Şimdi Ara

Hiçbir Zaman Çaresiz Olmadım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman bir yolunu buldum. Bana çaresiz diye bakanlar yanıldıkları gibi önümde diz çökecekler.

Benim savaşım şu rezil düzende kendi düzenimi kurmakla ilgili. Bu benim kavgam!

Benden alınan her şeyi geri alacağım zaman hariç! Onu geri alamıyorum istesemde.

Beni zayıflatan, geride bırakmaya çalışan, çürütmeye çalışan ne varsa yok olmaya mahkumdur.

Zafer elbet benim olacaktır!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Doğru yoldasın.Azim iyidir.İnsanı hedeflerini gerçekleştirmeye sevk eder.Diri tutar.Bir zamandan sonra da öfkeyi unutturur.Yutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodite Livia -- 17 Nisan 2025; 1:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cringe ya

• Elifim bahmiyooo 01 izliyom modunda olan ufaklık cringe diyor :D

Aynen knk cringe. Polemik çıkarmak için birinin sana olta ucunda yem atması için bekleyecek kadar cringesin.

• Aphrodite Livia A kullanıcısına yanıt
    Öfke sadece bir araç. Amaca giden bir araç. Teşekkür ederim.

• Çaresizlik çareyi geçirmişken eline ellerinden kayıp gitmesidir. Öyküyü kaybettiğim günden beri çaresizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    Bütün kapılar üstüme kapanmak üzere ama ben yine de pes etmiyorum.

Hayatla inatlaşıyorum.

Savaşmadan zafer kazanılmaz maraz. Mücadele edeceksin. Hayat sana tekme tokat vurabilir ama yılmayacaksın, yıkılmayacaksın.

Hayatından çıkanlar için üzülmeyeceksin, sana değer verselerdi en zor zamanlarında yanında olurlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kız davasında bile defalarca kere verdiğin sözlerin üzerini çizip tükürdüğünü yalarken, kendi kendini kandırıp yalan söylerken, daha kendin yazıp çizdiklerine bile kendi güvenmeyip çark ederken, burdaki meydan okuyuşuna, azmine, yazıp çizdiklerine ancak sadece güler geçerim...Bu, bi aslan yavrusunun kükremesine benziyor ve gülümsetiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Nisan 2025; 20:22:42 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Kendisine gitmesini 1.5 aydır söylüyorum. Zor geliyorsa git dedim gitti.

Böylesi daha iyi.

Bana değer vermeyen birini istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.