Bildirim
hiç çalışmayarak ayda 600bin tl kazanmak

Giriş
-
Bir ev ortalama 30 bin kira getirse 20 ev bu parayı getirir. Oyle alim olmaya ucmaya gerek yok 30 yasına ladar kendinizi gelistirin 30 dan sonra 50 ye kadar her yıl 1 ev tamamdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Her yıl 1 ev almak çok kolay gibi yazmışsın hocam adamlar 10 sene çalışıp ev alamıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
30 yasına kadar cok iyi gelistirirsen kendini bence kolay. Ev dedıgım de 8 milyonluk 3+1 degil. 2.5 m lik 1+0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hocam o kadar tuşu şekil olsun diye mi koymuşlar elbet basıyordur birkaçına pilot, ha bak şu denebilir bana öğretin bende basarım o zaman haklısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X