Şimdi Ara

## High Power ASTRO PT PLATINIUM Serisi Güç Kaynakları 700W Modeli Türkiyede ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## High Power ASTRO PT PLATINIUM Serisi Güç Kaynakları 700W Modeli Türkiyede ##

Yeni gördüm paylaşmak istedim.

Benim en çok hoşuma giden arkadaki yük durum göstergesi ve Corsair'de olduğu gibi kablo yapısı çok hoş.

## High Power ASTRO PT PLATINIUM Serisi Güç Kaynakları 700W Modeli Türkiyede ## ## High Power ASTRO PT PLATINIUM Serisi Güç Kaynakları 700W Modeli Türkiyede ## ## High Power ASTRO PT PLATINIUM Serisi Güç Kaynakları 700W Modeli Türkiyede ##

Video İnceleme 700W

Daha fazla bilgi için
    http://www.highpower-tech.com/eng/product_page.php?class=20120223111223&id=20120223112254#AC_DC

400 Lira'ya düşmüş.
    http://www.teknobiyotik.com/high-power-astro-series-700w-80-plus-platinum-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2013; 10:04:44 >

• Kabloların her psu'da böyle olmasını dilerim. Göstergeyi ben de beğendim. Gerçekten iyi bir psu. Umarım çok yüksek fiyattan gelmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Kabloların her psu'da böyle olmasını dilerim. Göstergeyi ben de beğendim. Gerçekten iyi bir psu. Umarım çok yüksek fiyattan gelmezler.

Aslında bu HP'nin ilk göstergeli PSU'su değil.

HPC 560 modelini bir müddet benimde kullanma imkanım oldu.

Tabi Kasa ve sistemi değiştirince PSU yu da değiştirmek zorunda kaldım.

• gigabyte'ın da vardı göstergeli psu modelleri.
  • High Power bu güç kaynağını Türkiye'ye özel mi üretti? Üstündeki uyarı yazıları İngilizce ve Türkçe yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Kabloların her psu'da böyle olmasını dilerim. Göstergeyi ben de beğendim. Gerçekten iyi bir psu. Umarım çok yüksek fiyattan gelmezler.

Aslında bu HP'nin ilk göstergeli PSU'su değil.

HPC 560 modelini bir müddet benimde kullanma imkanım oldu.

Tabi Kasa ve sistemi değiştirince PSU yu da değiştirmek zorunda kaldım.

Benim de eksiden kullandığım 620w lık modelinde de vardı, ne yazıkki fazla yüklenip rahmetli etmiştim hala evde bir yerlerde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 9 Eylül 2012; 19:06:03 >

• bi kaç ay bende kullandım göstegeli modeli, alıyoruz bi merakla öyle arkada duruyor gösterge, bi iki kere baktım sonrası yok ,çalışsın yeter adam gibi,çıkardığı bu yeni psu seriside çok klas görünüme sahip, ben beğeniyorum high powerı marka olarak, bi yamuğunu görmedim çok alıp sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 9 Eylül 2012; 22:31:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin

High Power bu güç kaynağını Türkiye'ye özel mi üretti? Üstündeki uyarı yazıları İngilizce ve Türkçe yazılmış.

hakikatten, adamın elinde tuttuğu psuda ''UYARI'' yazıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

High Power bu güç kaynağını Türkiye'ye özel mi üretti? Üstündeki uyarı yazıları İngilizce ve Türkçe yazılmış.

Demek ki bu seri Türkiyeye de gelecek bu güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Eylül 2012; 15:47:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi, 700W modeli gelmiş Türkiyeye.

http://www.teknobiyotik.com/high-power-astro-series-700w-80-plus-platinum-moduler-guc-kaynagi.html

Ama gel gelelim 350 Lira yüksek geldi, PLATINUM sertifika diye mi böyle acaba.

Çünkü 350 Liraya daha yüksek Watt'a sahip ürünler bulmak mümkün.

Örnek olarak

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

Sea 760W vardı 320 liraya Eksen'de ama kalmamış.

• Yük durumunu gösteren LED

Aslında bu LED ABIT Guru Panel vardı bilirsiniz o tarz olsa, kablo ile masaüstüne ya da kasanın 5.25" bölümüne monte edilecek şekilde olsa harika olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi, 700W modeli gelmiş Türkiyeye.

Ama gel gelelim 350 Lira yüksek geldi, PLATINUM sertifika diye mi böyle acaba.

Çünkü 350 Liraya daha yüksek Watt'a sahip ürünler bulmak mümkün.

Örnek olarak

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

Sea 760W vardı 320 liraya Eksen'de ama kalmamış.

bronze ile platinum karşılastırmakta iyiymiş. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun söyleneceğini biliyordum :)

Bronze ile Platinum arasında hissedilir ne gibi bir fark olacak Platinum lehine :)

Emin olun aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.
  • Şahsi Fikrimi söylemek gerekirse sırf platinum diye bu kadar fazla para vermek gereksiz. Seasonic 850 watt alır keyfime bakardım
  • komple tak çıkar olmamasından dolayı fiyatı bana göre fazla..
  • quote:

komple tak çıkar olmamasından dolayı fiyatı bana göre fazla..

artı olarak akortek/teknobiyotik var işin içinde kısacası uzak durun!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumulinumbus

quote:

komple tak çıkar olmamasından dolayı fiyatı bana göre fazla..

artı olarak akortek/teknobiyotik var işin içinde kısacası uzak durun!!

ben alışveriş yapıyorum ama memnun olduğumu özellikle teknik servis bakımından söyleyemem.. ve bu söylemler bayağı bir arttı son günlerde.. bu söylemler doğrultusunda ıvır zıvır ürünler dışında ben de alışveriş için uzak durmaya yakınım ...
  • Ürünün 80plus.org sitesinde testi var. %50 yükte %93 verimliliğe ulaşmış farklı bir ürün. Ülkemizde bu tarz ürünlerin bulunması her zaman bir artıdır diye düşünmüşümdür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.