Zamanında çok değil 2-3 ay önce gerek Hilbert e gerek Ismail e az küfür etmedim. Şimdi sağlıklarına duacıyız, Ismail takımı kurtaran adam oluyor.
Vay arkadaş, bizi bu hallere getirenlere selam olsun...
Bir daha İsmail'e küfredersem Fenerli olayım!Düştüğümüz hallere bak.Kimlere Bale,Evra gözüyle bakar olduk.
Beşiktaşın ciddi rakiplere karşı ederi bu , ne bekliyordun hocam ? Yinede özellikle ikinci yarı 2 gelebilirdi. İsmail ve hilbert konusunda çoğunluğa katılmıyorum.
Ölümü gören, sıtmaya razı oluyor.
Gelen gideni aratır kardeşim. Hilbert ve İsmail ile çıkabilseydik bu maça her şey çok farklı olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Ölümü gören, sıtmaya razı oluyor.
De git len
Kusura bakmayın ama bu camianın nasıl Fenerbahçeleştirildiğinin aynası gibisiniz.
Aylardır söylüyorum, bu takımın yükünü çekenler Sivok'tur, Egemen'dir, Ernst'tir, Hilbert'tir, İsmail'dir, Necip'tir, Veli'dir, Toraman'dır, Cenk'tir.
Quaresma'ya gösterilen sabır ve destek bu adamlara gösterilse tabanca gibi takım oluruz ama maalesef çoğu taraftar "Bizim yıldızlarımız var, trivela, rabona vs" derdinde.
Quaresma 20 tane top kaptırır, kontratağa sebep olur, takımı eksik oynatır, kimse ses çıkarmaz, sonra ayağının dışıyla bir gol atar haftalarca kral ilan edilir. Necip'e Veli'ye İsmail'e daha ilk top kayıplarında uğultular başlar.