Şimdi Ara

High Power 750W 80+ Bronze 56A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu güç kaynağıyla ileride 2600x li bi sistem topluyup azda oc yapacağım sizce yeterlimidir ? Ekran kartınıda Vega 56 farzedelim.

https://www.teknobiyotik.com/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterlidir. Fiyatı da iyiymiş şu anki fiyatlara göre düşünürsek.

Vega 56 almak yerine 2019da gelecek Navi kartlar beklenebilir. Oyuncular için de gelecektir diye düşünüyorum bu kartları.

Ya da RTX 2070 gibi bir kart da olabilir.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Birtane kaptım pc açılışta sorun yaratıyor oc sonrası oldu ya güç kaynağı diyorum yada anakart artık hangisi bilemiyorum.

İşlemciye oc yapmışdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Bu mesaj silindi.
    Cpuz strest testinde sistem dondu biosdan voltaji tekrar autoya alınca busefer windows logosunda kilitlendi şimdi her açılışda windows logosu geçtikden sonra ince bir beyaz çizgi çıkıyor sizce sorun nedir masaustune şuanda erişebiliyorum.

Şuanki power 4 yılını dolduracak Corsair vs650.

Büyük ihtimal anakartda bişey var ama ekran kartınada bir zarar geldimi diye huylandım bu windows logosundan sora siyah ekranda 1 saniyelik bazen beyaZ çizgiler çıkıyor biri karta fazla voltaj veriyor ama psu mu anakartmı anlayamadım masaüstünde hiçbir sıkıntı yok. Fanlar birkaç saniyelik gürültülü çalışiyor o esnada karta dokunduğumda az bir titremede oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ürünü sipariş geçtimde dikkatimi birşey çekti bu psu da 8 pinli 1 adet cpu çıkışı var dönüşturucuyle kullanmak sakıncalımıdır acaba 2600x kullananlar sanirim 2x8 pinle kullanıyormuşlar.

• Ürün çok sağlam ve ucuz netde şikayet edenide görmedimde insan böyle bi güç kaynağına 2 adet cpu kablosu kor yav :/

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o anakartlar çok pahalı ve gereksiz bana kalırsa.

Örnek olması açısından üst seviye x470 anakarttan bir fotoğraf atıyorum cpu girişine bakın sol üstte 8 pin istiyor

Sizin dediğiniz şu anakart gibi olanlar ve gerek yok o kadarına da (2 bin tlden pahalı)

Ekleme: 8+8 cpu pin olan psular pahalı bu arada. Bir tane buldum

Kaliteli olması gerekiyor bu psuların ayrıca. Bu 850W psu 12V kanalından 840W verebiliyormuş. 8+8 pin anakartlar çok pahalı gidip onlardan alırsanız psu masrafınız da olacak kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 20 Eylül 2018; 17:22:55 >

Üzerime bir kova su attınız biran yeni bütün anakartları çift 8 cpu güç girişli sandım

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • --Güç kaynağını bugün takdım bilgisayar okadar sessiz olduki anlatamam.

-- Montaj esnasında dikkatimi çeken cpu güç girişine eskiden takan elama 8 pin yerime 4 pin takmış.

-- Montiördeyken Windows logosundan sonra yine ışık dalgası çıkıyor

-- Tv ye pc yi bağladım windows logosundan sonra herhangi anormallik yok hatta çok çabuk masaüstüne geçiyor.

-- Oc yapıp pc kitlendikden sora bios pilini çıkarıp takdıkdan sora 1866 mhz ramlerimi 1600 den yukarı çıkaramıyorum.

Birazdan monitore tekrar bağlıyacağım pc yi sizce sorun nerede ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.