Şimdi Ara

Hiçbir yerde tadelle çikolata yok sebebini bilen?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internette bircok yerde var. kutu seklinde siparis verebilirsiniz, hem daha hesapliya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görünce farkettim, bir süredir(1-2 aydır) toptan satış marketlerinde bile bulunmuyor cidden. Bir sıkıntı olabilir tadelle ile ilgili.
  • Benim yeğenler 3-5 yaş aralığında 2 tane ve tadelle dışında bişey yemiyor sıpalar. Antalyada 8-9 market bakkal gezdiğimi hatırlıyorum tadelle bulabilmek için. Gerçekten çok zor bulunan bir çikolata.

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Kasanın oradaki raftaydı ama almadım hocam, miktarına göre pahalı.
  • Tutunabilmek istiyorlarsa fiyatı düşürecekler aga. King Size'ı 2 TL yapın. Yok satarlar varya. Sürümden kazanma gibi bir düşünce yok Türkiye'de.

Küçücük çikolataya 5 TL istersen batarsın biraderim.

• Küçükken hep tadelle alırdık çok lezzetli diye. Şimdi alamıyorum 5 lira çikolata mı olur orta parmağım uzunluğunda bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour supere baktım orda da yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

İçinde tek palm yagı ve glikoz olmayan çikolataydı, umarım onlarda degiştirmiyordur içeriği.
    Torku, Nestle ve Bimin Bueno'suda kakao yağı kullanır neden tek dediniz

• fetöcü

• Hocam ben bukreste bulup aliyorum sen TR de nasil bulamiyorsun?

Cok acayip iyi tadi var bende cok severim. Bir bu, bir cino cok baska severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Torku, Nestle ve Bimin Bueno'suda kakao yağı kullanır neden tek dediniz

Alıntıları Göster
    Torkunun çogu ürününde glikoz içermez ibaresi var fakat içeriğinde hurma(palm ın diger adı) yagı kullanılmış.

Tablet çikolatalarda, bitter çikolataların çogunda evet palm ve glikoz yok. Ülkerin %60-80 bitterlerinde de yok.

Tadelle palm,glikoz içermeyen bir gofretti, piyasada başka gofret yok sanırım bunları içermeyen, ben görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Cinoyu da cok arıyodum ama artık kolay buluyorum eskisi gibi değil tadı

• Bugun macroda buldum arkadaslar king size olanı 3 lira idi şaşırdım bi dünya aldım 😂

• tr de en kaliteli lezzetli cikolatalardan biri bence tadelle. kalitesine gore fiyatı da fena degil aslinda. kilo fiyati milka ile ayni yada biraz daha uygun bile olabilir.

son zamanlarda piyasada cok az bulunuyor sebebi muhtemelen yuksek enflasyondan dolayi milletin ucuz cikolatalari tercih etmesi ve pr olmamasi. yurdum insani 1tl fazla verip kaliteli cikolata yerine ucuz kalitesiz cikolatalari tercih ediyor.
  • abc_34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aralar biraz biraz buluyorum macro migros ve a101de ama baya şansa yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.