Şimdi Ara

Hiç çalışmak istemiyorum (Sıkılan mezunlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntıdan patlıcam ders bazen sırf ders çalışmamak için cnn international da haber bile izliyorum.
    Sabah 7 de kalkıyorum şu saate kadar telefona baktım televizyon izledim hani içimden ders çalışmak gelmiyor deneme çözmek istiyorum onu art arda deneme çözüncede kafam güzel oluyor
    Sıkılan arkadaşlar ne yapıyorsunuz hep o ygs den çıkış anımı hatırlıyorum o içimin burukluğunu hatırlıyorum ama genede olmuyor ne yapsam moralim bozuk elveda bilkent diyorum selçuk i.ö hukuk falan anca kazanırım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 14 Aralık 2015; 9:42:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işte rakip dediğin böyle olur
  • Ben de ayni duruma dusuyorum cogu zaman. Ama soyle dusun 1 seneni feda ettin istedigin bolume gitmek icin. Simdi telefonla ilgilenme ya da canimiz sikildigi icin ders calismama gibi bir luksumuz yok. Biz o sansi gecen sene harcadik. Bu sene ygsden ciktiginda neler yasayacagini hayal et. Mukemmel gecmis sinavin,iyi ki mezuna kalmisim diyorsun. Ardindan lys de super geciyor. Ve istedigin bolumdesin. Bunlar olsun istemez misin, o zaman telefonu birak ve derse otur,canin sikildikca da seneye bu zamanlar nerede olacagini hayal et ve gaza gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım kardeşim bende senin gibiydim sırf ders çalışmamak için bir işte bile çalışıyordum(biraz maddi sıkıntım vardı gerçi) dershaneyede gitmemiştim.3.senem dershaneye gidiyorum çok pişmanım geçen sene gitmediğim için.Canın evde sıkılıyorsa git dershanede felan başka yerde çalış inan bana aklında o zaman sadece ders oluyor..Ben evde 2 saat zor çalışıyorum ama dershane çıkışı bi bakıyorum 3-4 saat kaptırdığım oluyor.

Bak bende hukuk hedefledim çalışmadan erzincan bile zor gelir çalış kardeş...
  • Ben de kaç gündür öyleyim.Bugün erkenden kalkıp ders çalışayim dedim.Lanet migrenim tuttu.Bi de saat 10 civarı gelince, gerçek ygsde de gelir mi diye korkmaya başladım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Aynen öyle ya gecen sene okul varken zaman kalmiyodu okuldu vs bahane ederdik bu senede rahatlik batti bi istedigim tempoya giremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim dersaneye giden arkadaslarımında benden farkı yok(dersaneye gitmiyorum).Dersaneye gidiyolar diye zaten günleri gidiyor.Bende evde olunca internet,tvden dolayi pek calisamiyorum ama bazen tableti,bilgisayari hic sarj etmiyorum boylelikle calisiyorum

• ayyy aynen ya. vursunlar bizi
  • Sabah 7 den beri 1 türkçe denemesi ve 2 logaritma 1 karmaşık testi çözebildim kalan zamanda full yattım youtube dan müzik dinledim şimdide canım sıkıldı yürüyüşe çıktım 2 derecede kafam güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 14 Aralık 2015; 13:45:06 >
  • sen bile bole baslık actıysa vay halimize
  • Yemin ediyorum. Ygs/lys kısmında böyle bir sorun okuyup yorum yazmak için geldim. Benim ygs mat bittikten sonra bu sorun başladi. Sabah kalkip wwe izledim. Birazdan genel deneme yapicam bari içim rahatlasin. Akşamlarida sadece 22, 00 'da falan çalişabiliyorum. Nasil aşacağiz

• Aynen bende oyleyim. Turkce cok sıkıyor beni ama tarih ve cografya cozerken cok egleniyorum. On yargi cok kotu bir sey. Baslarda hevesim vardi ama suan 0. Bu arada hangi denemeyi cozuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 14 Aralık 2015; 13:51:04 >
  • 1 aydır ygs geo hariç tüm konular bitik bu zamana kadar zevk ala ala deneme çözdüm şimdi kuscam ekstrem mat denemesini açıyorum böyle üstüme üstüme geliyor bir türkçe çözmek istiyor onuda 30 33 dk ya indirdim hızlı bitiyor diye sosyalde 4 bölüm denememi çözüyorum artık coğrafya kusuyorum soruyu okumadan işaretliyorum sonra soru kökü başka bir şey sorduğu için yanlış geliyor

Kalmayın mezuna falan 12ler kalmayın kalınca ilk 3 ay harika süper sonra benim gibi ygs lys zehirlenmesi geçiriyorsunuz
    Edit:Şimdi düşündümde kalın ya malak malak bölümler yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 14 Aralık 2015; 14:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

1 aydır ygs geo hariç tüm konular bitik bu zamana kadar zevk ala ala deneme çözdüm şimdi kuscam ekstrem mat denemesini açıyorum böyle üstüme üstüme geliyor bir türkçe çözmek istiyor onuda 30 33 dk ya indirdim hızlı bitiyor diye sosyalde 4 bölüm denememi çözüyorum artık coğrafya kusuyorum soruyu okumadan işaretliyorum sonra soru kökü başka bir şey sorduğu için yanlış geliyor

Kalmayın mezuna falan 12ler kalmayın kalınca ilk 3 ay harika süper sonra benim gibi ygs lys zehirlenmesi geçiriyorsunuz
    Edit:Şimdi düşündümde kalın ya malak malak bölümler yazmayın

editten önceki kısmı okurken aynen aynen dedim gerçekten de 3. 4. aydan sonra çekilecek şey değil dedim editi okuyunca da aynen aynen dedim 1 sene dişimi sıkarım daha iyi dedim

• Dostum turkce ve sosyalde hangi kaynaklari kullandin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Islı Adam

Ben de kaç gündür öyleyim.Bugün erkenden kalkıp ders çalışayim dedim.Lanet migrenim tuttu.Bi de saat 10 civarı gelince, gerçek ygsde de gelir mi diye korkmaya başladım :(

korktum ha bir an, bende de migren var, sabahları geç kalkınca oluyo genel de, ama bir tutarsa sınav günü aman allahımmmm
  • Bende ayni sekildeyim birakmistim yine basladim bugun

• 1 haftadır boşluyordum yeniden asılmaya basladım bugün 8-10 saat atmış olacam ins bilkenti düşün ve asıl cok sıkıldıysanda 1gün ara ver git ne ypamak istiyorsan yap ertesi gün basşla
  • Gerçekten ben de çok sıkılıyorum ama zaman çok hızlı geçiyor.Bir şeyler yapmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.