Şimdi Ara

hikmet karaman... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kweukenin yaptıgı 3. olay bu 2 sene önce galatasaray maçında aynı şeyi yaptı ali adnan atacaktı penaltıyı kweuke aldı zorla gol attı geçen sene bursa deplasmanı deniz kadah atacaktı maç 1-1 iken çok kritik haftalarda rize düşme kalma savaşı veriyordu denizden zorla topu alıp penaltıyı kaçırdı 2 puan gitti onun yüzünden bugün de yaptığı 3. olay bu oldu.Hikmet karamanda haklı geçen seneki olaydan biliyor kaçırsa kötü olurdu.rizesporun kweukeye ihtiyacı var kadro dışı kalırsa rize gol yollarında sıkıntı yaşar ağır bi ceza vericek hikmet kweukeye
  • Takımda penaltıcı vardır. Penaltıyı o atar ha birisi cıkar ben atacağım derse ona kalmış birşey daha ilk hafta .

İkisi de abartmış hikmet karaman daha fazla abartmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

buyrun olayi burdan izleyin

http://www.ligtv.com.tr/haber/inanilmaz-goruntuler-kweuke-karamanla-boyle-kapisti

arkadas orda hikmet karaman hakli bence takimin penalticisi bellidir illa ben vuriym diye olay cikarilir mi ?

bide golu atti ana avrat sovdu hikmet karamana ing bilenler anlar bide ustune dovmeye koscakti millet tuttu.

ben olsam yarin kovarim oyle sey mi olur la ?

Psikoloji denen bir şey var, bırak atsın oyuncu, gören de şampiyonluk ya da küme düşme maçı oynanıyor sanacak, kaçırsa ne olacak ki sanki ligin ilk haftasında...

Orada oyuncunun ısrarından sonra izin verecekti, attığında tebrik edecek, kaçırdığında teselli edecekti, iyi bir teknik adam bunu yapar, penaltı kaçıran oyuncu da zaten o topun başına Geçmez, mahçup olur, adam bunu idrak edemiyor.

arkadas inanamiyorum bunlari bi cok kisinin dendigine, hali saha maci mi bu ne demek cok cirlayan adam atsin profosyonel klup bunlar kaldi ki gol attin hadi olan oldu niye donup teknik direktorune saldiyon ana baci duz gidiyon ?

yani goruntuleri izleyen biri nasil kwekue yi hakli bulur inanin aklim almadi. psikolojiden anlamak nedir yahu denizede seyettit git dedi onada dalacakti az israr etse. bide deniz onun yuzunden sari kart gorecekti adam hocasinin dedigini yapmaya calisti.

Hikmet Karaman gibi bir adam nâsıl bu kadar kolay kulüp bulabiliyor, asıl bu sorunun cevabını aramak lazım, futbolcunun ettiği küfürden çok, maçın içindeki hocanın saçma sapan tavrı yüzünden oluşan havadan dolayı edilen küfür için gerekli cezayı verirsin, para cezası, özür vs, bunlar aşılır daha sonra zaten, maç içi yüksek tansiyon sonuçta, sağlıklı hareket edilemeyebilir.

Sen hoca isen futbolcuyla çocuk gibi tartışmayacaksın, özellikle de kameralar önünde, bu olayın da, küfrün de tek müsebbibi Hikmet Karamandır, penaltıyı atmasına izin verirsin, soyunma Odasında da uyarırsın bir daha sen atma diye gol olsa bile penaltı, kaçırırsa da hiç bir şey demezsin, futbolcu zaten mahçup olur, bir daha da böyle davranmaz,

Profesyonel olunca insan olmaktan çıkmıyoruz, hepimizin Duyguları var, etten kemikteniz sonuçta, makine değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• takımın hocası karaman mı kweuke mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow giderse bize gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmet hoca haklı
  • Hoca sonuna kadar hakli. Onceden kararlistirilmis bir penaltici vardir herkes kafasina gore istedigini yapacaksa hic teknik direktor olmasin

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Biri şunu silsin.
  • kweuke daha ilk maçta yılın kapağını yapmış hikmete
    hikmetin maç sonu açıklamaları türk futbolunun özeti, bildiğin ırkçılık var. yabancı sınırının ilk11 de kalkması yetmez zihniyetin değişmesi şart
  • Maçtan önce penaltıcı belli değil mi? Hadi maç sırasında belirleniyor o zaman hocanın yada kaptanın işaret ettiği kişi olur. İyi o zaman sahada ki herkes penaltı vuruşu için kavga etsin, hoca ile tartışsın. Saha içinde kweuke hatalı. Saha dışında ise Hikmet hatalı. Orada ırkın yada yabancılığın bir önemi yokki aynı hareketi bir Türk de yapabilirdi. Saçmalamış Hikmet.
  • Penaltıcı bellidir ona lafım yok.Ama saha içinde bu tip bir görüntü takım için hiç hayırlı olmaz.Kweuke çok ısrar ediyor ben kullanacağım diye.Adamdan zorla topu alacak haliniz yok ya.Bırakın kullansın maçtan sonra ne ceza verilecekse verilir zaten.Ama sen çakma Terim gibi benchten ağzından salyalar akıta akıta bağırıp çağırırsan hem futbolcuyu bitirirsin,hem de kendini.

