Şimdi Ara

Hic Dizi Izlememis Birisine Dizi Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herhangi bir diziye baslamak istiyorum ancak bu hangi dizi olmali buna karar veremedim bir turlu. Su ana kadar izleyip de cok begendiginiz diziler hangileridir? Hangi dizileri onerirsiniz.
    Tesekkurler..

• Bilinen diziler ile başla.Prison Break,Lost,Supernatural v.s. Daha sonra bunlardan daha iyi olupta adı duyulmamış olan dizileri izlersin
  • Bulaşsan bir türlü bulaşmasan bir türlü. İzleyeceğin çok güzel diziler var bir yandan yabancı dizi izlemeye başladın mı bırakamıyorsun.

Lost, Prison Break ve Heroes bunlardan başliyim deme. Bu diziler Türkiye'de en çok tutulan diziler ama en güzel diziler değil.

Oz
    24
    Dexter
    Supernatural

Bu sıra ile gitmeni tavsiye ederim sonra sen de hangi dizileri izleyeceğini kavramış olursun.
  • Öncelikle bunu sabit öneri konusunda yazmalıydın birazdan konu kitlenir ama ben yinede öneride bulunayım şimdi konuya girenler lost, prison break, supernatural, house, dexter diye sıralalar ama benim sana tavsiyem 5-6 sezonluk bir dizi yerine bu sene yada geçen sene başlamış olan 1-2 sezonluk dizileri öneririm zaten bi kere sardın mı yabancı dizi olayına sonu gelmiyor onuda izliyim bunuda izliyim derken bir bakıyorsun dünya kadar dizi izlemişsin o yüzden yeni dizilerden başla derim hiç olmazsa çok bölüm olmadığı için gözünde büyütmezsin nasıl bitcek gibisinden hemde başladığın dizide normal yayına yetiştiğin zaman başka bir diziye başlayabilirsin. Özellikle istediğin bir tür varsada ona göre öneride bulunalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 13 Ekim 2010; 22:13:17 >
  • Lost'un ilk 4 sezonunu izle kalan sezonları bırak (son 2 sezon saçma diziyi öldürmüşler) sonra Prison Break'e geç sonra da 24'e.
  • The Lost Room
    Oz
    Journeyman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Bir film ariyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.