Şimdi Ara

HİC BİŞEYDEN DERS ALMIYORSUNUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazık gercekten yazık.cok buyuk rehavete kapılmışsınız.daha gecen sene aynı gs nin durumundayken bjk ye karsı ali bilgin lerle bekirlerle cıkmıştık.inonunde 3-1 yenmiştik.suanki ayni motivasyon gs uzerinde.hepsi firtina oncesi sessizlige yatmış durumdalar.bizimkiler de birakin 6-0 ı 9-0 filan bekliyor.yazıklar olsun.aksam buyuk bir husran la karsı karsı ya kalabiliriz.ustelik macın ismi fb-gs dir ve rakibine saygı duymayı ogrenmeliyiz oncelikle.
    3 sene once denizli macında forumdaki kucuk cocuklar kesin sampiyonuz kesin yendik havasıyla sampiyonluk kutlamarı baslattı ,sonuc husran
    gecen sene ayni sekilde kutlamalar basladı ustelik son mac ve trabzonla oynuycamiz mac.dedilerki takımına hicmi guvenin yok.biraz rahat ol diye.eylenceler mac oncesinden basladı sonuc gene husran.biz bu kafayla gidersek cooook dalga gecerler bizimle.aksamki mac sonunda yenilirsek foruma girecek yuzunuz kalmaz.

• yenilelim yada yenelim ne farkeder şunun şurasında yılda sadece 2 kere böyle eğlence makara oluyor bak şimdi dışarı çıkıcam çoğunluğu gs li arkdaşlarımla maçı izlemeye gidicem bu sonuçta sadece 1 maç altı üstü 1 maç çokta heyecanlıyım ve kafam dolu ne yazdığımı pek bilmiyorum ama sonuçta işin çıkarı eğelence
  • geçen sene beşiktaşı inçnüde nası 3-1 yenmiştiniz be hayal mi görüyon sen?
  • Tek bildiğim bişey var : Eğer olurda G.Saray bi beraberlik koparırsa bu forumu yıkarlar
  • birak beraberligi 1-0 veya 2-1 de bile gs lilerin hanni ne oldu diyeceğini dusunuyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gencer konuştu beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

yazık gercekten yazık.cok buyuk rehavete kapılmışsınız.daha gecen sene aynı gs nin durumundayken bjk ye karsı ali bilgin lerle bekirlerle cıkmıştık.inonunde 3-1 yenmiştik.suanki ayni motivasyon gs uzerinde.hepsi firtina oncesi sessizlige yatmış durumdalar.bizimkiler de birakin 6-0 ı 9-0 filan bekliyor.yazıklar olsun.aksam buyuk bir husran la karsı karsı ya kalabiliriz.ustelik macın ismi fb-gs dir ve rakibine saygı duymayı ogrenmeliyiz oncelikle.
    3 sene once denizli macında forumdaki kucuk cocuklar kesin sampiyonuz kesin yendik havasıyla sampiyonluk kutlamarı baslattı ,sonuc husran
    gecen sene ayni sekilde kutlamalar basladı ustelik son mac ve trabzonla oynuycamiz mac.dedilerki takımına hicmi guvenin yok.biraz rahat ol diye.eylenceler mac oncesinden basladı sonuc gene husran.biz bu kafayla gidersek cooook dalga gecerler bizimle.aksamki mac sonunda yenilirsek foruma girecek yuzunuz kalmaz.

Foruma girememek tabi cok buyuk eksiklik intihar sebebi
    Galatasaray cok cok kotu durumda bu kadar kotu halde derbiye ciktigimizi hatirlamiyorum.
    TD degisti.
    Arda,Baros,Kewell yok.
    Nasil gol atabiliriz?
    Defanstan gol atacak Luganomuzda yok.
    Neil sakatliktan yeni cikti.Baltanin kiyamet kopsa umrunda degil.
    Kalecimiz Fb Kalecisi gibi gol kurtaran bir kalecide degil.
    Bizim agir defansi Fenerin hizli futbolculari Stoch ve Dia dagitir gecer.
    Ortasahada Elano takimla hic mac yapmadi.Misimovic alisamadi.Yani Ayhan ve Sarpa kaldik.
    Batdal hic mac yapmadi.
    Fener tam kadro.
    Bunlari gormek icin ekstra birseye gerek yok.

Sizin maca karsi bu tutumunuz olurda mucize olursa Gs yenerse fazla buyutulmesin ben demistim mantigi birde kendinizin uzulmesini en aza indirmek.
    Yani herturlu karli cikmaya calisiyorsunuz.
    Ama mac oynanmadan belli.
    Derbinin adi Fb-Gs diyorsunda.10 yildir yenemedik.Bu durumda hic yenemeyiz.Fb uzaktan vurur kaleci iceri alir,lugano donen topa vurur,kendi kalemize atariz hersekilde gol yeriz.Hep boyle oldu.
    Yenmemiz icin tek ihtiyac hirs mucadele.Ama oda yok.Derbilerde Fenerli futbolcular bizden 2 kat daha fazla kosuyor.

