Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşım olmadı ! Gerekli mi ki ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borma61

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

aynı sorun bendede var lakin asosyallikten değil çok çok yakışıklı olmadığım halde kız beğenemiyorum.türk kızları çok itici geliyor.çok mükemmel bir insan arıyorum.çok mekemmeliyetciyim

Yada kıza bakıyorsun mükemmel fizik olarak 4 4 lük fakat bu güzelliğin altında birşey olabileceğini düşünüp yine nefret edip vezgeçiyorsun ?

lütfen kendini kandırma.kız arkadaşın yok diye kızlara kötü yönden bakma.. nefes alsın yeter diyenlerdeniz bizde kendimizi kandırmayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Ciddi olmadığın sürece evet haklısın.

Ama insan gençliğini de yaşamalı, şöyle lisedeki kız arkadaşınla sinemada öpüşmek gibisi yoktur. Ha sonra elbette savıyorsun kızı başından

gençliğini yalnız yaşamak dahamı güzel... erkek erkeğede bi yere kadar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Ciddi olmadığın sürece evet haklısın.

Ama insan gençliğini de yaşamalı, şöyle lisedeki kız arkadaşınla sinemada öpüşmek gibisi yoktur. Ha sonra elbette savıyorsun kızı başından

Öpüşmekten bahsediyorsun :( Bayram seyran dışında kız eli tutmamış adamım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

aynı sorun bendede var lakin asosyallikten değil çok çok yakışıklı olmadığım halde kız beğenemiyorum.türk kızları çok itici geliyor.çok mükemmel bir insan arıyorum.çok mekemmeliyetciyim

Yada kıza bakıyorsun mükemmel fizik olarak 4 4 lük fakat bu güzelliğin altında birşey olabileceğini düşünüp yine nefret edip vezgeçiyorsun ?

lütfen kendini kandırma.kız arkadaşın yok diye kızlara kötü yönden bakma.. nefes alsın yeter diyenlerdeniz bizde kendimizi kandırmayalım...

Hiçbirzaman nefes alsın yeter gözüyle bakmadım . Sonucta bizim de kendimize göre bi duruşumuz var. o kadar da alcak değilim yani kendi adıma konusmak gerekirse..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Ne anlatmaya çalıştın ?

asosyaleerin şarkısı dinle kendine gelirsin

Asosyalim hiç dinlemedim ?

• Haribo@

Hocam senin mesajını okudum dikkatimi çekti hiç bir kız arkadaşı olmayan veya yoksa eğer senin arkadaşlarında seninle takılmaya devam etseler,aralarına falan alsalar En azından fena olmaz.. Herşeyden önemli değil bu kız arkadaş mevzusu..

Neymiş sen neden aralarına almıyorsun diye sorduğunda tabiki merak eder sorarsın o zaman ayrı bir konu ama Sen gaymısın olum diyenlerde kabahat.. Yaşları daha kaç başları kaç.. Kızdan bir gün damgayı yedikten sonra konuşucak birini arayacaklar o zaman görürüm.. Sende aynı kelimeye benzer kelimeyi yapıştırırsın böylece ödeşmiş olursunuz GAYlıkla alakası yok.. Senin yaptığın zaten gayet normal birşey ama onlar ise beyinleri yıkanmış diyebiliriz.. Gay başka.. Beraberce takılmak başka.. Bu kavramı iyice öğrenmeleri gerekiyor hemen niye takılmıyorsunuz diye GAY kelimesi yapıştırmak normal değil.. Çünkü GAY ve Beraber Takılmak,vakit geçirmek ayrı bir kavramdır.

Arkadaş çevreni değiştirmeni öneririm.

