Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.198
Cevap
54
Favori
513.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sistem bana da mantıklı geldi, bunu depolasa araba durduğunda ve arabanın gaza basış oranında standart olsa fazla vermese iyi olur. daha da gelişip sırf hidrojen de yapılabilir..
  • takipteyim
  • FORUMU İLGİYLE OKUDUM. İNŞALLAH İYİ BİR SİSTEMDİR İLERLEYEN ZAMANLARDA YAPTIRABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR KAÇ LİTRELİK SU TANKI VAR VE NE KADAR MESAFE GİTMEKTEDİR ÜRETİLEN GAZ İLE. YANİ UZUN YOLDA SÜREKLİ 1-2 SAATTE BİR SU TAKVİYESİ YAPMAKMI LAZIM?
  • aracınızdaki yakıtla beraber çalışdığı için genelde 3 hafta yada ayda bir kontrol etmeniz su eklemeniz gerekli.. aracınız sade hidrojenle çalışmıyor..
  • Merhaba Arkadaşlar (HHO Cell) ile ilgili meraklarınızı ve yarumlarınız dikkatimi çekti.
    Ne zaman akar yakıt ücretleri artsa bu tip araştırmalar ve cıhazlar piyasayı işgal ediyor.
    bu da normal Gelelim konumuza (HHO Cell) Bu cıhaz gerçekten en basit Hidrojen gazının SUDAN
    ayırma yöntemidir.
    2000 yıllından beri Dünyanın çeşitli ülkelerinde Özellikle Amerika ve Kanadada çok ciddi araştırmalar yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor.
    Amerikada çeşitli İnternet sitelerinde AMATÖR ce imal edilmiş bu tür cıhazlar yapılıp satılmaya çalışılıyor (Beteguz ) kardeşimizden onlardan alıp türkiyede satmaya çalıştığı gibi.
    Aslında bu cıhaz işe yarıyor! ancak şu andaki satılmaya çalışıldığı gibi değil BU SİSTEMLER eksik!
    ancak Amatörce kendi imkanlarıyla her gün Motor kaputun altında olmak kaydıyla.
    HHO Cell kitleri bu yıl fabrikasyon olarak ilk defa imalata alındı profesonelce ve yakında Araçlara fabrika çıkışlı takılacak.
    Bu imalatların biri Amerikada diyeri TÜRKİYEDE !
    HHO Cell kitleri çok gelişti öyleki sizin sorularınızın tamamını cevapladığı gibi çok ta verimli oldu
    Tabi biraz Hidrojeni tanımayan arkadaşların tutarsız soruları hariç.
    Yurt dışında yaşayan ve bu sitemle bulunduğu günden beri içinde olan biri olarak sizin burda tüm bimediklerinize ve sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.
    Türk halkını keklemeye çalışanları uyaracağım.
    HHO Cel eline iki parça tel veya inox saç alınarak çeşitli akımlar verilerek gaz tabiki üretilebilinir bunlar artık Okul kitlerinde bile var ancak önemli olan OTO sistemine takılınca aynı (LPG) gaz sistemi gibi çalışırsa ve gerçek ten Tasaruf etirirse zaten fazla yazılıp çizilmesine gerek yok.
    herkez farkı görecektir.
    %100 Karbon gazları yok olacaktır Temiz bir ekzozumuz olacak! Bu garanti
    En az 30% tasaruf olacaktır bu kesin
    Yağ değiştirme zamnınız en az iki katına çıkacaktır bu kesin
    Motorunuzun çalışması daha düzgün olacaktır bu kesin
    Motorunuz daha az arıza yapacaktır bu da kesin
    Cebinize yadımı olacaktır bu çok kesin
    Orjenal fabrikasyon bu cıhaz Haziran sonunda piyasada olacakmış buda kesin
    Çok yüksek kaliteli yapılmış %60 şı yurt dışına satılacakmış
    Özelliği Dakikada 1/4 kg Hidrojen öretimi
    Motor hızına göre motora hidrojen gönderimi
    Su tankında su seviyesini gösteren veya azaldığında haber veren sisitem
    çok düşük akımla çalışan
    istenildiğinde Şöför mahilinden el ile gaz ayarı yapılabilme
    Ampermetre +su seviye+hidrojen üretimi ni gösteren digital gösterge
    sistem compakt araca zarar veren veya değiştirme gibi olayın olmaması
    Bir yıl garantili aslında bozulacak hiçbir parçası yok (Titanyumdan )yapılmış
    Satıcı ve imalatçı firma belli web sitesi olacakmış teli vs.
    Her İlde özel eğliyetli kişilerce takılacakmış
    Ayrıca bu HHO Cell lerin Evler içinde enterasan ürünleri varmış.
    Yani uzun lafın kısacası yakında göreceğiz.

