Şimdi Ara

Hiç dolandırıldınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikayeni anlat ewlat.!

• Hayır ama cok ciddi paralar kaybettim . Onlarda hep kendi suçumdan . Bir şeyi cok istiyorum sarın alıyorum sonTa hevesim kaçıyor aldig sey cop oluyor hooop milyarlar çöpe ! Yasım 21. Hala fevriyim hala bu dusunurek hareket etme konusuna buyuyenedim.

Orijinalden alıntı: Crouzer

dolandırılmışımdır herahalde hiç farketmedim

Olmaz öyle. Böyle unutamayacağın birşey olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: it kopuk

Hikayeni anlat ewlat.!

Hangi birini anlatayım Çok mu günah işliyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gohomeyalço

Hayır ama cok ciddi paralar kaybettim . Onlarda hep kendi suçumdan . Bir şeyi cok istiyorum sarın alıyorum sonTa hevesim kaçıyor aldig sey cop oluyor hooop milyarlar çöpe ! Yasım 21. Hala fevriyim hala bu dusunurek hareket etme konusuna buyuyenedim.

En azından alıyorsun. Biz alamadan kaybediyoruz

• Knightta carhımı soymuslardi daha ne olsun

Murphy's law
  • Knight'ta gel şu elindekini dupeleyelim diyerek 2006'nın baharında +1 reb raptor gibi bir itemimi çarpmışlardı.

İlk ve son kez orada dolandırıldım.

Bu çok keskin bir acı yaşatan tecrübedir, bu tecrübeyi Türk gençliğinin hatrı sayılır bir kısmı yaşamıştır.
  •  Hiç dolandırıldınız mı?

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961
  • Knight Online oynarken tabii ki +8 Cleaver kaptırmıştım ve daha neler neler ey gidi günler.

ama çok dolandırdığımda oldu :D +8 yakmalık item satarken 400 k 4 mden koyuyordum

ulan çok özledim o günleri ya

• bundan 7-8 yıl önce Metin2 nin ilk zamanları adamın biri elimde +7 gümüş kılıç gördü dedi kanka sana item kopyalama bugunu öğretemmi tabi o zaman pc çok ***tan windows 98 alt tab yapıp googledan araştırayım felan yok yapsam 2 saat sonra oyuna doner neyse anlattı bu yaparken itemim yere düştü ana bu z ye basıp aldı kaçdı ne sövdüm. 1 gün sonra elinde +9 gümüş olan adamla kasıldık sonra kanka sana item kopyalama öğretemmi hemde ticaret yapmadan dedim harbimi nasılmış felan dedi aynı yöntemi yapdım bunun +9 yere düştü z ye basıp ch değiştirdim.

Dolandırma 2[İBRETLİK DOUBLE VAR] adamın biri ile epey kasıldık sonra bu elindeki +9 dolunayı tice koydu sana güvenmem için bunu alıcaksın sonra bana vericeksin kanka olucaz dedi bende tamam dedim verdi senle kanka olmak istemiyorum yazıp ch değiştirdim yeni hesap açdım 2 hafta sonra gene buldum bunu bu seferde +9 dolu yapmış gene nerden bulduysa item kopyalama biliyonmu dedim yok nasılki dedi anlattım buna yapdı dolusu düştü aldım çıkarkende geçenlerdede ticaretten verdiydin saol deyip hesap değiştirdim.

Sonuç: Olaydan 3 hafta sonra yan hesabıma |GM|Sfenks mi adı neyse pm attı ben tabi o | ları I yapmış sandım milleti kerizliyor bana yarım saat sonra hesabın kapatılacak dedi bende ebesine sövdüm oda benim ebeme sövdü yarım saat sonra ban yedim herşey gitti tam koşu yarışı yapıyordum keşiş +4 hız taşlı vardı en çok ona üzüldüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.