Benimde kız arkadaşım yok ama En önemlisi karşındaki kızın sana her konuda güveni verebilmesidir yoksa bu iş olmaz ama kızların nereye doğru kime doğru gittiğini zaten sende biliyorsun söylememe gerek yok.. Genel olarak kızlar apaçi tarz takılanların peşinde yüzde doksanı hep öyle nedense.. Her gördüğüm yerde.. Ama tabi.. orada yaşanan bir olay sonucu kızın hayatı kayıyor.. Milletimiz Ci** obje olarak görüyor afffedersiniz herkes için geçierli değil tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 25 Ağustos 2012; 12:28:03 >

• sevgili gereksiz ama dışarıda buluşabileceğin kız arkadaşların olmalı yanında mesela ben dışarıya çıkacağımda ya yanlız çıkarım ya da herhangi bi kızla.sevgili gereksiz yani şimdilik erkeklerle halısaha ya da pese falan gideriz okadar
  • bu düsüncende ciddi isen gerek yok kimseye fakat hic sevgilin olmadıgından dolayı boyle bir savunma mekanizması yarattıysan kendi icinde , bir arkadas bul derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

bu düsüncende ciddi isen gerek yok kimseye fakat hic sevgilin olmadıgından dolayı boyle bir savunma mekanizması yarattıysan kendi icinde , bir arkadas bul derim

Yo ben cok rahatım haftanın her günü mesaj atan hesap soran buluşmak isteyen yada onun özel günlerini ( doğum günü v.s ) takip etmem gereken biri. Annesiyle muhattap olmam gereken biri. Hediye alacakken bedenini modelini modasını havasını düşüneceğim biri olmadıgı için cok mutluyum ben. Sadece cevremdekiler benim yanlızlıgıma neden bu kadar tepki veriyor onu anlamıyorum ben.
  • 20 yasından sonra insan ıstıyor kardeş öle deme her açıdan :D
  • bence ciddi bir problem bu. çünkü ilerde o aradığın kızı buldun diyelim , hiç bir tecrüben olmayacak ve tecrübesizlik yüzünden onu kaybedebilirsin. yada o kısmı şanslı atlattın çıkmaya başladınız fakat yine aynı problemin olucak tecrübesizlik. kızların %99u aynı en azından tecrübe ve özgüven sevgilin olması lazımdı.

ayrıca aradığınız 4/4lük kızı asla bulamayacaksınız çünkü öyle birisi yok , sevgi/aşk işi de öyle kağıttaki gibi olmaz sana çok ters gelen her hareketi sana saçma gelen birini bile sevebilirsin. o aradığın kızı dıştan bakarak da bulamazsın konuşup tanışıp denemen lazım

quote:

Yo ben cok rahatım haftanın her günü mesaj atan hesap soran buluşmak isteyen yada onun özel günlerini ( doğum günü v.s ) takip etmem gereken biri. Annesiyle muhattap olmam gereken biri. Hediye alacakken bedenini modelini modasını havasını düşüneceğim biri olmadıgı için cok mutluyum ben

yaz bunları bir kenara eğer olur da ileride sevebileceğin birisiyle bir ilişkin olursa bu dediklerinin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 25 Ağustos 2012; 12:42:08 >

• Bence hiç gerek yok benimde daha bu yaşıma kadar olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

20 yasından sonra insan ıstıyor kardeş öle deme her açıdan :D

Tanıgım bi kaç bekar arkadaşım var hepsi tek başına çok iyi yerlere geldiler. 1400-1500 den aşağıya maaş alan yok. Bu adam o kadar mutlu ve huzurlu ki ciddiyim onu görünce evlenmek yada biriyle ciddi düşünmek aklımın ucundan dahi gecmiyor. Adam tatiline cıkıyor kız arkadasları v.s anlıyormusun ortam yani nerdeyse her akşam başka bir kızla yemekte gezmekte. Bazen oluyor kızların evinde kalıyır ve kesinlikle kadeş gibiler yani aralarında ilişki yok. Kıskınılacak bi hayat..
  • Erkeklere yonelirsen kiz arkadasa ihtiyacin kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bence ciddi bir problem bu. çünkü ilerde o aradığın kızı buldun diyelim , hiç bir tecrüben olmayacak ve tecrübesizlik yüzünden onu kaybedebilirsin. yada o kısmı şanslı atlattın çıkmaya başladınız fakat yine aynı problemin olucak tecrübesizlik. kızların %99u aynı en azından tecrübe ve özgüven sevgilin olması lazımdı.

ayrıca aradığınız 4/4lük kızı asla bulamayacaksınız çünkü öyle birisi yok , sevgi/aşk işi de öyle kağıttaki gibi olmaz sana çok ters gelen her hareketi sana saçma gelen birini bile sevebilirsin. o aradığın kızı dıştan bakarak da bulamazsın konuşup tanışıp denemen lazım

quote:

