Şimdi Ara

bilgisayar açılıyo ekranda hiç bi simge yok!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar benim bi tane eski bilgisayarım vardı onu 2-3.sınıfa giden kardeşlerime oynasın diye verdim 1-2 hafta ne yapmışlarsa
    bilgisayarı açtıklarında ekrana hiç bi simge gelmiyor sadece duvar kağıdının resmi var
    benim bildiğim öyle oldumu çalıştıra explorer yazınca düzeliyodu bunda düzelmiyo bilgisayrda önemli bilgiler var format at falan demeyin onları kurtarmam gerek

anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum!!

• http://rapidshare.de/files/29364714/masaustu1.vbs.html (rapid share) bunu indir calistir sorun kalmayacak.
    ctrl+alt+del bas oradan yeni gorev c:\program files\internet explorer\iexplore.exe yaz entera bas ie acilacak.
  • arkadasın dedigi dogru bide o yolu takip ederk geri yukleme yapabilirsin
  • suda bı ıhtımal olabılır

ekranda bos bı alana sag tıkla , sımgelerı yerlestır , masaustu sımgelerını goster'e tıkla bak gelıcekmı

kolay gelsın . .
  • flyy arkadaşında dediği çook doğru
  • active desktop açıkken simgeleri gizle diye bi seçenek var. o da seçilmiş olabilir. masaüstü sağ klik masaüstü simgeleri göster de gelir. ama sanırsam senin başlat çubuğu da gelmiyor. bazen profil yüklemede sorun çıkabiliyo windows ta. o zaman da yapacağın şey xp cd siyle boot edip sistemi üzerine kurmak. gerekli seçenekler geldiğinde onar demek gerekiyo açılışta. kolay gelsin.
  • aynı sorun bende vardı ebn düzelttim ama yinede format attım virüs var bilgisayarda
    sen şimdi kasperseky 6.0 idir ve güvenli odda bir tarat sadece buldugu virüsleri sil bi dene ben yapmıtım açılış bile hızlanmıstı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.