Şimdi Ara

HİKAYE | Task Force 141 - Yuri (CoD MW3'ün devamı olarak yazıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hikayeyi hiçbir yerden alıntı yapmadan, ve özenmeden, tek tek laptopumda yazıyorum. Emeğe saygı.

Hikayenini türü: Macera
    Hikayeyi anlatış şekli: 1. tekil şahıs (Yuri)
    Kahramanlar : Yuri - Price - Sandman - Truck vb.

Eposide 1
    -Yuri! Yuri, uyan! Yuri!
    Gelen bu sesler üzerine uyandım. Kulaklarım çınlıyordu. Price, yüzünde çamurlar, üstündeki kıyafetinde kanlar içinde bana bağrıyordu: ''Yuri uyan dostum!'' Bana yaklaştı ve elini uzattı. Yavaşça doğruldum ama kafamdaki ağrı beni öldürüyordu. Zaten ölüceğiz burda ama 2x Combo Braker oluyor heralde. Price ile daldığımız Dubai'deki Otel Oasis'te Makarov nerdeyse beni öldürüyordu. Gözlerim kararmıştı ancak uyandığımda, ABD'deki bir eyaletin hastanesinde olduğumu öğrendim. Üsse geri döndüm, ve Price ile yine bir görevdeyiz.
    -Price, neler oldu?
    -Seni Ingiltere'deki hastaneye taşıyorduk. Önemli bir asker olduğun için yoğun güvenlik önlemleri alındı. O güvenlik önlemleri de benim.
    -Ee burası hiç de hastaneye benzemiyor?
    -Ruslar ve Ingilizler birleşip bize bir savaş açıyor anlaşılan. Al şu silahı ve burdan bir kaçış yolu bulalım. Price kısa ve öz konuşur. En basit örneği de bu. Elime AK47 Red Dot Sight tutuşturdu ve yola çıktık. Burası bir ormandı. Saat 19.00 ile 21.00 arası olmalı. Havada bir is kokusu var, etrafta loş, sarı bir ışık var. Biraz ilerlediğimizde Price bana el hareketi yaptı. El hareketi dediğim ''Sessiz ol.'' anlamındaki işaretti. Adımlarımı yavaşlattım, nefesimi tuttum. Orda bir kamp vardı. Yaklaşık 6 kişiydiler. Bunlar İngilizce ve Rusça karışık konuşuyorlardı. Anladım ki düşmanlar.Price bana bir işaret daha yaptı :''3-2-1'' Price birkaçını indirdi, sıra bendeydi. Tango zamanı! Silahımı doğrulttum ve kalan 3 adamın birini de ben indirdim. Tam silahımı diğerine tutumuştum.

Eposide 2
    Tam silahımı tutmuştum ki, Gözlerim karardı, nefesim kesildi. Böyle olmasının sebebi bir hatun olsa keşke. Ama değil. Başımın ağrısı birden arttı. Yere düştüm. Nefes alamıyordum. Price çaresizce köşeye pusumuş, bana bakıyor bir yandan da kalan kişileri zapt etmeye çalışıyordu. İsmimi bağrıyordu. Kulağım çınladı ve gözlerim kapandı.

-----------------------------------------------------------------

Orman
    Olaydan yaklaşık 2 saat sonra
    Task Force 141-Yuri

Ellerim arkadan bağlanmıştı. Bir ağaca başlanmıştık. Yo hayır, bu ağaç değil, düzgünce bilenmiş bir suntaya bağlıydık. Yerçekimi normalden en az 10 kat fazla çekiyomuş gibiydi. Tüm gücüm tükenmiş, Etrafımı izliyordum. Solumda Price vardı. Ağzı yüzü morluk içindeydi. Açıkça dövümüştü. Bir rus bana yaklaşıp ''Вмятины умрет! Англия и Россия захватит каждое место и вы, американцы ничего не будет делать! Мир России и Англии! Обама жил!'' dedi.(Okuyomuş gibi yapıp geçtin demi len ) Bir Desert Eagle'yi Price'ye doğrultup tetiği çekti. Gözlerimi kapatmıştım. Can dostumun gözlerimin önünce can vermesine dayanamazdım. Ama ses yoktu. Ses gelmiyor. Gözlerimi açtım ve yüreğime su serpildi. Silahın şarjörü tükenmişti. Sinirim bozulmuştu ve gülüyordum.Я убью тебя, если вы бьете их смеяться еще некоторое дерьмо! Diye bağırdı. Gülmeyi kestim. Anladım ki kötü bir şey söyledi. Desert Eagle ile enseme vurdu ve gözlerim kapandı. Gözlerim kapanırken Price'ye baktım. İçimden ''Ey büyücü, hiçbir savaşta ölmedin, benim yüzümden öleceksin. Özür dilerim.'' Ve gözlerim kapandı.

Rusça yerleri Google Translate'den artık

Devamı gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 27 Ocak 2014; 15:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mw3 bende çok büyük yeri vardır okuyayım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 27 Ocak 2014; 14:35:51 >
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    Bende çok sever ve oynarım, o yüzden yazdım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

çoğu repliğini ezberlemişimdir bile o derece

okudum saçma geldi biraz yuri ölmemişmiydi DUST TO DUST da
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Price ile daldığımız Dubai'deki Otel Oasis'te Makarov nerdeyse beni öldürüyordu. Gözlerim kararmıştı ancak uyandığımda, ABD'deki bir eyaletin hastanesinde olduğumu öğrendim. Üsse geri döndüm, ve Price ile yine bir görevdeyiz.

Oasis otel, Dust to Dust bolümündeki yüksek bina.

• quote:

quote:

quote:

Price ile daldığımız Dubai'deki Otel Oasis'te Makarov nerdeyse beni öldürüyordu. Gözlerim kararmıştı ancak uyandığımda, ABD'deki bir eyaletin hastanesinde olduğumu öğrendim. Üsse geri döndüm, ve Price ile yine bir görevdeyiz.

tamamda öldürdü yani neredeyselik biraz saçma olmuş

• makarov yuri yi öldürdü price de makarovu astı tadında bırakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makarovun sözü kendini buldu

ad zhebyot tebya

Blood Brothers bölümünden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamamda öldürdü yani neredeyselik biraz saçma olmuş

O kadar kurşundan sonra kurtulması biraz garip oldu ama hikaye sonuçta sorgulamayıp okuyalım

• quote:

makarovun sözü kendini buldu

ad zhebyot tebya

oyunu türkçe dublaj oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nice Guy

quote:

makarovun sözü kendini buldu

ad zhebyot tebya

oyunu türkçe dublaj oynadım

• Ep2 yi yazıyorum kurtarırsa artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.