L

Er
17 Mart 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Gece 12'den sonra istanbulda yağış ve şiddetli fırtına başladı. Çok fena gök gürlüyor, sürekli şimşek çakıyor. İstanbulda olanlar anlık durum alalım.

Bu gibi hava olaylarından korkan tek ben miyim ya? Evin içerisinde olmama rağmen sanki başıma bi felaket gelecekmiş gibi hissediyorum. Size de oluyor mu?
Yıllardır zaten hiç doğru düzgün uyuyabilmiş bir insan değilim de, en azından birkaç aydır gece uyuyabilmeyi bi nebze olsun başarıyordum. Ama haziran ayına girdiğimizden beri bir gece atlayarak falan uyumaya başladım.

Şu an hiç uykum yok. Sebebini bilmiyorum. Benim gibi olanlar varsa anlatsınlar onlarda nasıl oluyormuş bi çare bulalım şuna
Benim 38 doğru 2 boş ile 38 net
.

2019 çıkışlıyım bu 3. Sınavım ve yıllarca okulda, dershanede, evde onlarca deneme çözdüm hayatım boyunca aldığım en yüksek tyt mat neti 2022 sınavında geldi. Sizde durumlar nasıl?
Az önce galeriyi temizlerken fark ettim. Geçen sene birkaç işe girip çıktım her seferinde sağlık raporu almam gerekmişti. O raporların resmini silerken hep WBC (lökosit, beyaz kan hücresi) yüksek çıktığını gördüm.

E nabızdan 2017ye kadarki tüm kan ve idrar tahlillerine baktım tek tek. Hepsinde değil ama yarısında hem kanda hem de idrarda wbc fazla. İşin garip tarafı bende yıllardır demir anemisi var, yani benim hem kanım az, hem beyaz kan hücrem çok fazla üretiliyor hem de idrarda atılıyor.

İnternette yıllarca devam eden wbc yüksekliği ile ilgili tek bir bilgi yok. Fikri olan herkes yorumlara gelsin pls

20 yaşındayım. Nihilistin önde gideniyim. Bu benim internette okuyup "aha lan çok mantıklı ben bu olayım" dediğim bir şey değil, nihilistmişim de haberim yokmuş gibi oldu.

EA'da 10k-15k arası derece yapıp üniversite öğrencisi oldum. Okul sarmadı. Bölüm sarmadı. Ben mezun olup da bu işi yapmak istemiyorum dedim. Derslere, sınavlara girmeyi bıraktım. Ben zaten üniversite okumak zorunda oluşumu da oldum olası sevmiş, kabullenmiş bir insan değilim.

Aynı şekilde, çalışmak da çok saçma geliyor. Okulda dersleri boşlayınca sağda solda bir yıla yakın çalıştım. Tek yaptığım uyanmak, işe gitmek, eve gelmek, uyumak. Çalıştığım zaman param var, vaktim yok. Çalışmayınca da param var ama çok az. Bu yüzden çalışmayınca vaktimin olması da bana bir kazanç sağlamıyor.

Şu an pek de arkadaşım yok. Telefonda konuştuğum birkaç arkadaşım var ama bi faydasını da görmüş değilim. Sosyallik telefonla giderilebilecek türden bir ihtiyaç değil. Ortaokul, mahalle, lise, üniversite derken illa arkadaşlarım oldu ama hepsi mezun olunca biten türden arkadaşlıklardı.

Bu hayatın içerisinde bana anlam ifade edebilecek herhangi bir şey göremiyorum ve bu yüzden yaşarken canım sıkılıyor. Depresif bir imaja sahip değilim. Hissettiğim duygu üzüntü veya acı değil. Hissettiğim duygu sıkıcı bir filmi izlemek zorunda kalan bir insanın hissettiği ile aynı. Çok merak ediyorum, siz insanlar neden hala yaşamaktan bıkmadınız? Bazı şeyler size de sıkıcı gelmiyor mu? Bir de tavsiye falan verin. Ne yapayım da bazı şeyler anlamlı olsun falan. Hayat nasıl keyif alınacak hale gelir?

Merhaba,ilk defa bi forumda yazıyorum. Hiçbir yerde konu ile alakalı bilgi bulamadım. Şu an bir üniversitede okuyorum, 2019 girişliyim. Bu yıl tekrar gideceğim ve ösym başvuruda "halihazırda bir üniversite okuyorum" kısmını işaretleyerek başvurumu yaptım. Niyetim sınavdan sonra, tercih döneminden önce kaydımı sildirmekti. Ama fark ettim ki halihazırda bir üniversiteye sırtımı dayamış olmak benim sınava hazırlığımı olumsuz etkiliyor. Eğer sınava girmeden önce mevcut üniversitemden kaydımı sildirirsem belgelerimde bir sorun yaşanır mı? Sonuçta sınava herhangi bir üniversitenin öğrencisi değilken girmiş olacağım.

Geçmiş yıllarda tecrübesi olan arkadaşlar durumu açıklarsa sevinirim.

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.