Şimdi Ara

Hiçbirşey Açılmıyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açar açmaz '' WerFault.exe - Uygulama Hatası '' Karşıma çıkıyor. Tamam diyorum geçiyorum fakat 5-10 saniyede bir kendi kendine çıkıyor. Herhangi bir program bile açamıyorum. Birşey yükleyemiyorum. Flash Player yüklü değil, Yükliyeceğim fakat indirince çalışmıyor '' Uzatılmış öznitelikler tutarsız '' diye bir yazı çıkıyor . Formatı yeni attım , PC'de hiçbir şey yüklü değil. Google Chrome yüklüyorum onuda açmıyor. Yani şu anda hiçbirşey yapamıyorum lütfen biri yardım edebilirmi ?

Formatım : Windows 7

Sorunlar : ''wermgr.exe - Uygulama Hatası'' , ''WerFault.exe - Uygulama Hatası'' , ''Uzaltılmış öznitelikler tutarsız''
    Yardıımm...

• virüs bu. şuan müşterimin pcsi aynı hatadan önümde, format atıyorum.
  • Virüs olması imkansız. Pc'yi yeni aldım, formatını bu sabah attım ve hiç bir şey yüklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan5959

Bilgisayarı açar açmaz '' WerFault.exe - Uygulama Hatası '' Karşıma çıkıyor. Tamam diyorum geçiyorum fakat 5-10 saniyede bir kendi kendine çıkıyor. Herhangi bir program bile açamıyorum. Birşey yükleyemiyorum. Flash Player yüklü değil, Yükliyeceğim fakat indirince çalışmıyor '' Uzatılmış öznitelikler tutarsız '' diye bir yazı çıkıyor . Formatı yeni attım , PC'de hiçbir şey yüklü değil. Google Chrome yüklüyorum onuda açmıyor. Yani şu anda hiçbirşey yapamıyorum lütfen biri yardım edebilirmi ?

Sorunlar : ''wermgr.exe - Uygulama Hatası'' , ''WerFault.exe - Uygulama Hatası'' , ''Uzaltılmış öznitelikler tutarsız''
    Yardıımm...

pc yi güvenmli modda çalıştır. herhangi birşeyler yüklemeye çalış şayet yükleme yapasa bilki virüs var pcde. sonrasına gelecek olursak format attığın cd heralde orjinal olmasa gerek. buda dvd içeriği virüslü farklı dvd ile format at bence hiç uğraşma derim. yok uğraşam dersen. kaspersky rescue disk iso kalıbını indir bir cd ye boot cd si olacak şekilde nero ile yazdır. açılışta cd den başlat program gelince göncelleme yap tarat bu işlem uzun sürebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: erkan5959

Bilgisayarı açar açmaz '' WerFault.exe - Uygulama Hatası '' Karşıma çıkıyor. Tamam diyorum geçiyorum fakat 5-10 saniyede bir kendi kendine çıkıyor. Herhangi bir program bile açamıyorum. Birşey yükleyemiyorum. Flash Player yüklü değil, Yükliyeceğim fakat indirince çalışmıyor '' Uzatılmış öznitelikler tutarsız '' diye bir yazı çıkıyor . Formatı yeni attım , PC'de hiçbir şey yüklü değil. Google Chrome yüklüyorum onuda açmıyor. Yani şu anda hiçbirşey yapamıyorum lütfen biri yardım edebilirmi ?

Yardıımm...

pc yi güvenmli modda çalıştır. herhangi birşeyler yüklemeye çalış şayet yükleme yapasa bilki virüs var pcde. sonrasına gelecek olursak format attığın cd heralde orjinal olmasa gerek. buda dvd içeriği virüslü farklı dvd ile format at bence hiç uğraşma derim. yok uğraşam dersen. kaspersky rescue disk iso kalıbını indir bir cd ye boot cd si olacak şekilde nero ile yazdır. açılışta cd den başlat program gelince göncelleme yap tarat bu işlem uzun sürebilir.

Güvenli modda denemeyi denemedim fakat PC yeni fotmat dediğim gibi hiçbirşey yüklü değil. CD orjinal Win7, uğraşmam dersen'den sonrasını anlamadım :D

• yok uğraşam dersen şu işlemi yap kaspersky rescue disk iso kalıbını indir bir cd ye boot cd si olacak şekilde nero ile yazdır. açılışta cd den başlat program gelince göncelleme yap tarat bu işlem uzun sürebilir.
  • Burayı bir oku istersen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar hiç açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Virüs'e benziyor. Win32 Sality exeli herşeyi yiyip bitiriyor bi virüs programıyla taratman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.