Şimdi Ara

hiç küfür etmiyorum anormal miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise dönemlerinde arkadaşlarımlayken sınıfta felan çok küfür ederdim,lise bitti işe girdim ve insanlarla sürekli iletişim halindeydim ve saygılı olmalıydım ondan sonrada küfür etmeyi unuttum,şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım felan hep küfür ediyor ben en fazla dediğim ''lan'' sözü oluyor ,küfür edemiyorum ağzımdan çıkmıyor millet mi anormal ben mi ?

• Ben de koyujam ha aklıma geldi bi an. Etmeyiver canım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastık döşek

lise dönemlerinde arkadaşlarımlayken sınıfta felan çok küfür ederdim,lise bitti işe girdim ve insanlarla sürekli iletişim halindeydim ve saygılı olmalıydım ondan sonrada küfür etmeyi unuttum,şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım felan hep küfür ediyor ben en fazla dediğim ''lan'' sözü oluyor ,küfür edemiyorum ağzımdan çıkmıyor millet mi anormal ben mi ?

bende lisedeyken asiri kufur ederdim. muslumanligin gereklerini yapmaya baslayinca otomatik birakiyosun zaten.. yinede ara sira agzimdan kactigi oluyor bir anda. onlarida terk edicez insallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence harika bir şey

• Bundan güzel ne var ki helal olsun.
  • bence sen normal,biz anormaliz

• keşke bende etmesem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anormalsin.küfür illa başka birine ana bacı sövmek değildir.işlerin ters gittiğinde sinirlendiğinde ne kadar çok sinirli oldugunu tarif eden güzel kelimelerdir etmelisin ara sıra
  • küfür bi refleks ya bi anda çıkar agızdan
  • Yasin ilerledilce kufur etmeyi birakman normal, eger maganda degilsen yada asiri stresli bir iste calismiyorsan

Ben hic kufur etmiyorum. Yalnizca trafikte cok kizarsam kufur ediyorum, bazen de bana buyuk kazik atan insanlar aklima geldikce kuur ediyorum. Bu durumlarda yanimda kim olursa olsun basarim kufuru

• iyi işte
  • en iyisi bende azalttım bayağı kessem çok güzel olacak millet anormal sen normalsin
  • Güzel özelllik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastık döşek

lise dönemlerinde arkadaşlarımlayken sınıfta felan çok küfür ederdim,lise bitti işe girdim ve insanlarla sürekli iletişim halindeydim ve saygılı olmalıydım ondan sonrada küfür etmeyi unuttum,şimdi üniversitedeyim arkadaşlarım felan hep küfür ediyor ben en fazla dediğim ''lan'' sözü oluyor ,küfür edemiyorum ağzımdan çıkmıyor millet mi anormal ben mi ?

ne güzel işte kardeşim. inşallah böyle devam edersin...
  • Ben de hiç küfür etmem de nedense toplumumuzda otomatik olarak gey diye damgalanıyorsun. Sıkıntı yok devam. Hem kızlar centilmen erkekleri sever
  • Daha ne istiyonki kufur okadarda gerekli bise degil lAkin yolunda gitmeyen bise olunca insanin agzindan cikiyo illaki sendede bu durum vardir

• can yücel'den bir söz ile yardımcı olmak isterim

''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar O.Ç.'unu nasıl anlatayım küfürsüz?'' CAN YÜCEL..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.