Şimdi Ara

Hiç mi yanlış soru yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sitem hüzün iptal olmalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Türkçedeki hangisi söylenemez deyip "genelleme yapılmıştır." cevabı olan soru yanlıştır, abartısız bir dakika dik dik baktım soruya, sil değiştir yaptım en son öznel görüş vardırı işaretledim, hâla neresi öznel anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Umarım Türkçedeki hangisi söylenemez deyip "genelleme yapılmıştır." cevabı olan soru yanlıştır, abartısız bir dakika dik dik baktım soruya, sil değiştir yaptım en son öznel görüş vardırı işaretledim, hâla neresi öznel anlayamadım.

özneldi hocam hatırladığım kadarıyla
  • bakın ben buraya uzun süredir yorum atmıyorum ama şu düşünceleriniz bırakın ve dile getirmeyin artık .çünkü iptal olmayacak , ben size bunların yazarken zaman kaybediyorum, evet o soruyu ilk önce özlem ve hüzün yaptım sonra değiştirdim özlem ve sitem yaptım. evet isyan etmek güzel ama değişmeyecek şeyler için isyan etmek manasız. emin ol ösym başkanı falan bu yorumlara bakmıyor ya da senin yorumların kamuoyu oluşturmuyor ve tepki almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

Umarım Türkçedeki hangisi söylenemez deyip "genelleme yapılmıştır." cevabı olan soru yanlıştır, abartısız bir dakika dik dik baktım soruya, sil değiştir yaptım en son öznel görüş vardırı işaretledim, hâla neresi öznel anlayamadım.

özneldi hocam hatırladığım kadarıyla

İşte neyi öznel onu almadı kafam hocam.

Hani neresinde genelleme var 3. cümlenin desen ben açıklamasını bulurum, ama bu cümle şu yüzden öznel diyecek bir şey göremedim...

• Ayrıca o soruyu çok kitap okuyan rahatlıkla yapar.Kendimi övmek için demiyorum ama ben çok kitap okutan biriyim ve tek okuyuşta yaptım.Mutalaka bir eleme olması lazım.Çok kitap okuyanla az okuyan veya orta dereceli ojuyan birisini ayırmak.Kitap demek kültür demek.Kitap demek dil demek.Kitap demek anlam darcığını genişletmek demek.Bu yorumumu ÖSYM'yi savunduğum için yapmıyorum.Soru hatalı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 13 Mart 2017; 21:4:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilader yanlış çıkar laf edersiniz çıkmaz temenni edersiniz çıksın diye. ilginç kafalar
  • quote:

Genelleme diyince Avrupa diye düşündün değil mi?Çünkü ben de öyle yaptım
  • O soruyu sona bırakmıştım ve genelleme sorusunu.

2 ve 3 ü işaretledim sitem yok diye ama hiç emin değildim.

İşin trajikomik kısmı ise sınavdan önceki akşam arkadaşıma mesaj attım "sıra , an , içi , dışı her zaman ayrı yazılır" dedim, yazım kuralını boş bıraktım..

• quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBalanta

Sitem hüzün iptal olmalı bence

10 numara soruydu o hic aglama

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Aynen dostum da, öznellik nerde...
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım muhteşem bir artış dediği kısım.Bana kalırsa da bu öznellik değil.Orda muhteşem derken çok büyük bir artış olduğunu belirtiyor bence.

• türkçe'de anlam sorusu iptal etmezler. bu sene soru iptali olmayacak büyük ihtimal, geçen seneden derslerini alıp temiz sormuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 13 Mart 2017; 21:35:4 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım muhteşem bir artış dediği kısım.Bana kalırsa da bu öznellik değil.Orda muhteşem derken çok büyük bir artış olduğunu belirtiyor bence.

Büyük bir artış anlamında dese bile öznellik olmaz mı ? kime göre neye göre büyük

• Hala daha o sorunun nesine itiraz ediyorsunuz ben anlamiyorum ozlem huzun iste sitem nerede??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FahreKnight

Hala daha o sorunun nesine itiraz ediyorsunuz ben anlamiyorum ozlem huzun iste sitem nerede??

o günleri bulamıyorum diye sitem ediyor işte 3 ü de var bence doğru yaptınız diye bu kadar savunmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.