Şimdi Ara

Hiç bir kız tarafından reddedildiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben reddedilince moralim bozuluyor nedense. ama aşık olduğum için değil zaten aşk adamı değilim. ne sanıyor da kendini reddediyor diye gıcık oluyorum adassdasd

• Red etse yine iyi oyalıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatım boyunca hiçbir kıza teklif etmem ederse onlar etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir kıza gidip açılmam aşıkta olsam dolaylı yollardan sohbet ede ede onunda gönlünde ben varsam orta yolda buluşuruz.

Direk gidip açılırsan %90 red yersin, kız seni sevse bile kendini ağırdan satar. ÖMÖ BÖN SÖNÖ ÖRKÖDÖŞ ÖLÖRÖK görüyorum gibi şeyler deme olasılığı yüksek.

Bu sırada kızın ego tavan yapar ve sizi elde etmiş oluyor, istediği gibi oynar.

Duygularını belli etmeden ağırdan ağırdan sohbet ede ede kızı yoklayacaksın aga, seviyorsa zaten belli eder yapıştırır geçersin. hadi eyw.
  • İki kez red yemiştim 18 yaşından sonra kimseye de teklif etmedim. Ama reddetmek reddedilmekten daha zor bence

• İlk defa birinden hoşlandığımı söyleyip reddedildim. Hunharca reddedildim hem de. Üzerimden atamamıştım etkisini bir süre. Şimdi çok daha iyiyim. Yakın zamanda bi daha deneyebilirim ama yemiyor bu sefer

• Benimkinde teklif yoktu red sayılır mı bilmiyorum. Birine söylemiştim o da malum cümleyi kurmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 13 Ekim 2017; 18:24:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendim çabaladıgım rahat bi 10 kızdan Red yedim sadece hiç beklemediğim bir kişi yazdı lisede bir kişide universitede yazdı onlarla da bir süre görüşüp ayrıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 13 Ekim 2017; 18:41:7 >
  • Hiç teklif etmedim o yüzden reddedilmedim

• Son 5 girişimim de reddedilmekle sonuçlandı

6.dan umutluyum

• Sanırım memesi olan insanlardan bahsediyorsun

• Bence forumdacok azdir boyle kisiler.

Cunku forumdakiler 1den daha fazla kere reddediliyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.