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • Beteguz arkadaşımızı çok terletiyorsunuz burada! Ben kendisini yine tebrik ediyorum böyle bir tartışmayı açtığı için.
    Ancak satmakta olduğu kit eksik ve kalitesis dolaysıyla halkımızı yanlış yönlendirmesinede karşıyım.
    Sistem doğru ama Tam olursa dedik!
    darkmoon 34 arkadaşomız iyi araştırmalar yapıyor çok iyi açıklamalar yapmış Gelecek HİDROJEN bu kesin yakında BMW nin gibi Hidrojenle çalışan İçten yanmalı motorlar yolda arkadaşlar siz hala neyi tartışıyorsunuz.
    Elektirikli autolar tabi daha pratik ama onunda baktığınız zaman problemleri çok.
    Bakın Türkiyede ne reklamı var ne biryerlerde yazılıp çiziliyor ama Seyyar hidrojen yakıt istasyonları imalata bile girmiş Test çalışmaları sona gelinmiş
    İsterseniz takın otonuzun arkasına bir tank basın Hidrojeni yürüyün depo dolusu 3TL ! nasıl uyarmı.
    Yakın gelecekte Allah korusun bir savaş çıksa baraj ve nükler Elektirik santrelleri arıza yapsa Elektirik yok Akaryakıt yok ! eeee ama GÜNEŞ VE Rüzgar hep olacak bunlar oldumuda Hidrojen olacak demektir bilmem anlatabildimi.
    Gelelim şu Türkiyede engelleniyor lafına Sahtakarlar tabiki Engelenecek lafmı milleti kazıklayacaksınız devlet seyredecek yok öyle bir şey.
    işte size belgesi şu( Beteguz) arkadaşımın satığı aletin gibi cıhazın sonu!
    Belge veriyorum az tartışalım diye zamanı boşa harcamayalım kimseyi de kandırmayalım ama Doğrusunu da buldukmu destekliyelim bu hepimizin
    menfatine.
    ÇTCv www.2.tbmm.gov.tr./d21/7/7-2439c pdf (Turdağ inşat taah.) İlgili yazı ve cıhazın nasil milte kazıklanmaya çalışılmasının açık BELGESİ
    lütfen bakın ve Fazla yoruma gerek yok.
    Hidrojen ile çalışan Kople 3Kw lık (yakıt pili) hazır bu motor Madenin türkiye! Şimdilik Şehir içi araçlar için yeterli %100 Hsuyla çalışıyor
    Ayrıca şu an her yerde dohal gaz var ama ! Evlerimizde Ocak,elektirik,sıcak duş ve ısınmamız yakında yine bedava olacak HHO cell ler çok ama çok güzel bir cıhazlar yakında çok duyacaksınız.

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • hazirana bir şey kalmadı zaten firmanın adını sanını verinde bizde araştırma yapıp nedir ne değildir bir bakalım.. titanyum malzeme çok pahalı bir materyaldir ben pek titanyumdan yapıcaklarını sanmıyorum.. yaparlarsada epey tuzlu olur.. halk işi satış yapılıcaksa fiyatların makul tutulması şarttır.. yoksa astronomik fiyatlara sadece üretmiş olurlar ama ne kendileri para kazanır nede halka bir faydası olur..

    hidrojenin en büyük sıkıntısı gaz halinde depolanma olayı hidrojen normal lpg yada cng tüplerinde basınç ve tutuşma oranı çok yüksek olduğundan depolanamıyor.. nasanın da hidrojen yakıtı için özel olarak kullandığı özel bir metaryel var hidrojen ancak bu metaryelden yapılmış depolarda muhafaza edilebiliniyor ve bu meteryalde üretimi tek nasada ve amerikan ordusunda mevcut çünkü aşırı pahalı..

    bmw bu olaya basit bir çözüm buldu bmw 7 hydrogen aracında mesela likit hidrojen var.. araba bilinenin aksine gaz hidrojenle değil likit hidrojenle çalışıyor.. likit hidrojeni muhafaza etmek her şekil gaz formuna göre daha basit ve kolay ama bunun içinde likit hidrojen doğada bulunan bir şey değil işlenmesi lazım benzin gibi bunun içinde hidrogen tesislerine ve bu likit hidrojeni tıpkı benzinlikden benzin alır gibi alınabilicek hidrojen pompalarına ihtiyaç var..

