şimdi arkadaşlar benim bi tane eski bilgisayarım vardı onu 2-3.sınıfa giden kardeşlerime oynasın diye verdim 1-2 hafta ne yapmışlarsa bilgisayarı açtıklarında ekrana hiç bi simge gelmiyor sadece duvar kağıdının resmi var benim bildiğim öyle oldumu çalıştıra explorer yazınca düzeliyodu bunda düzelmiyo bilgisayrda önemli bilgiler var format at falan demeyin onları kurtarmam gerek
anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum!!
http://rapidshare.de/files/29364714/masaustu1.vbs.html (rapid share) bunu indir calistir sorun kalmayacak. ctrl+alt+del bas oradan yeni gorev c:\program files\internet explorer\iexplore.exe yaz entera bas ie acilacak.
arkadasın dedigi dogru bide o yolu takip ederk geri yukleme yapabilirsin
suda bı ıhtımal olabılır
ekranda bos bı alana sag tıkla , sımgelerı yerlestır , masaustu sımgelerını goster'e tıkla bak gelıcekmı
kolay gelsın . .
flyy arkadaşında dediği çook doğru
active desktop açıkken simgeleri gizle diye bi seçenek var. o da seçilmiş olabilir. masaüstü sağ klik masaüstü simgeleri göster de gelir. ama sanırsam senin başlat çubuğu da gelmiyor. bazen profil yüklemede sorun çıkabiliyo windows ta. o zaman da yapacağın şey xp cd siyle boot edip sistemi üzerine kurmak. gerekli seçenekler geldiğinde onar demek gerekiyo açılışta. kolay gelsin.
aynı sorun bende vardı ebn düzelttim ama yinede format attım virüs var bilgisayarda sen şimdi kasperseky 6.0 idir ve güvenli odda bir tarat sadece buldugu virüsleri sil bi dene ben yapmıtım açılış bile hızlanmıstı