Ben orada futbolcu olsam boyle dusunmem ne olursa olsun inanirim ama oradaki Galatasarayli futbolculari 2 veya daha fazla yildir biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

yazık gercekten yazık.cok buyuk rehavete kapılmışsınız.daha gecen sene aynı gs nin durumundayken bjk ye karsı ali bilgin lerle bekirlerle cıkmıştık.inonunde 3-1 yenmiştik.suanki ayni motivasyon gs uzerinde.hepsi firtina oncesi sessizlige yatmış durumdalar.bizimkiler de birakin 6-0 ı 9-0 filan bekliyor.yazıklar olsun.aksam buyuk bir husran la karsı karsı ya kalabiliriz.ustelik macın ismi fb-gs dir ve rakibine saygı duymayı ogrenmeliyiz oncelikle.

Foruma girememek tabi cok buyuk eksiklik intihar sebebi
    Galatasaray cok cok kotu durumda bu kadar kotu halde derbiye ciktigimizi hatirlamiyorum.
    TD degisti.
    Arda,Baros,Kewell yok.
    Nasil gol atabiliriz?
    Defanstan gol atacak Luganomuzda yok.
    Neil sakatliktan yeni cikti.Baltanin kiyamet kopsa umrunda degil.
    Kalecimiz Fb Kalecisi gibi gol kurtaran bir kalecide degil.
    Bizim agir defansi Fenerin hizli futbolculari Stoch ve Dia dagitir gecer.
    Ortasahada Elano takimla hic mac yapmadi.Misimovic alisamadi.Yani Ayhan ve Sarpa kaldik.
    Batdal hic mac yapmadi.
    Fener tam kadro.
    Bunlari gormek icin ekstra birseye gerek yok.

Sizin maca karsi bu tutumunuz olurda mucize olursa Gs yenerse fazla buyutulmesin ben demistim mantigi birde kendinizin uzulmesini en aza indirmek.
    Yani herturlu karli cikmaya calisiyorsunuz.

Ama mac oynanmadan belli.
    Derbinin adi Fb-Gs diyorsunda.10 yildir yenemedik.Bu durumda hic yenemeyiz.Fb uzaktan vurur kaleci iceri alir,lugano donen topa vurur,kendi kalemize atariz hersekilde gol yeriz.Hep boyle oldu.
    Yenmemiz icin tek ihtiyac hirs mucadele.Ama oda yok.Derbilerde Fenerli futbolcular bizden 2 kat daha fazla kosuyor.

Ben orada futbolcu olsam boyle dusunmem ne olursa olsun inanirim ama oradaki Galatasarayli futbolculari 2 veya daha fazla yildir biliyoruz.

tespit yapmış. bence çok doğru.

ayrıca evet GS nin yenmesi için mucize gerekir. ve mucizelere inanırım olabilir yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Gencer konuştu beyler.

haaa bu gecen sene son ana kadar sevinenlerden biriside maverick tir.hepiniz bilirsiniz nasıl koyu fenerli oldugunu.trabzon macı oncesi oynuyordu resmen.mac sonu gunlerce gelmedi foruma.
  • Hiç bir şey olmayacak Fener yenecek bunu inkar etmek gereksiz.

Servet'in başını çektiği tayfa bu takımda olduğu sürece inancımı yitirdim. Geçen sene bu forumda yoktum, ama milletede her ne kadar kadıköyde olsa bile hep yenicem diye iddaya girerdim, hiç korkmadan güvenirdim, ama bu kendini bilmez utanmazlar, satılmış insanlar olduğu sürece, hele birde kadıköyde ise her türlü Fenerbahçe alır
  • quote:

quote:

Gencer konuştu beyler.

haaa bu gecen sene son ana kadar sevinenlerden biriside maverick tir.hepiniz bilirsiniz nasıl koyu fenerli oldugunu.trabzon macı oncesi oynuyordu resmen.mac sonu gunlerce gelmedi foruma.

Eski defterleri açma gencer
  • quote:

quote:

quote:

Gencer konuştu beyler.

off offf ozledim sana bıcak attiğim gunleri.ne ağlardın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gencer konuştu beyler.

off offf ozledim sana bıcak attiğim gunleri.ne ağlardın

Beni 4 kere kesmişin, ben seni 9 kere kesmişim.

• Rakibe her zaman saygımız var. Rakibi küçümseyip dalga geçmenin zararını zamanında 3 - 0 dan 4 - 3 aldığımız maçın oyuncuları ve o maçın taraftarı iyi bilir. 10 senedir yeniyoruz ama 10 sene boyunca her sene bir şüphe vardır içimde. Hep olacak
  • Maçtan önce şartlar ne olursa olsun benim için Galatasaray yine Galatasaray'dır. Ve eminim ki tüm camia bu düşüncede olduğu için senelerdir kazanmamıza rağmen maça aynı ciddiyetle ve motivasyonla çıkıyoruz. Galatasray karşısındaki üstünlüğümüzün sebebi de bana kalırsa budur.

Bugün Galatasaray bizi yenebilir, hiç farketmez. Benim görmek istediğim, iki takımın da hırslı olması, iyi bir oyun ortaya çıkarmasıdır. Futbolun zevk vermesidir.

İnanç meselesini sorarsanız, SONUNA KADAR İNANIYORUM FENERBAHÇEME!
  • belki biz burda rehavet içersinide olabiliriz ama sahaya çıkacak futbolcularımızın maçın ciddiyetinde olduklarından eminim. onlar profesyoneller sonuçta.
  • profosyenel futbolcularmıs gorduk iste.ben demiştim.en buyuk rehavet onlarda.adeta yendik havasında cıkmıslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.