Şimdi Ara

hiçbir kız tarafından sevilemeden öleceğin gerçeğini bilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yasındayım hiçbir kız tarafından sevilmedim bu saatten sonra da sanmıyorum üni de bitti bitecek bomboş geçti

hiç sevilmedim şaka maka ve sevilmeyeceğim de ve bir kız tarafından hiç sevilmeden hiç tutkuyla sevişemeden geçecek olan bir hayatın benim icin cok da bi anlamı yok insan doğasına ters bu bazıları kabulleniyor bu gerçeği ama ben kabullenemiyorum bu yüzden intihar edeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sevilmekten daha güzel bir his var hocam, SEVMEK, hiçbir karşılık beklemeden SEVMEK :)

• DrESB D kullanıcısına yanıt

Ah be hocam  

• lokkatto kullanıcısına yanıt

ahah :D benim için de yak anlamında mı bu :D

• DrESB D kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.

• Bkz:bne

Paran yoksa kimse sevmez seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    parası olmadığı halde de seveni olan tonlarca kişi var knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çevre oluşturmak herkese iyi gelir, Highest In The Room çevre oluşturmayı düşünsen, olmaz, yapılmaz deme, yap bunu, çevreni istediğin gibi yarat, keyif alırsın, kız arkadaşın da olur. Hepinize söyleyeyim, yalnız kalmayın hep, arkadaş grubunuzu adım adım oluşturun, sosyallik ve ilişki herkese gerekiyor. Hamza sen de dertlenip moralini bozma, iyi bir yola girersin, aklındakini yap. Keyfinizi azaltmayın, düşündüklerinizi uygulamaya koyun, her şeye, herkese rağmen uğraşacağız, istediklerimizi yapacağız.

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 26 Nisan 2022; 22:40:43 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Para kazanmak için o sosyal çevreden ödün vererek çalışmak zorundayız çünkü burası türkiye, herkes aileden zengin değil.

• insanlar sizi değil,sizden sağladıkları menfaatlerini severler.

menfaatleri son bulduğunda sevgileri de son bulur.

• Malsın. En son bu forumdan bir kız beni "sana tapıyorum" diye seviyordu, korktum, sevgisine karşılık veremem diye. Hem o şekilde sevilmeyi de istemiyor insan, mesela karşındakine çok değer veriyorsan sana bir şey olduğunda da ayakları üstünde durmasını istersin. Akıl her zaman ön planda olmalı bence sevgi değil, birbirine saygı duyup yan yana olmak isteyen iki insana, birbirini çılgın gibi seven iki insandan daha çok değer veriyorum ben. O da insanların aklı havada olduğu yaşlarda olmuyor, yani 20-25 belki 30 bile kızların daha olgunlaşamadığı yaşlar, olgunlaşanı vardır ok ama ben daha görmedim, o yüzden bekliyorum, kafama göre birini bulamadım diye takmıyorum hiç belki 40 yaşında denk gelir bilemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jodorowsky -- 27 Nisan 2022; 11:51:26 >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Böyle düşünen arkadaşlarım var, hep uyarıyorum. Çünkü böyle düşünürsen sen de insan ilişkilerini böyle genelleyip böyle algıladığın için o insan tipine dönüşürsün. Aslında günün sonunda en büyük menfaatçi sen ve senin gibi düşünenler oluyor normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt

belki de aptal yerine konmaktan sıkılmış ve yalnız kalma pahasına çevresine yol vermiş insanlar böyle düşünüyordur.

• Sırf kızlar sevmedi diye intihar edilseydi şuanda dünyada insan kalmazdı.Benimde hiç kız arkadaşım olmadı,hiç ortamım yok ama yaşıyorum yine.

• Kimani White kullanıcısına yanıt
    efendim

• Aç bitir salamla spora devam mi

• Yav daha yaş 23 tip de var sende, biraz uğraş tanıştığın insanlara rol kesme kendin gibi ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçım olmadığı için kızlar bakmıyor. bana kabullenmekten başka çare kalmadı.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    her gün 150gr tavuk göğsü ve içinde 30g protein olan içim özel sporcu sütü içiriyorum istisnasız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.