Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşım olmadı ! Gerekli mi ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç kız arkadaşım olmadı ! Gerekli mi ki ? Yaşım 19 ve dışarıda kol kola gezip birbirlerine sarılan insanları gördükçe, kız arkadaşın ne kadar sıradan birşey oldugunu düşünmeye başladım ve bu yüzden hiç biriyle çıkmadım. Tek sıkıntı bu değil aslında aşk ve sevgi konularını çok ciddiye alıyorum. Ne kandırmak nede kandırılmak istiyorum. Fakat bana bu güveni verecek kişi henüz karşıma cıkmadı. Sizce yanlıs düşündüğüm noktalar varmı ? Yada ne yapmam gerek ?

• Şuan için acele etmene gerek yok, biraz daha tek başına takılman için zaman var
    Şimdi kız arkadaşın olmadı diye seni asosyallikle suçlayanlar gelir, onlara hazırlıklı ol
  • Birini gerçekten sevmediğim sürece kız arkadaş olayı gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Şuan için acele etmene gerek yok, biraz daha tek başına takılman için zaman var
    Şimdi kız arkadaşın olmadı diye seni asosyallikle suçlayanlar gelir, onlara hazırlıklı ol

Sadece Asosyal deseler amenna ama çok farklı yerlere çekenler de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borma61

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Şuan için acele etmene gerek yok, biraz daha tek başına takılman için zaman var

Sadece Asosyal deseler amenna ama çok farklı yerlere çekenler de var.

Bak onlar aklıma gelmedi, onlarda bayağı aşmışlar kendilerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

Birini gerçekten sevmediğim sürece kız arkadaş olayı gereksiz.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Ne anlatmaya çalıştın ?
  • erkeklerle fazla zaman gecirme bir anda hersey degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Ne anlatmaya çalıştın ?

asosyaleerin şarkısı dinle kendine gelirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviceoNe`

erkeklerle fazla zaman gecirme bir anda hersey degisir

Kız arkadaşımla bilardo , pointball , playstation iyi giderdi haklısın
  • bana kız arkadaş olayı saçma geliyor örneğin birbirimizi sevmeliyiz, ileride evlilik düşünmeliyiz yoksa salak saçma liseli ergenler gibi vakit harcamak için olmamalı.
  • quote:

Hiç kız arkadaşım olmadı ! Gerekli mi ki ? Yaşım 19 ve dışarıda kol kola gezip birbirlerine sarılan insanları gördükçe, kız arkadaşın ne kadar sıradan birşey oldugunu düşünmeye başladım ve bu yüzden hiç biriyle çıkmadım. Tek sıkıntı bu değil aslında aşk ve sevgi konularını çok ciddiye alıyorum. Ne kandırmak nede kandırılmak istiyorum. Fakat bana bu güveni verecek kişi henüz karşıma cıkmadı. Sizce yanlıs düşündüğüm noktalar varmı ? Yada ne yapmam gerek ?

bende seninle aynı yaştayım ve erkek arkadaşlarımın hepsinin var bi tek benim hiç olmadı .ama buraya kadar normal gözüksede arkadaşlarım artık benimle vakit geçirmek istemiyor.ulen birde üstüne ben onlara hesap soruyom niye benle artık takılmıyonuz bana hepsinin verdiği cevap aynıydı GAYMISIN OLUM SEN..onu bıraktım özabim bile sevgilisiyle uğraşmaktan yüzüme bakamaz oldu.. BUNCA İNSANIN İÇİNDE CİDDEN KENDİMİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYORUM.. bilmiyorum durumum nolcak gittikçe yalnızlığa sürükleniyorum ve kendimi iyi hissetmemeye başlıyorum..bi ara cepten bi kızla konuşuyodum yani sana yemin ediyom TEK CÜMLEYLE BİLE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜYODU ((sabahları sadece günaydın demesi SENİN BÜTÜN GÜN POZİTİF OLMANA YETİYOR ÇOK CİDDİYİM).. O DERECE HASRET KALMIŞIM KIZ ARKADAŞA .(HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI AMA AZ ÇOK BİLİYOM İŞTE)..oda sevgilim değildi uçtu gitti o kızda zaten uzaktaydı zaten 1 hafta konuştuk..BEN GÖRÜCÜ USULÜ İLE EVLENMEK İSTEMİYORUM..EVLENEĞİN KIZI Bİ KAÇ YIL TANIMADAN AYNI YASTIĞA BAŞ KOYMAM BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 25 Ağustos 2012; 11:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Hiç kız arkadaşım olmadı ! Gerekli mi ki ? Yaşım 19 ve dışarıda kol kola gezip birbirlerine sarılan insanları gördükçe, kız arkadaşın ne kadar sıradan birşey oldugunu düşünmeye başladım ve bu yüzden hiç biriyle çıkmadım. Tek sıkıntı bu değil aslında aşk ve sevgi konularını çok ciddiye alıyorum. Ne kandırmak nede kandırılmak istiyorum. Fakat bana bu güveni verecek kişi henüz karşıma cıkmadı. Sizce yanlıs düşündüğüm noktalar varmı ? Yada ne yapmam gerek ?