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi



    bir hatırlatmada yapıyım amerikan ordusu hidrojen bazlı yakıt projesine 100 milyon dolar yatırım yapdı.. hidrojen en başda binek araçların dışında orduların ilgi alanına giriyor çünkü orduların her şeyi benzin yada dizelle çalışmakda tank personel taşıyıcılar arazi araçları kamyonlar trenler tırlar v.b


     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • Sayın dorkmoon 34 Sizin iyi bir İnternet araştırmacı olduğunuzu söylemiştim.
    Ancak kızma ama biraz siz Hidrojen olayına fransız kalmışsınız.
    Nasa yıda çok gözünüzde büyütmüşsünüz! Nasa aslında bir toplama merkezidir Yani parayı basar Dünyanın her hangi biryerinde yaptırır veya öğlede böylede alır! her şeyi kendi yapmaz.
    Likit hidrojen pahalı enteresan değil Biz bunları aştık sizin söylediğiniz o yüksek basınca dayanıklı Tanklar Artık Türkiyede yapılıyor hemde Aliminyum ve Kevler karışımı! Dediğiniz bir şey doğru Dünyada yapan sayılı firma var ama biride bizim ülkemizde bimiyor olabilirsiniz ama Artık biz çok şeyi aştık bu ölkede ve SESİZ gidiyoruz yoksa sesimizi kısıyorlar.
    Hidrojen sektörüne bakınca İnternette biz Türkiye Zurnanın son deliği gibiyiz şu an amaaaa bak 2/3 ay sonra bastığınız zaman Entere bakalım neler çıkacak!
    Hidrojen Pahalı sistemdiii bu günlere kadar ancak artık ucuzlıyacak en azından bizde ucuz olacak.
    Titanyum Malzemeden üretiliyor Türkiyedeki HHO Cell kitleri evet hemde %100 ama fiyatı yine normallerinki gibi olacak. merak etmeyin
    Her kez alabilecek.
    Nasadan önde olduğumuz bir sistem daha var dedim ya LPG gazın pabucunu dama atacak sistem OCAK Hidrojenle çalışan çok başarılı bir çalışma gurur
    verici.
    Bu ülkede çok şeyler üretildi ama üzeri kapatıldı
    Mesela Araştırmayı seviyorsun araştır bu gün sona eren Savunma sanayi fuarında bulunan Howercraft ve Karakol bekçisi diye adlandırdıkları ürünler
    1984/85 tarihlerinde imal edilmiş ve izmir fuarında sergilenmişti bile ve o günün gazetelerinde bile yer almıştı ama bu gün yapılmış gibi gösteriliyor!
    yan uzun lafın kısacası Ben size bu forma girdiğimde Hidrojen ile ilgili 25 yıl deneyimim olduğunu söylemiştim ve Dünyanın hemen hemen bütün çalışmalarını inceledim veya bizat bulundum diye yazmıştım ama siz bana Amerikadaki Hidrojen yakıt istasyonların resmini atıyorsun gerek yok yakında
    haziranda gel musafirimiz ol Hidrojen nasıl sudan ayrılıyor nasıl tanklara depolanıyor nasıl araçlara popalanıyor ne kadar zararsız ve emniyetli olduğunu Nasa da değil Tekirdağ da gösterelim.
    Haziran diyoruz seçimler bitecek ve Hidrojen hayatımıza girmeye başlıyacak ee normal Şirket prensibi plitik olarakta bazı olayları görmemiz lazım.

