Şimdi Ara

hiç motorsiklet kullanmadım ama almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ve ilk motor için apache rtr 150 düşünüyorum ne diyorsunuz? boyum 175

• Herkes birşey der.Ben de hiç kullanmadım ama araştırıyorum.
    Ehliyetiniz yoksa zaten kursta kullanırsınız.Torku düşük ve elinizden çıkartabileceğiniz bir modelle başlayın bence.Gösterdiğinizi bilmiyorum. Ama kuba superlight olabilir.fiyatı az.ama farklı birşey isterseniz.şahsen ben scooter sevmiyorum lastikleri küçük olduğu için. ybr tarzı bişey bakabilirsiniz. alım satım fiyatları hemen hemen aynı zararınız olmaz.
  • eğitime gidersen hem kullanır hem de öğrenirsin.
  • Buna nasıl cesaret edeceksin ki. Bende ehliyet var ama motor kullanmayı bilmiyorum. Gidip cup tarzı motorla birkaç ay öğrenip öyle debriyajlı motor almayı düşünüyorum.
  • Hodan güvenli sürüş 1. Eğitim bittiğinde parası daha fazla olsa bile yine veririm diyeceksiniz o derece. Gerekirse motor işini az daha erteleyin (zaten kıştayız) ama o eğitime gidin. Hala yok niye o kadar vereyim yok onla motor alırım, boktan bir kask edinir gezerim derseniz ne haliniz varsa görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hodan güvenli sürüş 1. Eğitim bittiğinde parası daha fazla olsa bile yine veririm diyeceksiniz o derece. Gerekirse motor işini az daha erteleyin (zaten kıştayız) ama o eğitime gidin. Hala yok niye o kadar vereyim yok onla motor alırım, boktan bir kask edinir gezerim derseniz ne haliniz varsa görün.

hocam niye bu kadar agresif yazdın . ne haliniz varsa görün felan yazmışınız birşey mi dedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 17 Aralık 2015; 16:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Hodan güvenli sürüş 1. Eğitim bittiğinde parası daha fazla olsa bile yine veririm diyeceksiniz o derece. Gerekirse motor işini az daha erteleyin (zaten kıştayız) ama o eğitime gidin. Hala yok niye o kadar vereyim yok onla motor alırım, boktan bir kask edinir gezerim derseniz ne haliniz varsa görün.

hocam niye bu kadar agresif yazdın . ne haliniz varsa görün felan yazmışınız birşey mi dedik.

Eğitime olumsuz bakarsanız diye dedim. Ki bu yazıyı okuyan kişilerin çoğu bu şekilde bakacak. Sadece size, şahsi itham değil yani. Emin olun konu açmaya gerek duymayan arkadaşlarımız da okuyacak burayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Eğitime olumsuz bakarsanız diye dedim. Ki bu yazıyı okuyan kişilerin çoğu bu şekilde bakacak. Sadece size, şahsi itham değil yani. Emin olun konu açmaya gerek duymayan arkadaşlarımız da okuyacak burayı.

valla ben bakmadım hocam . aradım az önce hondayı . cevap yok . bir daha arayacam nerde olduguyla alakalı . ama sitesinde kocaeli yazıyor . tekirdağ yakınlarında varsa giderim .

• AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    haklısınız genelde sıfır bilgiyle soru soranların düşünce şekli bu maalesef. bir kaç ekleme de ben yapayım.
    Durum aynen aşağıdaki gibi:
    - yok niye o kadar vereyim yok onla motor alırım, boktan bir kask edinir gezerim
    - önce motoru alayım nasıl olsa sürerim
    - önce motor alayım kendi kendime öğrenirim
    - eğitime vereceğim parayla ehliyet alırım kurslar nasıl olsa öğretmek zorunda
    - önce motoru alayım para artarsa ucuzundan kask ekipman alırım.
    - burda abiler var eğitime gerek yok ben sana öğretirim diyolar
    - altı üstü vites değiştirceksiniz çok zor birşey değil.
    - ehliyet sınavını geçtiniz mi gerisi kolay
    - boş yolda pratik yapar kavrarım.
    - hiç bilmiyorum ama 125cc kesmez, başlangıç için 250cc veya üzeri motor istiyorum.
    - hiç bilmiyorum supersport alıcam
    - hiç bilmiyorum chopper-cruiser istiyorum.
    - 2000TL param var hangi motoru alayım.
    - öğrenciyim evden okula gitmek için motor almak istiyorum
    - taksitle/senetle motosiklet alabilir miyim
    - ailem izin vermiyor onları nasıl ikna edebilirim.

... uzar gider

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben bakmadım hocam . aradım az önce hondayı . cevap yok . bir daha arayacam nerde olduguyla alakalı . ama sitesinde kocaeli yazıyor . tekirdağ yakınlarında varsa giderim .

Honda olması şart değil , İstanbul Avrupa yakasında da eğitim veren yerler var. İstanbula 1-2 saatlik yoldasın, bir haftasonu 1 veya 2 gününü eğitime ayıracaksın o kadar.

• zaten bu eğitim işini düzgün yapan 3 yer var
    1. Honda
    2. Gis akademi
    3. Yamaha

http://www.yamaha-motor.eu/tr/experience/get-out-there/riding-academy/index.aspx

http://honda.com.tr/motosiklet/motosiklet-egitim-merkezi

http://www.gisakademi.com/

ben yamahaya gittim pek mumnun kalmadım. Ybr 125 motorlar çok güzeldi .

http://www.altinelbiseliadam.com/kategori/motosiklet-testleri/

sayfasını incele ufak cc motor incelemelerini izzle etraftaki yanlış bilgilerden kendini yoruyabilirsin bu sayede .
    ehliyetin yoksa gis akademiye gitmeni tavsiye ederim hem ehliyet hem eğitim alırsın .
    ekipmanlara 2000 tl para ayır sonra motoru al derim .

motomax motoplus gibi sitelerden ekipman ve nasıl ekipman alınmalı hakkında bilgiler mevcut .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tikli motorcu -- 17 Aralık 2015; 20:23:43 >

• ilave yapayım
    vespaacademyhttp://www.vespaacademy.com/egitim_merkezi
    rahmi barutçu lamatechhttp://www.rahmibarutcu.com/egitimlerimiz.html

ben vespaacademy e gittim oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim. Yeri de kolay Ulus'ta.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır valla ben öyle bakmadım, 3. eğitimi alıcam en kısa zamanda ve yaptığım en güzel şey.. İnsanın motor üzerinde kendine güveni geliyor orada sürdükten sonra, bakış açım tümüyle değişti motosiklet süren herkese kesinlikle öneriyorum.. Ama karışmasın Honda yada yamahadan alın eğitimi gidip Kamil hoca dan almayın aman diyim..

• Yamaha riding akademi de var. Ben de gideceğim için araştırma yaptım. Aralarında en ucuzu o.
    Arkadaşlar güzsel demişler eğitimsiz olmaz motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafası kırık

Yamaha riding akademi de var. Ben de gideceğim için araştırma yaptım. Aralarında en ucuzu o.
    Arkadaşlar güzsel demişler eğitimsiz olmaz motor.

Yinede hondaya gitmeye çalışın, daha verimli olacağını düşünüyorum. Kısmetse kardeşimi yazın gönderebilirim.
  • hocam honda ne kadar tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafası kırık

hocam honda ne kadar tam olarak?

https://safetyturkiye.com
  • Eyvallah hocam teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.