Şimdi Ara

Hiç dolandırıldınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dolandırılmışımdır herahalde hiç farketmedim
  • Hikayeni anlat ewlat.!

• Hayır ama cok ciddi paralar kaybettim . Onlarda hep kendi suçumdan . Bir şeyi cok istiyorum sarın alıyorum sonTa hevesim kaçıyor aldig sey cop oluyor hooop milyarlar çöpe ! Yasım 21. Hala fevriyim hala bu dusunurek hareket etme konusuna buyuyenedim.

• Dolandirilmadim ama çok dolandirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crouzer

dolandırılmışımdır herahalde hiç farketmedim

Olmaz öyle. Böyle unutamayacağın birşey olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Hikayeni anlat ewlat.!

Hangi birini anlatayım Çok mu günah işliyorum acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohomeyalço

Hayır ama cok ciddi paralar kaybettim . Onlarda hep kendi suçumdan . Bir şeyi cok istiyorum sarın alıyorum sonTa hevesim kaçıyor aldig sey cop oluyor hooop milyarlar çöpe ! Yasım 21. Hala fevriyim hala bu dusunurek hareket etme konusuna buyuyenedim.

En azından alıyorsun. Biz alamadan kaybediyoruz

• bu sitede 10 tl
  • Knightta carhımı soymuslardi daha ne olsun

• Bakkaldan ekmek alıyordum adam para üstünü verirken avucumun aldığı kadar sakızı cebe indirdim. Pişman değilim. Mahalledeki bebelerle balon yapma yarışması yaptıktı. :)

• Knight'ta gel şu elindekini dupeleyelim diyerek 2006'nın baharında +1 reb raptor gibi bir itemimi çarpmışlardı.

İlk ve son kez orada dolandırıldım.

Bu çok keskin bir acı yaşatan tecrübedir, bu tecrübeyi Türk gençliğinin hatrı sayılır bir kısmı yaşamıştır.
  • Bu forumdaki adi bir herif az kalsin dolandiriyordu
  •  Hiç dolandırıldınız mı?
  • Dolandırma değil de parayı alıp kaçan çok oldu.
  • Knight Online oynarken tabii ki +8 Cleaver kaptırmıştım ve daha neler neler ey gidi günler.

ama çok dolandırdığımda oldu :D +8 yakmalık item satarken 400 k 4 mden koyuyordum

ulan çok özledim o günleri ya
  • bundan 7-8 yıl önce Metin2 nin ilk zamanları adamın biri elimde +7 gümüş kılıç gördü dedi kanka sana item kopyalama bugunu öğretemmi tabi o zaman pc çok ***tan windows 98 alt tab yapıp googledan araştırayım felan yok yapsam 2 saat sonra oyuna doner neyse anlattı bu yaparken itemim yere düştü ana bu z ye basıp aldı kaçdı ne sövdüm. 1 gün sonra elinde +9 gümüş olan adamla kasıldık sonra kanka sana item kopyalama öğretemmi hemde ticaret yapmadan dedim harbimi nasılmış felan dedi aynı yöntemi yapdım bunun +9 yere düştü z ye basıp ch değiştirdim.

Dolandırma 2[İBRETLİK DOUBLE VAR] adamın biri ile epey kasıldık sonra bu elindeki +9 dolunayı tice koydu sana güvenmem için bunu alıcaksın sonra bana vericeksin kanka olucaz dedi bende tamam dedim verdi senle kanka olmak istemiyorum yazıp ch değiştirdim yeni hesap açdım 2 hafta sonra gene buldum bunu bu seferde +9 dolu yapmış gene nerden bulduysa item kopyalama biliyonmu dedim yok nasılki dedi anlattım buna yapdı dolusu düştü aldım çıkarkende geçenlerdede ticaretten verdiydin saol deyip hesap değiştirdim.

Sonuç: Olaydan 3 hafta sonra yan hesabıma |GM|Sfenks mi adı neyse pm attı ben tabi o | ları I yapmış sandım milleti kerizliyor bana yarım saat sonra hesabın kapatılacak dedi bende ebesine sövdüm oda benim ebeme sövdü yarım saat sonra ban yedim herşey gitti tam koşu yarışı yapıyordum keşiş +4 hız taşlı vardı en çok ona üzüldüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.