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • peki bu sisteminiz benzinli ve dizel tüm araçlarda standartmı yoksa sadece benzinli araçlar içinmi.. ben ucuz olan her yakıtın yanındayım bu ülkenin bu insanların menfaatinedir.. yapılan zamlar neticesinde artık insanlar ne benzin ne dizel alamaz oldular.. millet artık yakıt olarak yağ kullanmaya başladı bu kadar kötü durumlardayız euro emisyonu diyoruz avrupa standartı diyoruz kamyonlarımızda 10 numara yağ kullanılıyor hem havayı hem araçları mahvediyoruz.. yollar yapıyoruz ama bu zamlarla o yollarda sürücek aracımız kalmıycak bu pahalı fahiş benzin fiyatlarıyla.. ben o yüzden hidrojen gibi sistemlerin yanındayım uzun süredir araştırmamda bundandır .. açıkcası amerika ve avrupadaki bir kaç hidrojen üreticisi ve satıcılarıylada temas halindeyim sizin sistemide bekliycem olmassa zaten ağustos gibi kendi aracıma komple hho kiti getirtmeyi düşünüyorum..
  • Sayın darkmoon 34 bakın ben burda ürün satmıyorum ve reklam yapmıyorum Yanlız sizin gibi arkadaşlara DOĞRU sunu anlatmaya çalışıyorum!
    Siz iyi araştırıyorsunuz Bütün Dünyaya bakın FABRİKASYON olarak varmı! hayır yok bir çok açıklama var buna sor yok şuna sor işe yaramasa paran geri vs.
    Yani bu işi profesonelce yapan yok şu anda Ancak tekrarlıyorum BU SİSTEM KESİNLİKLE İŞE YARIYOR DOĞRU TAM SİSTEM OLURSA BU GÜNE DEK HEPSİ YARIM Bazı Amerikada emekli veya bu işe gönül vermiş araştırmacalar kendi imkanlarıyla doğru sistemi bulmuş ve yapmıştır.
    Ama bu insanlarda İmalata o veya bu sebebten girmemiştir.
    Son iki yıldır ciddi olark bu işe 4 firma başlamış Profesonelce bunun biri de Türkiye ayağı'dır.
    Türkiye ayağı Amerikan ve Avrupa daki üreticilerle Sistemin son durumlarını Maliyetlerini karşılaştırınca En uygun imalat!tın Türkiyede olacağına karar verilmiş ve Fiyat Kalite Teknoloji olarak Türkiyenin daha uygun olacağına karar verilmiştir.
    Sebebi Türkiyede Kalıp hazırlama,her türlü sanayinin mevcut oluşu,malzemelerin seri işlene bilinmesi,HHO cell lerin kulanım alanlarının çok büyük oluşu ve Türkiye modern sanayii'de artık çok hızlı ilerlemesi diye sayabilirim.
    HHO Cell lerin en önnemli teknik olarak açıklayacak olursak kısaca şunlar.
    *HHO CELL LERİN DÜZENLİ HİDROJEN ÜRETMEMESİ
    *HHO CELL LERİN YAPISI DOĞRU OLMASA ÇOK ENERJİ ÇEKER (SU ISITICI GİBİ) AKÜYE ZARAR VERİR YANİ BOŞALTIR
    *HHO CELL TEKNİK YAPISI VE İLETKENLİĞİ İYİ OLMASA YETERİ KADAR RANDUMAN VERMEZ.
    *HHO CELL MATERİAL OLARK KAZALARA KARŞI SAĞLAM OLMASI (GERÇİ FAZLA TEHLİKELİ DEĞİL ANCAK YİNEDE GÜVENLİ OLMASINDA FAYDA VAR
    *HHO CELL SU DEPOSU OTOMATİK VE TEMİZ TORTUSUZ OLMASI İÇİN FİLİTRE SİSTEMLERİNİN İYİ OLMASI
    *HHO CELL MOTORA MOTORUN GEREKSEMİ KADAR HİDROJEN VERMELİ YANİ ROLANTİDE ÇALIŞIRKENE FARKLI MOTORA DEVİR VERDİĞİNİZDE
    hİDROJENİN DE ORANTISI ARTMALI.
    *HHO CELL BAĞLANTILAR MOTORUN MALIFOLTUNA ÇOK DOĞRU TAKILMALI VE BURDA OKJİZENLE ÇOK İYİ KARIŞIM OLMALI
    *HHO CELL kULANICI TARFINDAN DİGİTAL OLARAK TÜM İŞLEM GÖRÜNMELİ YANİ HİDROJEN ÜRETİMİ DAKİKA VE SU DURUMU ÇEKİLEN AMPER VS.
    *HHO CELL MONTAJI KESİNLİKLE EĞLİYETLİ KİŞİLERCE MONTE EDİLMELİ
    *HHO CELL İMALATÇI FİRMANIN BU İŞİ GÜNÜMÜZDEKİ LPG SİSTEMLERİ TAKAN FİRMALAR GİBİ CİDDİ OLMASI GEREKİR.
    *HHO CELL EN ÖNEMLİSİ OTONUN MOTOR HACMİDİR BU DOĞRU VERİLİRSE ÇOK DOĞRU HHO CELL TAKILIR VE SONUÇ MÜKEMMEL OLUR
    *HHO CELL SİPARİŞLERİNDE İNTERNET TE ÖZEL SAYFA AÇILACAK SİPARİŞLER BURADAN OTO MARKA MOTOR BİLGİLERİ DOĞRU GİRİLECEK
    VE SİPARİŞ TAMAMLANACAK SİZE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDEKİ BAYİİ KONTAK KURACAK SİZE HHO CELL KİTİNİZİ TAKMAK İÇİN
    GÜN BİLDİRECEK.
    *HHO CELL TAKILAN ARAÇLARA KESİNLİKLE TEŞVİK VE TANITIM AMAÇLI SİTİKER TAKILMALI Kİ EMİSYONUN AZ ÇIKARDIĞINI İNSAN OĞLUNUN
    BEYNİNE KAZINSIN VE HOŞ BİRDE DESTEKLEME OLSUN.
    UMARIM AÇIKLAYABİLMİŞİMDİR HHO CELL NASIL OLMALIDIR.
    HHO cell ler ilkin Komyon Otobüs minübüs ve Şehir içide dolaşan Belediye otobüsleri hedef şeçilmiştir neden çünkü en çok DUR KALK esnasında MOTORLAR Korbondioksit salarlar ve yakıt fazla yakarlar! dolaysıyla öncelikli bu sektörü çözüme ulaşması gerekliDİR.
    Bu açıklamalarım haricinde benim aktarmadığım bilgi varsa lütfen çekinmeden sorabilirsiniz.



