Şimdi Ara

Hile hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iddiaya göre 4.5 le beraber hile kalkıyordu fakat bana hala hileciler denk geliyor sizinde fark ettikleriniz oluyor mu? Kalktımı var mı hala merak ettim.
    İyi forumlar.

• hiller kalkamaz yaw. kalkmasi icin baya ugras gerektirir oda onlara uymuyor eski oyun oldugu icin. kimse oturup da baglantiyi falan yeniden yazamaz yada simdikini gelistirmez :). Zaten butun sorunlar baglantidan kaynaklaniyor. client side calculation oluyorsa orda herturlu hack kullanilabilir. ornegin animation hack falan.

Orijinalden alıntı: thatme

Arkadaşlar iddiaya göre 4.5 le beraber hile kalkıyordu fakat bana hala hileciler denk geliyor sizinde fark ettikleriniz oluyor mu? Kalktımı var mı hala merak ettim.
    İyi forumlar.

O işin olması için gameforce nin para kazancının %40 gibi rakamlarda düşüşünün göze alması gerekiyorki buda imkansız adam para kazanıyor niye yapsın ki şahsen ben olsam yapmazdım

• Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şuan oyunda hile kullanmanın hiç bir sakıncası yok. Hatta şöyle söyleyeyim zubaba da elyos yada asmos farketmiyor cast kullanan oyuncular haricindeki oyuncuların 95% i attackspeed hilesi kullanıyor. İsim vermeye kalksam en göze batanlar assassin ve gunnerlar oluyor genelde. Bugün gözde Volt ile karşılaştım adam yarım saniye içinde 5 tane skill ve 4 oto atak yapmış. Adamın sadece ambush attığını gördüm ve öldüm. Aynı şekilde gunner gürcü müdür ne karın ağrısı ise oda hilenin dibine vuruyor. Ama elyo tarafında durum dahada vahim sanırım. Pvp haricinde duel yaparken bile hile kullanan bir çok oyuncu var. Hiç ummadığım hayatta yapmaz dediğim insanlar bile hiç çekinmeden hile kullandıklarını söylüyorlar. Gerisini siz düşünün artık.
  • Napcaz biz nerde oynayacağız
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Arkadaşlar oyuna hile kalkanı gelecek ama bu 4.5 ile gelmeyecekti zaten. Oyunun Türkçe forumunda okursanız topluluk raporunda hile kalkanından bahsediyor ve bundan çok ümitli olduklarını söylüyor.Düşünün yama notlarını 4.5 i getirdikleri gün yayınlayabilen, getirdikleri versiyonda nelerin olduğunu bizle beraber keşfeden Gameforce ilk kez bir konuda iddialı:D. Ama bu hile kalkanının 4.5 ile geleceğini yazmıyor. Amerika sunucularında hile kalkanının aktif olduğu ve hilelerin kısmen çalıştığı söyleniyor. Hep beraber göreceğiz.

Hile olarak en çok can sıkan olay animasyonsuz skill vurmak. Bunu da en verimli kullanan sınıflar asas ve gunnerlar. Ne kadar can sıktıklarını zaten forumda isyan edenlerden anlıyoruz. İki sınıfın da ortak noktası tek elle silah kullanmaları. Oyun altyapısı diğer sınıfların animasyonsuz vurduklarında skillerin ikinci chaine geçişine izin vermiyorken asas ve gunnera izin veriyor. Dananın kuyruğu da burada kopuyor.

Tahminim
    Yeni hile kalkanıyla birlikte bu saydığım sınıflarda da animasyonsuz skill vurma kalkacak. Uçma-kaçma işinlanma, duvardan geçme de olmayacak. Ama bir kaç ay içinde bu hile kalkanı kırılacak uçma-kaçma işinlanma, duvardan geçme geri gelecek ama ANİMASYONSUZ SKİLL VURMA KALKACAK. Yani diğer sınıflarda olduğu gibi olacak. Ve bu şekilde oyunun ömrü bir kaç yıl daha uzayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi insallah bekliyoruz bakalim serverdaki gunnerlarin yarisi oyunu birakir ama heralde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Keşke oyunda ki nickini yasaydında bende bileydim kimi yarım saniyede kestiğimi. Volt,,

Ayrıca hiç bir şekilde samimi bulmuyorum seni. Devamlı hile yapan oyuncuların videolarını çekmeye çalışıyorsun ama o videoların hiç birisinde böyle çatır çatır adam kestiğin yok.

Zubaba daki bütün assassin ve gunnarlar için söylüyorum (Deadpool hariç) biriniz bir tane video çekse de nasıl 1-2 saniyede adam kesilir gösterse bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

60 level glad isminin önemi yok. Sorun, senin 1 saniyeden kısa bir sürede ambush ve raid atıp arayada iki üç tane normal atak sığdırman.

Ayrıca hiç bir şekilde samimi bulmuyorum seni. Devamlı hile yapan oyuncuların videolarını çekmeye çalışıyorsun ama o videoların hiç birisinde böyle çatır çatır adam kestiğin yok.

Zubaba daki bütün assassin ve gunnarlar için söylüyorum (Deadpool hariç) biriniz bir tane video çekse de nasıl 1-2 saniyede adam kesilir gösterse bize.

http://www.youtube.com/watch?v=Hyo0KiYDmUI videoda üzerimdeki full +sız bm 13. sn de yaptığım attack speed beli 65 level adama bile bu kadar yerken senin 60 level gladın way haline suandaki itemlerim +13 ap deger dual biri bm flury ile attack speed 08 ambush auto atack shadow fail ripclaw yapmam 1.5 sn, deathpool dan bahsetmişin güzel kardeşim ofe sıralama listesinden düştüğü gün bann yediği için tesadüfe bak ki deathpool da düştü ^^beni samimi bulman yada bulmaman beni hiç ilgilendirmez, mesele ben en azından gercekten hack kulananları videoya çekip elim de kanıt oldu zaman bu sahısları lfg den paylaşıyorum her kesildiğim adama gidip orda burda hack kulanıyor diye camur atmıyorum.sanada hak vermek lazım şimdi millet assassini glad gibi oynadığı için chatcombata auto attack gördüğünüzde hack zanediyorsunuz ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p2unknown -- 2 Mayıs 2014; 2:56:00 >

• Dediğim gibi benim karakterin ismi cinsmi önemli değil. Forum üzerinden seni şöyle keserim böyle keserim gibi pvp de yapmak istemiyorum. Seni tanımıyorum, tanıdığım ve hayatta hile yapmaz dediğim oyuncular bile hile yapıyor. Zubaba sunucusundaki bütün assassin ve gunnarların, özellikle sabah akşam pvp yapıp oyuncuları üçer beşer kesenlerin hepsi hilecidir.

Ayrıca combat chat falan filan demişsin benim oynamasını bilmeyen birisi sanıp. Daha avrupada wave ismi duyulmadığı zamanlarda assassin ile wave yapıyordum ben. Hatta biraz büyük konuşmak gerekirse ben assasin ile wave yaparken sen daha böyle bir sınıfın varlığından bile haberdar değildin belkide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.