Şimdi Ara

Hiç Tanımadığım Bağyan, Bana Hakaret Etti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders arasında sigara içmeye çıkmıştık.. Saat 3'e doğru da bugün İstanbul'da kısa süreli bir sağanak bastırdı bilen bilir.. Millet kapı eşiğine sığındı ve herkes pofur pofur tüttürüyordu yasağa rağmen.. Baktım kızın birisi kapşonu geçirmiş kafaya, yağmuru takmıyor havaları falan böyle(artistlik mi yapıyor ne).. İşte dandirikten bir çakmak çıkardı sigarasını yakmak için.. Çakıyor çakıyor yanmıyor çakıyor çakıyor yanmıyor.. [Ben de dedim ki "e o zaman sana çakmak lazım" | yok lan şaka şaka böyle bir şey demedim ^^] İşte baktım kızcağız bir türlü sigarasını yakamadı, ben de bir centilmenlik yapayım dedim ve arka cepten çıkardım Zippo'yu şak şuk yaptım falan kızın önüne uzattım.. İşte o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü!!! Aman Allah'ım kız Zippo'ya eliyle siper tuttu!!! O an dünyam yıkıldı.. Kız da fena bir şey değil

İşte kıssadan hisse siz siz olun Zippo'ya elinizle siper tutmayın.. Bu hem Zippo'nun klasına hem karşınızdakine karşı onur kırıcı bir davranış..

dipnot: çok kötü bitirdim di mi? hevesiniz kursağınızda kaldı..

• hiç demedim ama harbi ibretlik paylaşımmış.

Orijinalden alıntı: yekialem

Ders arasında sigara içmeye çıkmıştık.. Saat 3'e doğru da bugün İstanbul'da kısa süreli bir sağanak bastırdı bilen bilir.. Millet kapı eşiğine sığındı ve herkes pofur pofur tüttürüyordu yasağa rağmen.. Baktım kızın birisi kapşonu geçirmiş kafaya, yağmuru takmıyor havaları falan böyle(artistlik mi yapıyor ne).. İşte dandirikten bir çakmak çıkardı sigarasını yakmak için.. Çakıyor çakıyor yanmıyor çakıyor çakıyor yanmıyor.. [Ben de dedim ki "e o zaman sana çakmak lazım" | yok lan şaka şaka böyle bir şey demedim ^^] İşte baktım kızcağız bir türlü sigarasını yakamadı, ben de bir centilmenlik yapayım dedim ve arka cepten çıkardım Zippo'yu şak şuk yaptım falan kızın önüne uzattım.. İşte o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü!!! Aman Allah'ım kız Zippo'ya eliyle siper tuttu!!! O an dünyam yıkıldı.. Kız da fena bir şey değil

İşte kıssadan hisse siz siz olun Zippo'ya elinizle siper tutmayın.. Bu hem Zippo'nun klasına hem karşınızdakine karşı onur kırıcı bir davranış..

dipnot: çok kötü bitirdim di mi? hevesiniz kursağınızda kaldı..

yapma bunu yapma

• aradaki espiriyi lügatıma ekledim
    Beni özene bezene yaratan kim? sen
    Ne yapacağımı da yazmışsın önceden
    Demek günah işleten de sensin bana
    O zaman nedir o cennet cehennem?

Ömer Hayyam
  • Oha. Zippo'ya siper tuttuysa, atsın kendini.
    Daha Fazla Göster
  • zippo çakmak rüzgarda sönmüyormu(Kusura bakmayın sigara çakmak konusunda hiç bilgim yok)

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluttuncel

zippo çakmak rüzgarda sönmüyormu(Kusura bakmayın sigara çakmak konusunda hiç bilgim yok)

zippo ların en bariz özelliği windproof(rüzgara karşı dayanıklı) olmasıdır zaten..

zippo ya çakmak da demiyelim hem.. zippo, zippodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Mayıs 2010; 23:25:15 >

zippo çakmak rüzgarda sönmüyormu(Kusura bakmayın sigara çakmak konusunda hiç bilgim yok)

YOk ya o kadar da güçlü değil, Üfleyince sönüyo

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

fitilin ucu aşırı kullanılmıştır.. optimum seviyede hayvan gibi üfürülmediği sürece sallamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Mayıs 2010; 23:28:07 >

• Zippo'ya siper tutmak için dışarıda kasırga olması gerek.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

quote:

quote:

fitilin ucu aşırı kullanılmıştır.. optimum seviyede hayvan gibi üfürülmediği sürece sallamaz..

peki ne yapmam lazım dediğin gibi yanması için ?

• Bu hikayelerle bir yere gelemezsin,seyirciye oyna biraz

quote:

quote:

quote:

peki ne yapmam lazım dediğin gibi yanması için ?

fitili cımbızla çek ve kes ama böyle yaptığın takdirde de pamuğun içindeki fitil miktarı kısalacağından gaz emiliminde sorun olacaktır.. en iyisi sıfır fitil ama ilk yöntem de bir çözüm..

• ben olsaydım kızın beline pilot kalem saplardım
    -gerçek imzam bu değildir-
  • Kız kapak etmiş yalnız.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.