Şimdi Ara

Hiç çalışmayıp lys ye girecek olan var mı? Sınavdan önce dertleselim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs ye çalışmıştım ama lys ye hiç calismadim. Ygs den sonra da tamamen saldim. Hiç deneme de çözmedim. Artık 80k dan 200k lara gerilerim. Benim gibi olan var mı? Sene başındaberi mezuna kalcam diyordum belki de o yüzden bu kadar rahat davrandım. Keşke salmasaydim kendimi bu yazıyı okuyan 11 varsa 12 de ygs den sonra Salmayin kendinizi çalışın sonradan pişman olmayın benim gibi. ayrıca mf ysen iz biyoloji ve fizikte ygs lys şeklinde olan kitapları kullanın. Ygs den önce lys biyo ve fizik de bitmiş olur.

Yarın sınava girecek herkese başarılar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 12ydim dün mezun oldum.YGS de çalışmıştım bekledigim puan gelmeyince saldım hiç çalışmadım LYS ye şuan girsem her birinden 10 net zor yaparım seneye 20k ve altı istiyorum çok calışmak gerekicek galiba.

edit:şuan girsem demişim de yarın giriyoruz olm rezil sonuçlar beni bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 18 Haziran 2016; 14:32:40 >
  • Ygs ye de lys ye de hic calismadim
    Tm 1-2-3 350k felan gelse yeter bakalim

• hiç çalışmadım denemez de hakkıyla çalışmadım sıralamam düşmesin ne olursa olsun...
  • geçen sene hiç çalışmadım bu senede çok az çalıştım istediğim bölümü kıl payı ya kaçırıcam yada tutturucam tam o seviyedeyim 3. seneye kalmak istemiyorum kalırsamda 10-15 puan için kalıcam lanet olsun. çok değişik bi stres sardı içimi normalde çok pozitif biriyim ama sınav kötü geçerse intihar etmeyi düşünüyorum
  • ben diyebilirim özel nedenlerden dolayı lys pek çalışamadım ,bakalım göreceğiz.seneye kaldık gibi demek hayırlısı buymuş
  • Arkadaşlar bende çalışmadım sakin olalım illa 20 net yaparız matematikten o kadar zor değil lys sınavları,akılda kalan ufak bilgilerle çözülebiliyor.Sıralamamızı geri düşürmeyelim 1 sene daha kalmaya yüzümüz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ygs5 150k'dayım.Ygs den sonra hiç çalışmadım.Bir tek edebiyat var.Sizce TM1 den 80 k'ya çekebilirmiyim.Matematiğim 0.
  • Bende mat2'ye hiç çalışmadım. Umarım 5 netin altına falan düşmem de rezil olmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Bende mat2'ye hiç çalışmadım. Umarım 5 netin altına falan düşmem de rezil olmayız

Bende oyle edb 1-2 konu bıtırdım gerı kalanınıda ıplemedım 5 net falan gelırse ıyı.
    Yav 2. Senem yıne ıplenedım sınavı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ygsden kötü gelince saldım baya nerdeyse kitap açmadım. Gelecek sene için planım hazır 15 gün sonra başlıyorum. Hadi hayırlısı

• ygs de çok iyi bekliyordum gelmeyince saaldım. ben gibileri de varmış demek . bende saldım ygs den sonra. bakalım nasıl bi rezillik olucak yarın
  • Ben de can sıkıntısına kaydolmuştum , hiç çalışmadım sınava ygs den sonra :D Umarım hakeden kardeşler başarır.
  • Ygs den sonra ben yıkıldım resmen.Hiç çalışmadım o yüzden bir iki konu baktım mattan o kadar.Bakalım ne yapacağım.. Seneye dershaneyede gidemeyeceğim kafam çok karışık ya
  • Gercekten calisanlar cok ileri cekecekler.cunku benim ve sizin gibi ygsden sonra birakan cok kisi var gibi

Yarin sinav var daha giris belgemi almadim usengeclikten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PavillionZ -- 18 Haziran 2016; 16:24:45 >
  • Yarın sınavdan çıkınca Kimya-Biyoloji çalışmaya başlıcam. Biter mi bütün konular?
  • Hangi bolum istiyosun hocam ? 350k az degil mi.

• ohooo bayağı salan var çekecez çekecez :DDD
  • Hocam durumu ciddiye al. 2.sene iplemezsin ama bu boyle devam eder. 5.seneye kadar bi bakmissin halen iplemiyosun. Mezuna kalirsan agustosta basla. Sakaya gelmez vallahi.

• Oglum bu ne herkes salmış bi baktım 15 18 mesaj. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. lys de cidden çalışan kazanacak. Kaldık mezuna. Hadi hayırlısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.