     hidrojen yakıt tasarruf sistemi


     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • hayırlısı olsun bekleyelim bakalım peki bu üreitm tesisi saraydamı bir resimde trakya saray yazıyor yukarda verdiğiniz yani üretim tesisi saraydamı bildiğimiz çerkezköyün ilerisindeki saray damı.
  • HFuel-systems verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. yazılarınız aracılığıyla bayağı aydınlandım bu konuyu araştırıp duruyordum kendi çapımda ama hiç biryerde tatmin edici bilgiye ulaşamadım hatta bu sistemi amerikadan getiriyorlarmış orada da tanıdıklarım var onlar aracılığıyla araştırıyorum yaklaşık 10 gün oldu ama orada böyle bi sistem bulamadılar. artık sizin aracılığınızla bu konudaki gelişmelerden haberdar olacağız sizede zahmet olmazsa
  • vay vay vay hidrojene bak.İnşallah olurda hepberaber kullanırız.
  • Hidrojenin çevreci ucuz ve güçlü bir yakıt olabileceğine kimse şüphe etmesin zaten. Doğada en fazla bulunan en hafif ve en yanıcı elementlerden biridir. "1 kg hidrojen 2.1 kg doğalgaz veya 2.8 kg petrolun sahip olduğu enerjiye sahiptir." denmiş Viki'de. En basit örneği hidrojen bombasının atom bombasından kat kat güçlü olmasıdır. Yaygınlaşması ise işin politikasına kalmış. Yiyebildikleri kadar yemeye bakıyor bu işin patronları o kadar. Mühendislerin bilmemesi değil yani olay. En sonunda hidrojen kullanılması zorunlu hale gelecek zaten. Sanırım sadece suyu elektroliz etmek ve depoda tutabilmek biraz maliyetli herhalde şu an o kadar. Bunun önüne geçebilirlerse gayette kullanılabilir olabilir. Sabit fikirli olmamak lazım.




  • eski arabalara da takılıyormu acaba bunlar
  • Arkadaşlar Amacımız Ekonomik Yakıt! Türkiyade çok değerli Hocalarımız bu konuyu enine boyuna araştırmışlar ve çok verimli bilgilerede ulaşmışlar
    ancak Yetiştirdikleri Öğrenciler malesef bu konuyu ilerletmemişler.!
    Tuhaf bir olayda bu hocalarımızın çok değerli kitaplarıda var! ama kendileri Pasif ünüversitelerde hala işlerini sürdürmekteler! bu da anlaşılır gibi değil
    ben şahsen şu kanata vardım bu konuyu fazla kurcalamayın burdan da oturun emekliğinize kadar denmiş olmalı!
    Dünyada çok kişi dedeğim gibi Hobi olarak çalışmalar hiç durmadı habiciler aralarında fikir alış verişi yaparak bu ürünleri geliştirdiler.,
    SONUÇ OLARAK GÜNÜMÜZÜN POLİTİK VE EKONOMİK DURUMUNA GÖRE İLK ÖNCE SIRASIYLA SUYA SABUNU FAZLA DEĞDİRMEDEN!
    1 BhİDROJENİ 2 KARIŞIMLI YAKIT OLARAK OTOLARDA KULANILMASI
    BENZİN+HİDROJEN
    DİZEL+HİDROJEN
    LPG+HİDROJEN
    EN DOĞRU VE KESİN ÇÖZÜM EN AZ %30 /35 TASARUF BAKIM MALİYETLERİ 2/1 AZALMA ÇEVRE OLARAKTA %100 SIFIR EMİSYON!
    BUNLARIN HEPSİ HHO CELL PROFESONEL CIHAZLA MÜMKÜN.