Saygı duyulacak bir hoca olmak istiyorsan kendi oyuncunu herkesin gözü önünde bu duruma düşürmeyeceksin.Yok eğer ben buyum diyorsan da bu tavırlara maruz kalırsın.Şikayet etmeye hakkın yok.

Sonuçta ne oldu daha mı iyi oldu Hikmet Bey ? Adam 90'da attığı golle resmen tıkaç yaptı.Ve sen bu gole sevinemedin bile.Adamlıktan bahsediyordun ya o açıdan şe ettim.
  • takımın penalticisi bellidir. çıkıp da hiçbir oyuncu boyle aptal aptal hareketlere giremez büyük bir takımda. ha yine de diyelim ki girdi. hoş karşılarsın td olarak kullandirirsin.
    kweukenin topu vermemesi, hikmetin hareketleri, kweukenin küfürleri ve hikmetin mac sonundaki irkciliga varan aciklamalari ile iki taraf da birbirinden haksız. ben olsam kovarim ikisini de. bi nane olmaz ikisinden de.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

N'aptı lan bu Fatih Terim size?Uefa mı fazla geldi?4 sene üst üste şampiyonluk mu?Geldiği gibi sıfırdan kurulan takımı 2 sene üst üste şampiyon yapması mı? Euro 2008'de yaşattıkları mı fazla geldi? Adamın biri "Çakma Fatih Terim nefret ediyorum" demiş,diğerler de arkasından aynı yorumu yapmış.O adam oraya "Çakma Capello nefret ediyorum." Yazsa aynı şeyi yazacaklar yine.Bazen gülerek okuyorum şu futbol bölümünü.Fatih Terim'miş,adam harcamak ne kolay anasını satayım,oh ya...

çakma fatih terimden kastım fatih hocayı kıskanıp resmen onu taklit edip antipatik görünmesi.fatih hocanın kendi doğal hareketleri olduğu için bana sempatik geliyor hareketleri.her yorumdan cımbızla kusur,tartışacak konu aramayın.bulduğunuzdada bi' düşünün. en önemlisi de konuşmak için konuşmayın.

• hikmet hoca haklı.
    adamsa hemen bugün gönderir takımdan.
  • ne irkciligi kardesim birakin su konu her siyahi vatandasa geldiginde alakasiz yerde irkcilik tartismasi yapmayi amerika mi burasi her dara dusen zenci siyah oldugum icin mi diye mazlumu oynardi ki orda hakli taraflari vardi, turkiyede siyahilere karsi bi irkcilik yok ztn ayrica ben teknik direktor olsam o adami takimdan kovarim yonetim karsi cikarsa istifa ederim bu ne lan ? fm de futbolcum yapcak bilgisayari kirarim sinirden.
  • İkiside birbirinden ergen.
  • Ulan bari Kweuke'yı alalım hiç değilse Umut yerine Kweuke oyuna girer

• Her ikisinde de hata var sadece Hikmet hocaya haksız diyenler teknik direktörün otoritesini hiçe saymak da yanlış geçen sezon da kaldı ki çok kritik bi penaltıyı kaçırmıştı Kweuke
  • quote:

buyrun olayi burdan izleyin

http://www.ligtv.com.tr/haber/inanilmaz-goruntuler-kweuke-karamanla-boyle-kapisti

arkadas orda hikmet karaman hakli bence takimin penalticisi bellidir illa ben vuriym diye olay cikarilir mi ?

bide golu atti ana avrat sovdu hikmet karamana ing bilenler anlar bide ustune dovmeye koscakti millet tuttu.

ben olsam yarin kovarim oyle sey mi olur la ?

Hocam sizinle aynı fikirdeyim. Ki, Kweuke denen futbolcu daha önceki Galatasaray ve Bursa maçlarında da aynı şeyi yapmış.

• dünyanın en büyük balonu bu hikmet karamandır

bu olayla alakalı demiyorum. bu olayda en büyük suç futbolcunundur. hikmet karamanında suçu olayı uzatması ergen gibi kafa sallamalar falan. kullanır penaltıyı maç sonunda gerekli cezayı verirsin.

futbolcunun ise savunacak tek bir tarafı bile yok. hele ki gol attıkdan sonraki haraketlerinin izahı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.