orta okulda uğradım. lisede uğrattım. |
Hiç zorbalığa uğradınız mı ? (2. sayfa)

-
-
Ya ben lisedeyken, bir Türk olmayan arkadaşımız var böyle kendi dilinde şarkılar dinler, komünist takılır falan, onunla takılıyoruz başka bir arkadaş geldi ama onu tanımıyorum. Neyse selam verdi falan. Sonra bana dedi ki, gordaşım dedi, nerelisin? Dedim şuralıyım üvvv dedi, oradan iyi faşist çıkar dedi. Faşist misin gordaşım dedi.. Evet faşistim dedim.. Böyle bir sessizlik oldu. Sonra arkadaşa, sen şuralıydın değil mi dedi, o da evet dedi, oooooooo oradan iyi kürt çıkar yahu dedi..
O gün bu gündür böyleyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Şubat 2025; 20:27:27 > -
Bu dövüşmeyi bilmemekten ve zayıf fizikli olmaktan kaynaklanıyor. Bu iki faktör bir araya geldiğinde kolay lokma olursun. Ben boks ve body'ye başlayarak durumu lehime çevirdim. Bunlarla ciddi şekilde uğraşsaydın benim gibi ciddi kilo alırdın ve boks bildiğin için de, rakiplerini dayak komasına sokardın.. Şimdi yaş kemale erdi zaten hem fiziksel görünüş hem de yaş yüzünden kimseden herhangi bir saygısızlık görmüyorum aksine herkes çok saygılı davranıyor. Birkaç yıl önce bir tane kertenkeleye denk geldim ama o da eşimle tartıştığı için onu ben tehdit ettim zaten. ikisine de de küfrettim bu farklı bir olay yani..
Böyle sorunlar gençken olur ama gençseniz bunu lehinize çevirmeniz lazım, boks ve body building tavsiye ediyorum bunlarla ciddi şekilde uğraşın kimse size dokunamaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Şubat 2025; 20:54:38 > -
Konuyu niye hortlattın ki şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda bu mevzuda yazilmis cok konu var yeni olusturmak yerine hortlatip bullylere karsi taktik veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 13:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne tür bir zorbalık mesela ?
Dalga gecme, asagilama yapma ve bazen dayak gibi olabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 13:16:55 >
Hocam ağlatıcağınız beni bunu açtığım gün çok sıkılmıştım birşeyler okumaya ihtiyacım vardı
Fiziksel olarak kalmadım, dayak yesem de karsiligini saglam veriyordum o yuzden pek cesaret edemezlerdi bir daha olay cikarmaya. Ama sosyal olarak cok kaldim eziklendigim dislandigin toplu fotolara falan alinmadigim cok oldu. Sonra yas ilerledikce sorunun bende olmadigini kotu insanlara denk geldigimi anladim.
Seni z0rbalayanları, kelebek gibi uçup arı gibi sokacaktın. Akrep gibi de sokabilirsin. Nasıl sokacağın sana kalmış bir durum. Bari en azından boks tehlikeli diyorsan kick boksa ya da Muay Thai'ye gitseydin, kafaya daha az calısıyorlar, z0rba rakiplerinin suratlarına tekmeyi indirirdin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 20:50:15 > -
Güzel ama karşılık verip dayak yemek çözüm değil. Karşılık verip üste bir de dayak atacaktın.
Ortaokul son sınıftayken, bana gavur *** diyen ve suratıma kalem fırlatan ve gözümü hedefleyen birini ki, kalemin ucu gerçekten gözüme girdi ama iris ya da göz akı kısmına isabet etmedi, kenardan vurdu, yani 5 sıra ilerdeydi oradan fırlattı, sıraların üzerinden yürüyerek ve öndekilerin defterlerine kitaplarına basarak, h0canın önünde dayak komasına sokmuştum.. Kaşını patlattım ve gözü renk değiştirdi. Bir de üstüne tek gözlü korsan diye kafa buldum.. Okuldan atılmadım ama neden nasıl atılmadım o konuda detaylara inmeyelim..
Neyse böyle çıkışta gel falan gibi bir mevzuya girmiyordum o zaman da kimseden korkum yoktu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 21:13:25 >
-
Hocam yanlış anladın sanırım ben can sıkıntısı yapacak birşey olmaması anlamında söylemiştim ama cool tavsiyeler için sağolun
bullying yapmadilar mi yani? bir karar ver bak hamza bana cok yaptilar diyor, bana da yaptilar fakat kavga dovus konularinda kendimi gelistirdim bullylerime diz cokturdum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 21:26:4 >
Dayak atamadım eleman benden güçlü çıktı ama bi kac tane saglam yedi o da cekindi bir daha bulasmaya
Güçlü olsa da indirirsin, ne kadar güçlü olursa olsun, suratı, çenesi, güçlü değildir. Suratına, çenesine, seri geçir bilincini kaybeder zaten. Nasıl vuracağını bilmen gerekiyor tabii ki.. Doğru vuruşla kendin ortalama yapıda olsan bile çok sert vurursun.. Bunlar sıradan insanlar, dövüşçü değiller yüzde doksanı böyle, kalan yüzde 5 kadarı da sadece birkaç ay kick boks, muay thai falan çalışmıştır, hepsi kolay lokma, nasıl vurulacağını bilmezler, canları yanınca hemen geri çekilirler.. O yüzden boks diyorum ingilizler tekniği bulmuş adamlar yapmış abi gercekten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Şubat 2025; 23:54:15 > -
Herkesin bir dönem uğradığı olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X