Garanti meslek hocam zamanı takma kafana |
Hiçbir şey yapmak istememek ve çözümü (2. sayfa)



-
-
Yok knk ya kendi büromu acip tutturamazsam isim bitik 2300 3000 arasi baskasinin yaninda surunurumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBGaranti meslek hocam zamanı takma kafana
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yok knk ya kendi büromu acip tutturamazsam isim bitik 2300 3000 arasi baskasinin yaninda surunurum
Alıntıları GösterAçma imkanın yok mu
-
Belli olmaz maddi durumlar kötü bir kac yıldırquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAçma imkanın yok mu
Alıntıları Göster
Acsam tutmama ihtimali de var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Belli olmaz maddi durumlar kötü bir kac yıldır
Acsam tutmama ihtimali de var
Alıntıları GösterÇevren varsa ve meslek hakkında yeterli bilgiye sahipsen tutturursun bence.
-
Psikiyatri size ilaç verip gönderir dinlemiyolar bile.Kullanmanızı tavsiye etmem birçok yan etkisi var.Onun yerine psikolog deneyebilirsiniz.Çoğumuzun yaşadığı bir durum kendiniz çabalamadıkça geçmiyor.Arkadaşlarınızla falan görüşmek değişik aktiviteler yapmak faydalı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevrem 0quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBÇevren varsa ve meslek hakkında yeterli bilgiye sahipsen tutturursun bence.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Çevrem 0
Alıntıları GösterKpss falan kas devlet kadrosuna geç.
-
Heaaa omrumu doguda mi gecireyim sonra kankaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBKpss falan kas devlet kadrosuna geç.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Heaaa omrumu doguda mi gecireyim sonra kanka
Alıntıları GösterHerşeye bahanen var seninde.
-
Aga bu bahane miquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBHerşeye bahanen var seninde.
Alıntıları Göster
Ömrümü yolu suyu olmayan yerlerde tüketmek istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ben de benzer şeyler hissettiğim dönemlerden geçtim. İnsana iyi gelen şeylerin başında spor yapmak doğaya yaklaşmak ve üretken olmak bence. İnsan üretken olamayacağını düşündükçe kendini kapana kısılmış olarak hissediyor. Böyle şeyler hissetmek şartlar değerlendirildiğinde normal sayılır bence. Bir koloniyiz ve bu kolonide herkes çalışmak zorunda.
Evde çalışma konusunda yapılan bir araştırmada mesai saatleri net belirlenmediğinde iş bölünmesin diye düşünülüp farkında olmadan fazla mesai yapılıyormuş. Bize çalış denildiğinde(SINAV KPSS AYT SBS YGS LYS Bir sürü şey) ise yine saatler belirsiz oluyor ve sınırları koruyamıyoruz.
Hobi edinmek insanın aslında üretken olma ve güzel şeyler için emek harcama dürtüsünü tatmin eden güzel bir alan. Kendi üzerimde deneylimlediklerim bunlar. Hani bazen bir çiçeğim olsun büyüsün çiçek açsın bile istiyorum çünkü o çiçek açarsa mutlu olacağımı düşünüyorum.
Hayattan beklentiler, istekler iyi değerlendirilmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağlam bir kategoriden porno açıp osbir çek bişeyciğin kalmaz paran varsa karıya git
-
Gece kaçta yatıyorsun, sabah kaçta kalkıyorsun? Doktora gidip ilaç almaya başlamadan önce uyku düzenini değiştirerek doğal yollardan hormonlarını düzene sokup da bu isteksizliği düzeltebilme şansın var. Bir dene bence olmadı öyle doktora gidersin. Hemen her bir şeyde ilaç alma yoluna gitmeyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Aga bu bahane mi
Ömrümü yolu suyu olmayan yerlerde tüketmek istemiyorum
Alıntıları GösterBirşeylere katlanmadan güzel olana ulaşamazsın
-
Şu aralar bir nebze daha iyiyim. Umarım daha da iyi olacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumu bende yaşadım, ama pes etme herkes hayatta kötü bir şeyler yaşıyor , sosyal olmaya bak, arkadaşlarınla vakit geçir , spor yap, doğa yürüyüşleri yap, sahil havası al gidebiliyorsan kurslara git vaktini boşa harcadığını kendine hissettirme, okulu bitirmeye bak , ders çalış malesef hepimiz bir yerlere çalışarak geliyoruz tanıdık yada torpilin yoksa en kötü zamanlarda bile ders çalışmış biri olarak söylüyorum.
-
benim motivasyonum tıp olmasa kpssye girerdim diye düşünüyorum, sonuçta ünv sınavına çalıştığınız kadar kassanız uçuk puanlar alırsınız. hatta bazen ciddi düşündüm, 6 yıl cepten yiyorsun, amorti edene kadar 30 yaşına gelirdik diye.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Hocam haklısınız iş hayatının belki faydası olur diye ümit ediyorum ben de. En kötü ihtimal maddi bağımsızlığımı kazanacağım için daha rahat olurum diye düşünüyorum.Hatırladığım kadarıyla tıp okuyordunuz siz de halimden anlarsınız diye düşünüyorum. Bu yıl tekrardan birinci sınıfı okuyacağım ve çok zorlanıyorum. Okul nasıl bitecek acaba hiç göremiyorum ileriyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X