< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç matematik yapamıyorum ne yapmalıyım (2. sayfa)

-
-
Hocam peki tyt üniversite sınavı ile mi polis olmak daha kolay yoksa kpss ile mi ?
Tyt den 250 ham puan alacaksın baraj bu . Okul puanı hariç .
Kpss den ise 60-65 arası .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen önce sınavlarına çalış, eğitimini geliştir matematik kas biraz sonra puanına göre kpss ile gir memur ol bpşcer polislik kolay meslek değil psikolojini bozma sinir hastası olma değmez.
Katılıyorum hiç temelin yoksa biri anlatmadan zor. YouTube'dan video izlemek filan da kurtarmaz illa biri Lazım biraz temelden sonra kendin ilerlersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu benim çocukluk hayalim ama
Evt mlsf kendimden biliyorum. Buz patenini kendim iyi yapıyordum ama karşımdaki elemana öğretene kadar deliriyordum kafa boş olunca olmuyor mlsf biraz istek,azim, sabır gerek.
Çalış ozaman adam gibi adam ol.
On lisans bölümü okuyorum. Bu yıl ilk yılım Allah nasip kısmet derse seneye bitecek. Kpss ye bayağı çalışacağım . 70-80 almam gerek en az .
Fiziki olarak da çalışıyorum düzenli spor yapan biriyim
Dert etme baraj alkti ... Suriyeliler Pakistanlilar Iranlilar vs gibi rahat girilecek onlarla ...
-
En iyisi.
İlk sene gelmese bile kpss'yi zorla.
Özel sektörde harcanacağına en azından işine gücüne bakarsın.
Aşırı çalışkanlık,yaratıcılık ve şans yoksa yapacak bir şey yok imkanlar bu hocam bol şanslar.
-
Gelene kadar gireceğim .
El becerisi yaraticilik var da şans yok malesef 😄.
Bakacağız artik
Hayırlısı hocam ya başarılar
-
Bende yapamıyorum barajın bile kaldırıldığı bir dönemdeyiz top 2-5 okul hariç okumak boşaaaaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fikirdeyim
Hocam ben üniversite okuyorum açıktan .
Ama ana hedef polislik pomem ile
Mat. X ve Y konularını bize ilk anlatan öğretmen işini güzel yapamadığı için, konuya damdan düşer gibi başladığı için sağolsun,
'X,Y ne a*k *ittiret ' mantığı ile liseye kadar gelmiştim, meğer bilinmeyenin temsiliyetine binaenmiş, onu en baştan öyle anlatsalardı daha iyi olabilirdi.
Ünide de ben takmıyordum fazla ama logaritmalar matrixler akıyoruk yaani.
-
Hala piyasada var heralde bu kitap. Mat1 içeriği yüzde doksan aynıdır. Kpss ygs yks farketmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X