Şimdi Ara

Hiç RPG oynaman biri Witcher 3 ü sevebilir mii? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynadığım ilk rpg oyunu witcher 3’tü ve çok beğenerek oynadım
  • 3 defa tekrar başlayıp oynamaya çalıştım fakat bi türlü o havaya giremedim beni sarmadı. İnsanların bu kadar sevdiği bir oyunu benim sevemem enteresandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

Nur topu gibi dikkat çekmeye çalışan yeni bir dostumuz daha varmış buralarda ahahah. Dostum elini sen ne kadar yorsan da ne kadar bu oyunu kötülemek için kassan da birçoklarımız sana sadece gülüp geçeceğiz. Dikkat çekmek için başka bir uğraşı alanı bul bence. The Witcher 3 birçok insan için tarihin en iyi "RPG" oyunu. Bak tarihin. Hatta bazı insanlara göre tarihin en iyi oyunu. Böyle düşünen insanların fikrini nasıl değiştirebilirsin acaba? Bak şimdi Cyberpunk ana konusuna git ve sayfa sayısına bak. Heh baktın mı? Güzel. Daha çıkmamış bir oyunun bu kadar konuşulmasının sebebidir The Witcher 3. Kendini gülünç durumlara düşürme derim şimdiden.

@Oğuzhan/

çekemeyenler sıraya girmiş anlaşılan. sen önce factorio'daki sınırsız modu kapatıp oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

çekemeyenler sıraya girmiş anlaşılan. sen önce factorio'daki sınırsız modu kapatıp oyna.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt

Barbie giydirme oyunları oynamanı öneririm bu oyun fazla ağır gelmiş sana  

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Barbie giydirme oyunları oynamanı öneririm bu oyun fazla ağır gelmiş sana  

barbie giydirince en azından bir ahenk yahu bir nizam güzel oldu diyorsun. ama Witcher 3 öyle mi?

Birşey arıyorsun birşeylerle konuşuyorsun ve konuştuklarında birşeyler aratıyor. Arada bir aksiyon sahnesi dövüş yapabilirsen şükür ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

barbie giydirince en azından bir ahenk yahu bir nizam güzel oldu diyorsun. ama Witcher 3 öyle mi?

Birşey arıyorsun birşeylerle konuşuyorsun ve konuştuklarında birşeyler aratıyor. Arada bir aksiyon sahnesi dövüş yapabilirsen şükür ediyorsun.

Alıntıları Göster

Did you mean RPG?

• Göreve gidiyorsun adam diyor ki ben sana yardım ederim ama sende benim için bunu yap diyor yapmaya gidiyorum ordaki adam tamam ben bunu yaparım ama sende sunu yapmalisin diyor ha bire bitmek bilmeyen gorev ici gorev var oyunda. 3 kere başladım bitirmeden sildim oyunu
  • Önce Skyrim'i oyna, herkes Skyrim'le alıştı zaten ondan önce mainstream değildi o kadar. Daha sonra Witcher 3'ü oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: duman56

3 defa tekrar başlayıp oynamaya çalıştım fakat bi türlü o havaya giremedim beni sarmadı. İnsanların bu kadar sevdiği bir oyunu benim sevemem enteresandır.

Dostum biraz sabırlı olacaksın , belli bir zamanı var oyunun sindirmeye başladığın zaman anında bağımlılık noktasına getiriyor seni.

Şayet saatlerce oynamana rağmen hiçbir heyecan duymuyorsan bu oyun sana göre değil zaten.

RPG seviyeleri içinde orta klasman diyebiliriz aslında bu oyuna , gerçek RPG ler zaten belirli bir kesime hitap ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Dostum biraz sabırlı olacaksın , belli bir zamanı var oyunun sindirmeye başladığın zaman anında bağımlılık noktasına getiriyor seni.

Şayet saatlerce oynamana rağmen hiçbir heyecan duymuyorsan bu oyun sana göre değil zaten.

RPG seviyeleri içinde orta klasman diyebiliriz aslında bu oyuna , gerçek RPG ler zaten belirli bir kesime hitap ediyor.

Alıntıları Göster

bu arkadaş doğru konuşmuyor. fallout 3 bile bu oyundan daha sağlam. RPG Dediğin oyunda itemler olur, statlar, yetenekler, seçimler olur. toplasan 6/7 tane skil ile rpg diye oyun yapmışlar. Stat falan zaten hak getire. Kimi kekliyorlar. Skyrimden sonra mod yükleyemeyen oyuncular için şişirilmiş bir oyun.

• Beyler witcher 3'te seçim yokmuş. Bunu da öğrenmiş olduk.

• Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt

Hangi arkadaş doğru konuşmuyor anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Hangi arkadaş doğru konuşmuyor anlayamadım

Hocam neden cevap veriyorsunuz bu arkadaşa? Aklınca dalga geçip trolleyip dikkat çekmeye çalışıyor. Sallamayın gülün geçin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.