Şimdi Ara

hiçbir şeye hevesim yok, bir isteğim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiçbir isteğim, hobim yok. o kadar kitap aldım eğitim için hiçbirini okumadım, elimin altında bu kadar kaynak varken halen boş boş oturuyorum. hiçbir şey öğrenmeye hevesim yok, öğreneyim diyorum nereden başlayacağımı bilemeyip geri bırakıyorum.

param olsa harcayacağım bir şey yok. biriktirdiğim paralarla kitap alıyorum fakat çoğunu okumuyorum bile, bilgisayar oynamak varken çekici gelmiyor kitap okumak. çok sıkıldım bu hayattan, keşke hevesi olsa bir şeylere. nefes alan ruh gibiyim, sadece içgüdülerim yaşamamı söylüyor diye yaşıyorum.

nefret ediyorum bu yaşantıdan, biraz düşündüm dedim "şuan ne olsa beni mutlu eder?" aklıma hiçbir şey gelmiyor. keşke bir ilaçla mutluluk enjekte edilebilse bana. yeni insanlarla tanışmaya bile üşeniyorum.

• İşlevsiz sosyopat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynıyız. Aynı soruyu ben de sordum kendime, aklıma hiçbir şey gelmedi. Neyse,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 6 Şubat 2016; 4:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

hiçbir isteğim, hobim yok. o kadar kitap aldım eğitim için hiçbirini okumadım, elimin altında bu kadar kaynak varken halen boş boş oturuyorum. hiçbir şey öğrenmeye hevesim yok, öğreneyim diyorum nereden başlayacağımı bilemeyip geri bırakıyorum.

param olsa harcayacağım bir şey yok. biriktirdiğim paralarla kitap alıyorum fakat çoğunu okumuyorum bile, bilgisayar oynamak varken çekici gelmiyor kitap okumak. çok sıkıldım bu hayattan, keşke hevesi olsa bir şeylere. nefes alan ruh gibiyim, sadece içgüdülerim yaşamamı söylüyor diye yaşıyorum.

nefret ediyorum bu yaşantıdan, biraz düşündüm dedim "şuan ne olsa beni mutlu eder?" aklıma hiçbir şey gelmiyor. keşke bir ilaçla mutluluk enjekte edilebilse bana. yeni insanlarla tanışmaya bile üşeniyorum.

psikolojik cokus cagindayiz bence ulkedeki insanlarin %90 inin
    psikolojisi ciddi derecede bozuk normalden daha normalsin bu tablo
    karsisinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer oyun oynamaktan başka birşey bulamıyorsan oyun oynamayı seviyorsundur Başka bir hobiye ihtiyacın yok aç bir skyrim.

• geçti mi?

• Sıkılmadın mi pcden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.