Yo ben cok rahatım haftanın her günü mesaj atan hesap soran buluşmak isteyen yada onun özel günlerini ( doğum günü v.s ) takip etmem gereken biri. Annesiyle muhattap olmam gereken biri. Hediye alacakken bedenini modelini modasını havasını düşüneceğim biri olmadıgı için cok mutluyum ben

yaz bunları bir kenara eğer olur da ileride sevebileceğin birisiyle bir ilişkin olursa bu dediklerinin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın

Bak ne güzel diyosun. İleride birini buldugunda diye başlıyor. Kızlar ; Tecrübe istiyor yani ben ciddi düşüneceğim birini buldum farzediyorum . Ona gidip ben tecrubesizim biraz tecrube sahibi olup geleyim mi demeliyim Neyin tecrubesi bu. Ben x kızla farklı duygular yaşarım a kızla farklı duygular yaşarım. İlişkilerde tecrube ezber demek her kızla aynı şeyi yapmak aynı sohbetleri etmek insanı monotonlaştırır ki yani tecrube çok saçma bir konu 5-10 kişiyi kullanıp tecrube sahibi olucaksın en sonunda birini bulunca evleneceksin 5- 10 kişinin suçu ne ?

• İleriki yaşlarda yani 3-4 yıl sonra illa ki olur kardeşim. İlla ki birkaç kız bulur takılmaya başlarsın içlerinden hangisine ısınırsan da onlarla devam edersin. Herkeste bir potansiyel var ama onu açığa çıkarmak lazım. Şimdi senin hiç kız arkadaşım yok diye strese girmene gerek yok. Biraz daha atılgan ol kızlarla iletişim kurmaya çalış sonra sen de ne kadar kolay bir şey olacağını göreceksin. Şimdi ben değişemem kızlarla iletişim kuramam diyorsun ama insan birden öyle değişiyor ki kızlarla iletişim haline girebiliyor ki sen de anlamıyorsun. Ha ben de o kadar kızların içinde olan biri değilim ama birkaç tane var tabi yeri geliyor iletişim içine giriyorsun.
  • Birkaç dostun olsun yeter, şimdilik sevgili dediğin olay gelip geçicidir.. Bende sizin gibi çok ciddi düşünüyorum ama karşı taraf ciddi olmuyor. Dışarıyada yalnız çık ne olucak , alırım bisikletimi , çıkarım sahilde gezerim. Bakarım her ağaç altında yatanlar , b*kunu çıkarıp yolda durup dururken öpüşenler .. Bence hiç hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

İleriki yaşlarda yani 3-4 yıl sonra illa ki olur kardeşim. İlla ki birkaç kız bulur takılmaya başlarsın içlerinden hangisine ısınırsan da onlarla devam edersin. Herkeste bir potansiyel var ama onu açığa çıkarmak lazım. Şimdi senin hiç kız arkadaşım yok diye strese girmene gerek yok. Biraz daha atılgan ol kızlarla iletişim kurmaya çalış sonra sen de ne kadar kolay bir şey olacağını göreceksin. Şimdi ben değişemem kızlarla iletişim kuramam diyorsun ama insan birden öyle değişiyor ki kızlarla iletişim haline girebiliyor ki sen de anlamıyorsun. Ha ben de o kadar kızların içinde olan biri değilim ama birkaç tane var tabi yeri geliyor iletişim içine giriyorsun.

Sen soruyu ve sorunu anlamadın kardeşim. Sorun iletişimsizlik değil arkadaşım var, sevgilinin kibarı söylemi kız arkadaştır ya başlıkta o yuzden kız arkadas yazıyor. bayan Arkadaşlarım var iletişimim de var süper hatta. Ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum dedim. Sevgilim olsun istemiyorum yani sorun bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

Hiçbirzaman nefes alsın yeter gözüyle bakmadım . Sonucta bizim de kendimize göre bi duruşumuz var. o kadar da alcak değilim yani kendi adıma konusmak gerekirse..

yok artık sende abartma .ben sana git sokaktan geçen soytarı apaçi tipli emocu kızlar veye kaşar kızları bul demedim .o lafın gelişiydi... anlarsın diye söyledim ben onu..

• evlenmedigin surece vakit ve para kaybi. Manevi olarakda cok bir sey kattigi soylenemez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.