Şimdi Ara

Hiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bartın'ın Amasra ilçesi Aliobası köyüne, bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmediği haberinin ardından ilgi arttı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, "Türkiye´nin her yerinden arsa almak ve ev almak için arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum" dedi. 5 gün önce çıkan haberin ardından yoğun ilgi gören köyde, vatandaşlar maske ve mesafe kurallarına harfiyen uymaya devam ediyor

    Bartın'ın Amasra ilçesi Aliobası köyüne, bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmediği haberinin ardından ilgi arttı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, telefonlara yetişemiyor.

    Hiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum

    Amasra ilçesinin 120 haneli 600 nüfuslu Aliobası köyünde pandemi süresince hiç koronavirüs vakası görülmedi. 5 gün önceki haberin ardından Türkiye'nin her ilinden arsa, ev ve köyde yetişen organik ürünlere talep arttı. Günlük yaşamlarına devam eden Aliobası köyünde vatandaşlar maske ve mesafe kurallarına harfiyen uymaya devam ediyor.

    Muhtar Ramazan Tığ, köydeki bütün evleri tek tek gezerek, tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor. Şu ana kadar köyde binlerce maske dağıtan muhtar Tığ, sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlara maske dağıtımı yapmaya devam ediyor.

    Hiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum

    'TELEFONLARA YETİŞEMİYORUM'

    Kendileriyle gurur duyduklarını belirten Tığ, "10 aydır hiç vaka görülmedi. Bugün itibariyle yine hiç vaka yok, yine bu süreci devam ettiriyoruz. Vatandaşlardan bizleri arayan çok oldu, İzmir´den, İstanbul´dan, Ankara´dan, Çanakkale´den yani çok yerden arayan oldu. Adeta telefonum kilitlendi. Arayanlardan arsa talep eden çok oldu. Boş arsa ve ev istiyorlar. Villa yapmak isteyenler de beni arıyor. Bazıları, `bunu nasıl başardınız´ diyorlar, ben de onlara, `maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bunu yaptık´ diyorum. Dışarıdan köyümüze insan almıyoruz.

    Köyümüzdekileri de acil bir durum olmadığı sürece dışarıya çıkartmayarak, bu süreci atlatacağız. Benim köyümde yaşayan insanlar çok duyarlı davranıyorlar" diye konuştu.








  • Hade len.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🤣🤣🤣 bu laf bana mı muhtara mı😂
  • Tamam artık kendi topuklarına sıktılar, illet akın akın gelince Koca en yüksek artış hızında buranın adını zikretmeye başlar Hiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechanic master

    🤣🤣🤣 bu laf bana mı muhtara mı😂

    Muhtara hocam.


    Evini arsasını pahalıya satmaya falan çalışıyor kesin bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir😂
  • Bizim köyde de hiç korona vakası görülmedi (çaktırmayın zaten yaşayan insan sayısı iki elin parmağı kadar bile yokHiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum ). Arsaları ayarlayayım da haberle birlikte satışa çıkarayım.


    Millet kapış kapış alacaksa açık arttırma misali satarım oh misHiç vaka görülmemişti, yurdun dört bir yanından talep yağıyor: Telefonlara yetişemiyorum 

  • Demekki hiç test yaptırmamışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 800 nüfuslu (bu kadar değildir muhtemelen ama araştırdığım kadarıyla öyle yazıyor) köyde bile benim bildiğim kadarıyla 3 kişi öldü 50+ kişi virüse yakalandı. bir ara karantinaya falan alınmıştı. eğer salgın başladığından beri köye birileri girip çıktıysa elbet bulaşmıştır birilerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.