Şimdi Ara

hiç ders geçemedim ss'li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bu dönem muhtemelen hiç ders geçemeyeceğim soruları alayım

hiç ders geçemedim ss'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 22 Mayıs 2015; 22:42:36 >

• yunusesss kullanıcısına yanıt
    Nasil becerdin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ytu de her notla gecebilme olasiligin var
    finale asil her finalden 50-60 ustu bisey alirsan muhakkak cogunu gecersin
  • bazarov0734 kullanıcısına yanıt
    ytü de finalden 50-60 almak kolay değil yanlız.:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

hadi la ordan. ben de ytu de okudum lab dersleri disinda okula gitmedim. son gece hatta son iki saat calisarak bi cok dersten 80-90 caktigim oldu hele ki haritadasin sizin bolum cok daha basit. abartmayin su okulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

hadi la ordan. ben de ytu de okudum lab dersleri disinda okula gitmedim. son gece hatta son iki saat calisarak bi cok dersten 80-90 caktigim oldu hele ki haritadasin sizin bolum cok daha basit. abartmayin su okulu.

babayı basit. bölümün neydi senin?
    haci haritaya girenlerin kapasitesi dusuk oluyo genelde o yuzden simdi senle bu konuda tartisamayacam. ytu basit bi okuldur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    ingilizce hocam nasıl (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

haci haritaya girenlerin kapasitesi dusuk oluyo genelde o yuzden simdi senle bu konuda tartisamayacam. ytu basit bi okuldur.

ben sana süper zekiyim demedim ki zaten. birilerini iğneleyerek kendini tatmin mi ediyorsun.

ayrıca insanın derslerinin ve notlarının kötü olması onun kapasitesinin düşük olduğunu göstermez.

ytü sana basit bana zor olabilir. bölümünü neden yazmıyorsun? çevre yada meteroloji gibi tırt bölümler okuyup yazmıyorsun inşallah.

insanın notunu belirleyen şeyler başlıca ilgi irade alaka ve çalışmaktır. zeka sıralamada en altta bunu öğren başta.
  • quote:

quote:

ben sana süper zekiyim demedim ki zaten. birilerini iğneleyerek kendini tatmin mi ediyorsun.

ayrıca insanın derslerinin ve notlarının kötü olması onun kapasitesinin düşük olduğunu göstermez.

ytü sana basit bana zor olabilir. bölümünü neden yazmıyorsun? çevre yada meteroloji gibi tırt bölümler okuyup yazmıyorsun inşallah.

insanın notunu belirleyen şeyler başlıca ilgi irade alaka ve çalışmaktır. zeka sıralamada en altta bunu öğren başta.

kardes belli ki okulda yenisin
    kendi zihnini boyle bloke etme pes etme ben gercekleri saklamadan soylerim. yoksa kendimi tatmin etmeye ihtiyacim yok. seni tanimiyorum bile
    otur finallere kas hepsini bile gecersin sana orneklerini atabilirim kendi usisimden
    ytude meteroloji yoktur bu arada hacim. elektrik elektronik fakultesindenim.

• Geçmiş olsun, çok zor artık kurtarman oradan ama olmaz diye bir şey yok. Finallere iyi kas. Yıldız Teknik'de okuyorum ben de, hatta mezunum sayılır finallerden iyi notlar alırsan geçebilirsin bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 22 Mayıs 2015; 23:49:24 >
  • Tek tek hocalarının odasına uğra ve "hocam bu not meselesini başka türlü halledebiliriz. " de.
  • Amaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Tek tek hocalarının odasına uğra ve "hocam bu not meselesini başka türlü halledebiliriz. " de.

ah kız olmak vardı :-) pozitif ayrımcılık ayağına her şeyi lehimize çevirirdik.
  • Bende kaldım hepsinden bahar döneminde :( elektrik elektronik
  • Tamda istediğim bölümü okuyorsun hacı yav

• Arkadaşım belli ki sorularla aran hiç iyi değil. Bir de biz sormayalım

• Rockyin kullanıcısına yanıt
    hocam derslere "düzenli çalışırım-ders kaçırmam bütün derslere girerim" demiyorsan burayı yazma. en azından yıldız harita yazma.
    derslerin zeka pek alakası yok. düzenli ders kaçırmadan ilgi ve irade ile çalışarak geçiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

kardes belli ki okulda yenisin
    kendi zihnini boyle bloke etme pes etme ben gercekleri saklamadan soylerim. yoksa kendimi tatmin etmeye ihtiyacim yok. seni tanimiyorum bile
    otur finallere kas hepsini bile gecersin sana orneklerini atabilirim kendi usisimden
    ytude meteroloji yoktur bu arada hacim. elektrik elektronik fakultesindenim.

Ben de elektronik öğrencisiyim ama kendimden aşağı derece yapana da böyle ego yapmadım yani.

• quote:

hocam derslere "düzenli çalışırım-ders kaçırmam bütün derslere girerim" demiyorsan burayı yazma. en azından yıldız harita yazma.
    derslerin zeka pek alakası yok. düzenli ders kaçırmadan ilgi ve irade ile çalışarak geçiliyor.

Hocam bende irade sıfır o yüzden 2 yıllıkta okuyorum artık DGS filan düşünücez yoksa bir daha ygs lys fen filan çekemem valla DGS olursa olur olmadı inşaat teknikeri olarak yola devam ederiz

• quote:

quote:

Harita nın dersleri neye göre kime göre basit bir söylesene?,kaç tane dersini biliyorsun,kaç derse girdin?
    Sanki elektronik fakültesinde atomu parçalıyorsunuz anasını satayım,yaptığınız işi en çok abartan sizlersiniz asıl.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.