Şimdi Ara

Hile Kullananlar Tespit ettiğimiz Sayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Platformda bir kullanıcı var, Sürekli hile kullananları ifşa ediyor, geçen gün birine denk geldim. :) öyle böyle değil harbiden adam mermileri hiç sektirmiyor. PUBG de böyle materyal mi var? silahları sekmesini azaltan yani, %85 oranında sektirmediğini fark ettim? Hile kullananları ifşaladığımız sayfa BURASI

• şimdi söylemeyeyim malum kesime macroyu saldılar. karakinde 3x 4x scope ile 42 mermi spray bastılar. gören herkes indirdi. İpin ucunu kaçırdılar şimdi yasaklasalar oyuncu kalmaz nerden biliyorum cs1.6 da ctrl duck yeni çıktığında yasaklayan serverlar boş kaldı.

pubg 2 çıkaracaklarımış macroyu recoil i engellemezlerse hiç zahmet etmesinler ömrü en fazla iki yıl olur bıktı millet.

• Hileye çözüm yok.. hele bir de hileci oyunda gcoin falan almışsa mümkünatı yok banlatmanın...

Ben bu ip gibi sprey atma işini ne yaptıysam 7 yılda beceremedim... Tamam herkesin yeteneği farklıdır bu kenarda dursun, bende de kötü sistem yok.. yahu partnerler öyle bir sprey atıyor ki beryl ile yok böyle birşey... Tek cevapları dalga geçer gibi mousu aşağıya çekin 😃... Ee biz de çekiyoruz ama bir türlü kıvamını tutturamıyoruz...

Neyse hilecilerin hangisini ifşalasak... Hiçbir faydası olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abayismail A kullanıcısına yanıt

ifşala ifşala nereye kadar adamın dediği gibi %85 hatta daha fazla. kullanmayan yok

• evet haklısınız çözüm bulmuyorlar bilerek gibi gerçi makro yu yakalamak biraz zor olsa gerek ama yaparlar bir güvenlik önlemi, yinede ifşalıyoruz kullananları bilinçlensin ve kimse bu karaktersiz ile oynamasın diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.