Şimdi Ara

Hiç konuşmadığınız bir kızla nasıl tanışırsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki bir kızla tanışacaksınız ama kızla hiç konuşmadınız ortak arkadaşınız da yok , ne yaparsınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 18 Kasım 2012; 17:38:29 >

• up
  • takip
  • DH nin ilişki uzmanları konuya bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 18 Kasım 2012; 17:24:55 >
  • Gider selam derim. Ordan muhabbet devam eder. 1-2 kere daha selam verdikten sonra telefonunu alıp bir yerlere davet ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtta var benim. acaba diyorum ki iki çay alıp kıza gitsem arkadaş sattı beni çayını da almıştım istersen sana veriyim ayağı yapıyım diyorum yürü git diyolar. anlamadım ki illa ortak arkadaş sokup tanışmak zorundamıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

yurtta var benim. acaba diyorum ki iki çay alıp kıza gitsem arkadaş sattı beni çayını da almıştım istersen sana veriyim ayağı yapıyım diyorum yürü git diyolar. anlamadım ki illa ortak arkadaş sokup tanışmak zorundamıyız.

+1

ben de durakta falan yakalasam şu otobüs geçtimi diye muhabbete gircem de kız otobüsle gitmiyor ,

birileri yardım etsin yardım DH

quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Gider selam derim. Ordan muhabbet devam eder. 1-2 kere daha selam verdikten sonra telefonunu alıp bir yerlere davet ederim.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 18 Kasım 2012; 17:33:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba ben .... epeydir sizi uzaktan görüyordum ve cok begenıyorum sizle tanışmak istiyorum tabi sizinde rızanız olursa vs vs derim. ( Ne yazdığını okumadım sadece bunu yazmak istedim)
  • Ben genelde iki muhabbet kurar. Daha sonra bu işler için bastırdığım kartımı veririm. Ararsa okeyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Tecavüz ederim.

• İlk asklar kavgayla baslar derler ya kiz yururken bi omuz koyarim sonrasi zaten olur biter

• technical olarak konuşmadan tanışamam
  • beyler masada oturuyorken yanına gidip nasıl bi tanışma cümlesi kurabilirim

zaten selamlaşma kısmını geçebilirsem göksel-uzaktan ı faceden mesajla atacam kıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 18 Kasım 2012; 18:02:43 >
  • Ona tıp ogrencisi oldugunu soylemen yeterli adamim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Ona tıp ogrencisi oldugunu soylemen yeterli adamim.

çok itici bence yani selam ben tıpta okuyorum adım xx diye tanışmak çok kötü yani onu kullanmamak lazım
  • Köseli ayakkabı kısa paça beyaz çorap simiti bıyığı sahibi biriyim. 10 yıllık gömleğimi göbek değilime kadar acarım kıllar fışkırır. Çeketi mide omuzlara atarım. Erzurum'dan aldığım olgu tası tespihim elimde kıza:
    -selamün aleyküm bağyan
    Derim. Gerisi gelir zaten

• Rezerved , otobus asklari fena

• mesajım bulunsun. birazdan klavuz hazırlıycam burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

mesajım bulunsun. birazdan klavuz hazırlıycam burada

adamsın
  • Rezerved
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.