    AMERİKADAN İTHAL ETMEYE GEREK YOK DAHA KALİTELİ ÜLKEMİZDE YAPILDI VE YAKINDA PİYASA DA OLACAK ALABİLECEĞİNİZ BİR RAKAMA
    BİR SÜRÜ PARÇA KİRLİLİĞİNEDE GEREK YOK! GAYET SADE VE %100 PERFORMANSLI BİRİSİ BİR ŞEY DUYUYOR VEYA GÖRÜYOR TAKIYOR
    MOTOR KAPUTUN ALTINDA BİR SÜRÜ HORTUM VE KOBLO! GEREK YOK SİSTEM DOĞRU İSE ÇOK İŞE YARIYOR.
    BİRAZ OLAYI POLİTİKA OLARAKTA AŞMAMIZ LAZIM BUNUDA DİKKATLİCE KİMSENİN KUYRUĞUNA BASMADAN AKILLICA HALKIN ÖNÜNE KOYACAZKİ
    OYUNA GELMEYELİM.
    ARAŞTIRMALARI YANLI VE ŞAİBELİ OLMAMASI İÇİN AVRUPALI BAĞIMSIZ GÜVENİLİR ÜNÜVERSİTE VE LABOTUVARLARINDAN ALINACAK BELGE VE
    VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İLE BU OLAYI GÜNDEME OTUTURACAZ.
    BUNUN İÇİNDE SEÇİMLERİN BİTMESİNİ BEKLİYECEĞİZ VE BU DURUMU CİDDİ ELE ALACAĞIZ OLAY GÜME GİTMESİN ZAMANINI İYİ PLANLAMAK LAZIM VE SOMUT GERÇEK BELGELERLE BU ÜRÜNÜ HALKIMIZIN KULANIMINA SUNMAK.




  • hho cell generator ne demek bazı arkadaşlar bilmiyor kısaca tanımı:
    İLK BAŞLANGIÇLARDA BASİT YÖNTEMLERLE ELEKTROLİZ EDİLEREK HİDROJEN GAZI ÜRETİLİR BUNUN İÇİNDE (EN ÖNEMLİSİ DOĞRU HHO CELL)
    GEREKLİ BU DOĞRU DEĞİLSE AKÜ BOŞALIR,SU ISINIR,HHO CELL DEFORME OLUR VS. BUNUN İÇİN KULANILAN MALZEMELER VE AZ AKIMLA ÇOK HİDROJEN ÜRETMEK VE DOĞRU ORANTIYLA MOTORA VERİLMESİ (YANMA ODASINDA) YAKITLARIN TAM YANMASI!
    BUNLAR TAM YAPILDIĞINDA İNANILMAZ SONUÇLAR VERMEKTEDİR.
    SİSTEM HHO CELL CIHAZI - SU DEPOSU -AMPERMETRE - HHO CELL AMPER YÜKSELTME VE AZALTMA DEVRESİ -ÖZEL MOTORA GİRİŞ MALİFOT BAĞLANTISI - SİSTEMİN HAREKETLERİNİ GÖSTEREN DİGİTAL GÖSTERGE.
    HEPSİ BU.
    aRACINIZ DA HHO CELL KULANDIĞINIZDA EN BASİT SİBAP LARIN DURUMUNU GÖRÜN BU ŞU DEMEK YAKIT İYİ YANARSA PİSLİK KALMAZ MOTOR FABRİKA ÇIKIŞI GİBİ KALIR.

     hidrojen yakıt tasarruf sistemi


     hidrojen yakıt tasarruf sistemi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    eski arabalara da takılıyormu acaba bunlar



    Motor işletim teknolojisi ne kadar eski ise verim o kadar yüksek olur..

    ne kadar çok yanmamış yakıt atılıyorsa eksozdan o kadar çok kazanc demek..
  • Çıksın da şu yerli malı görelim bakalım nasıl birşeymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bountr

    Çıksın da şu yerli malı görelim bakalım nasıl birşeymiş.


    +1
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.