bende seninle aynı yaştayım ve erkek arkadaşlarımın hepsinin var bi tek benim hiç olmadı .ama buraya kadar normal gözüksede arkadaşlarım artık benimle vakit geçirmek istemiyor.ulen birde üstüne ben onlara hesap soruyom niye benle artık takılmıyonuz bana hepsinin verdiği cevap aynıydı GAYMISIN OLUM SEN..onu bıraktım özabim bile sevgilisiyle uğraşmaktan yüzüme bakamaz oldu.. BUNCA İNSANIN İÇİNDE CİDDEN KENDİMİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYORUM.. bilmiyorum durumum nolcak gittikçe yalnızlığa sürükleniyorum ve kendimi iyi hissetmemeye başlıyorum..bi ara cepten bi kızla konuşuyodum yani sana yemin ediyom TEK CÜMLEYLE BİLE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜYODU ((sabahları sadece günaydın demesi SENİN BÜTÜN GÜN POZİTİF OLMANA YETİYOR ÇOK CİDDİYİM).. O DERECE HASRET KALMIŞIM KIZ ARKADAŞA .(HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI AMA AZ ÇOK BİLİYOM İŞTE)..oda sevgilim değildi uçtu gitti o kızda zaten uzaktaydı zaten 1 hafta konuştuk..BEN GÖRÜCÜ USULÜ İLE EVLENMEK İSTEMİYORUM..EVLENEĞİN KIZI Bİ KAÇ YIL TANIMADAN AYNI YASTIĞA BAŞ KOYMAM BEN

bi ara cepten bi kızla konuşuyodum yani sana yemin ediyom TEK CÜMLEYLE BİLE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜYODU ((sabahları sadece günaydın demesi SENİN BÜTÜN GÜN POZİTİF OLMANA YETİYOR ÇOK CİDDİYİM)..

+1

• quote:

benim hayatımı anlatmışsın. kız arkadaşı olmayınca insan bi yerden sonra alışıyor ben alıştım mesela ha içimde kanayan bir yara gibi durur keşke sevgilim olsa diye ama olmayınca olmuyor işte.
  • Boşverin erkeğin derdinden erkek anlar. Devam koçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliusak

quote:

benim hayatımı anlatmışsın. kız arkadaşı olmayınca insan bi yerden sonra alışıyor ben alıştım mesela ha içimde kanayan bir yara gibi durur keşke sevgilim olsa diye ama olmayınca olmuyor işte.

Aynen öyle " oldugu kadar, olmadıgı kader.."

• aynı sorun bendede var lakin asosyallikten değil çok çok yakışıklı olmadığım halde kız beğenemiyorum.türk kızları çok itici geliyor.çok mükemmel bir insan arıyorum.çok mekemmeliyetciyim
  • Ciddi olmadığın sürece evet haklısın.

Ama insan gençliğini de yaşamalı, şöyle lisedeki kız arkadaşınla sinemada öpüşmek gibisi yoktur. Ha sonra elbette savıyorsun kızı başından
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

aynı sorun bendede var lakin asosyallikten değil çok çok yakışıklı olmadığım halde kız beğenemiyorum.türk kızları çok itici geliyor.çok mükemmel bir insan arıyorum.çok mekemmeliyetciyim

Yada kıza bakıyorsun mükemmel fizik olarak 4 4 lük fakat bu güzelliğin altında birşey olabileceğini düşünüp yine nefret edip vezgeçiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.