Şimdi Ara

Hiç tanımadığınız kızla tanışmak için ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece gördünüz. Hiçbir bağlantınız yok. İsmini bilmiyorsunuz, ortak arkadaş yok. Ortak hiçbir şey yok.

Cafe'de ya da otobüs'te gördünüz. Eğer yurtdışında olsaydık nerede olursanız olun çok rahat naber nasılsından tanışma şansı varken Türkiye'de işler böyle yürümüyor maalesef.

Bu durumda tanışmak için ne planlarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 9 Eylül 2016; 12:40:59 >

• onu emerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızları hiç rahat değil. Aile ve toplum baskısıyla yetiştikleri için masaya gidip merhaba deseniz hemen kendi içlerinde bu baskının etkileri açığa çıkar ve size çatık kaşları ile bakarak oradan uzaklaşmaya çalışırlar.

Tabi rahat değil dediğime bakmayın, toplum içerisinde rahat değiller. Bir mekan içerisinde başbaşa olduğunuzda rahatlığın dibini yaşarlar. Otel odasında kız arkadaşımın çırılçıplak soyunup yanıma yattığını bilirim
  • Tanışak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanısmıyorum

• Misal kizi gordun
    Oda sana bakiyor
    Direk git yanina yerde yuvarlan ve kalk
    Direk bunu yap kizin yaninda hic bisi soylemeden
    Kalkarken kiza dogru de offf sirtim cok acidi

Illa tanisirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Türk kızları hiç rahat değil. Aile ve toplum baskısıyla yetiştikleri için masaya gidip merhaba deseniz hemen kendi içlerinde bu baskının etkileri açığa çıkar ve size çatık kaşları ile bakarak oradan uzaklaşmaya çalışırlar.

Tabi rahat değil dediğime bakmayın, toplum içerisinde rahat değiller. Bir mekan içerisinde başbaşa olduğunuzda rahatlığın dibini yaşarlar. Otel odasında kız arkadaşımın çırılçıplak soyunup yanıma yattığını bilirim

Vaaay adam kız arkadaşını otel odasına atmış, üstüne kız çırılçıplak soyunup yanına yatmış hll spr dewam kanka!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülümseyerek göz göze gel, eğer olacak gibi hissediyorsan yine gülümseyerek git tanış.

• baskıymış ?

şunu bir türlü anlamadık beyler eğer yakışıklıysanız bunun adı tanışma değilseniz taciz olur bu kadar basit
  • Ortada herhangi bir baglantin yoksa diş gorunuşe bagli tip varsa tavlarsin yoksa taciz etmiş olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde onlar yanıma gelip tanıştıkları için bu tür sıkıntıları çekmiyorum, ancak ne yazık ki eğilimlerim farklı kızlar anlayın şunu artık, lütfen rahatsız etmeyin beni!
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

baskıymış ?

şunu bir türlü anlamadık beyler eğer yakışıklıysanız bunun adı tanışma değilseniz taciz olur bu kadar basit

aynen öyle

• Tanisalim mi sekerim

• Gidip tanisiyorum sonra 2 dakika muhabbet edip numarasini alip cekiliyorum bukadar basit.

• Mekanda üç beş kere kesişirsem yani karşılıklı etkilesim olursa swarm'dan checkin atarım genelde herkesin kafa vu sekilde çalıştığı için bulursun zaten.

• Masasının oraya usulca ayakkabı atarım, yanına gidip ayakkabım düşmüş merhaba derim

• Boşver kızları o kadar erkek varken ne kızı

• Otobüste olmustu mesela bana bir kere. Kampüs otobüsüydü ama kızı daha önce hiç gormemistim ve bakışma falan da olmadı. . Kızın giydiği kıyafetleri özelliklerini falan ayrıntılı yazıp okulun itiraf sayfasına yazmıştım. Bir arkadaşı da onu etiketlemiş. Ordan bulmuştum.

Bakışma olursa ya direkt gidip konusacan ayni durakta inip. Yada bluetooth taktiği. Nedir bluettoth taktiği: bluettothu açıyorsun, cihaz ismini"selam" yapiyorsun. Kıza da telefonun ekranındaki büyük bluettoh simgesini gösteriyorsun. O da bluettohu açıyor. Ordan yuruyorsun.

• aynısını bana kız yaptı sessizce kactım gittim ordan..
  • Ek olarak yukarıda da arkadaşlar belirtmiş zaten. Tipiniz iyi değilse boşuna uğraşıp taciz(!) etmeyin hanımları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.