor. TEMİZ

O smoke bug değil bildiğin smoke, adam buna t baseden vuruyo o ısrarla lowerdakini öldürüyo, bunun dışında bana göre hiç bir bomba atışı bile global seviyede değil, aim sadece kafaya hizalı, tamam bazı yerlerde normal vuruşları var ama bi bunny bile yapamıyor pro falan değil bu adam

Edit ; maçın ilk yarısı 11-4 bitmişti. 2.yarı adam olofa dönüştü birden nası olduysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Ocak 2016; 13:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Maçları hep ucu ucuna kaybetmişsin.

Hocam rütbe düştükçe takıma inanılmaz kötü oyuncular geliyo, karşı takımda hile olmasa hep 30 civarında vuruyorum yenilsekte. Ama tek başıma yetemiyorum takımdaki herkesin az çok katkı yapması gerekirken afk kalan mı ararsın armorsuz silah alan mı ararsın, 4 kişi eko yaparken silah çeken mi ararsın bunlar geliyo artık bana, ha soruyorum kendime her maç ilk 2 için oynayıp nası bu kadar düşüyorum, yenilginin bu kadar etkili olmaması gerektiğini düşünüyorum ama fazlasıyla etkili

• Hocam acikcasi bana wh + aimbot var gibi geldi dikkat eder misiniz 3:33te cross bir anda duvarin arkasindaki adama kayiyor sonra tekrar sağa ceviriyor

• hile değil muhtemelen yeni rütbe sisteminin kurbanı dengesiz takıma denk gelmiş. aldığı aim yaptığı prefirelar normal ben şüphelenmedim. ortalama üstü bir oyuncu aimi baya iyi aslında. map dust2 ve rakipte biraz zayıf kalınca bu kadar fark oluşmuş. peaklediği yerlerde en olası spotlara aim koyuyor karşısındaki rakipte sabit bir şekilde durduğu için vurması zor olmuyor. böyle bariz hile yapan birisinin bu kadar seri hareketler fb'ler fln atabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

hile değil muhtemelen yeni rütbe sisteminin kurbanı dengesiz takıma denk gelmiş. aldığı aim yaptığı prefirelar normal ben şüphelenmedim. ortalama üstü bir oyuncu aimi baya iyi aslında. map dust2 ve rakipte biraz zayıf kalınca bu kadar fark oluşmuş. peaklediği yerlerde en olası spotlara aim koyuyor karşısındaki rakipte sabit bir şekilde durduğu için vurması zor olmuyor. böyle bariz hile yapan birisinin bu kadar seri hareketler fb'ler fln atabileceğini sanmıyorum.

Hocam bu oyunu bilen yada iyi oynayan kişilerde hile kullanabilir, tamam bu arkadaş kesinlikle iyi bi oyuncu ama aiminin şüpheli olduğu çok flick shot var

• atlaya atlaya izledim. bi 2 flickshot ı refleks gibi geldi. dediğim gibi rakip takım çok zayıf görüp vurana kadar bu videodaki arkadaş vuruyor sürekli. tekrar izleyeceğim hepsini vakit olunca ama.
  • fifti fifti hile olma ihtimali var. tam hile olduğuna ikna edemedim kendimi,

bazen imkansız atışları var onları anlayamadım ben. bir ihtimal hile de olabilir. ama yapıyorsada sağlam hile kullanıyor sanırım.
  • ben de çok arada kaldım açıkçası. Ya hile kullanma da pro yada harbi oyunda pro..
  • Aimbot var gibi. Özellikle her öldürdüğü adamdan sonra aimde hafif sağa sola kayma var ama ateş ederken hiç sapma yok gibi geldi bana.
  • Adamda bariz wall aim var
    edit: T base deki deagle şovunu izledikten sonra anlarsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor to Viktory -- 12 Ocak 2016; 19:27:03 >
  • %100 hile diyemem ama biraz olsun şüphelendiğin varsa reportu çakacaksın bu oyunda hileci dolu
  • kanka aim temizde adam eski mlg duvarcı ow gelse x ray kapalı ise temiz der gecerim yeminlen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 12 Ocak 2016; 19:31:13 >
  • Abi ben kararımı değiştirdim bu adam kesinlikle profesyonel. Özellikle 5:37 deki o reflex mükemmel ötesi. Twitch yayınları olsa izlerim çünkü oyunu çok zevkli. 5:37 deki reflexi gördükten sonra ben bu adama hile demem.
  • 3.25 ten sonra 10 saniye kadar izleyin. Anlamadıysanız tekrar izleyin. Tünelden çıkıp tekrar girerken aim shortta daha görünmeyen adamın üzerinde duruyor. TAM OLARAK ÜZERİNDE.
    %90 wh o bile yeter aslında ama birçok şüpheli hareketinin üstüne onu katarsanız. O kadar tahmini hareketin tutması biraz saçma olmaz mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka aim temizde adam eski mlg duvarcı ow gelse x ray kapalı ise temiz der gecerim yeminlen.

Hocam demoyu izledikten sonra bende oynanışına bakınca iyi oyuncu olduğunu anladım ancak bir çok yerde info olmamasına rağmen adamın orda olduğunu biliyor ve çok emin davranıyor. Özellikle ilk yarı 15-16 adam vuran adam ct ye geçince 50 adam vurdu, genede iyi oyuncu olduğu kesin ancak wh tarzı hilesi varsa kesinlikle ban yemeli, arkadaşın diğer maçlarınıda izlemek lazım kesin yargıya varmak için. Ama bazı yerlerde çok ilginç şutları gerçekten var ve bana göre pro bi oyuncu falan değil bu, çok fazla stremer ve yayıncı izliyorum bunun gibi saçma hareketler yapıp çok kill alabileni görmedim

• Valla ben lem görünümlü MGE'yim ama bu adam hack gibi geldi. Yorumu benden profesyonellere ve tecrübelilere bırakıyorum.
  • 'kesinlikle hile' diyemem, temiz olabilir. 05:32 deki vuruşuna da kesin hile diyemiyorum çünkü tüneldeki adam ateş edip ses veriyor sese doğru sıkıp tutması olası bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Abi ben kararımı değiştirdim bu adam kesinlikle profesyonel. Özellikle 5:37 deki o reflex mükemmel ötesi. Twitch yayınları olsa izlerim çünkü oyunu çok zevkli. 5:37 deki reflexi gördükten sonra ben bu adama hile demem.

Orada ki o dönüşü 180 derece dönme makrosuyla yapıyor
  • hile hocam vac ban coming...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.