Şimdi Ara

Hiç bir kiri tutmayan madde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı kopmle bu maddeden kaplasak bir zararı olurmu acaba?

• Bu nasıl birşeydir ya ? Uzun süre güneş altında kalsa bir sakıncası olurmu acaba ?
  • Tahminimce Nano teknoloji bir kaplama olması lazım.
  • nano teknoloji bu kimyasallar süper çatı izolasyonunda vs kullanan görmüştüm arabaya yapacaksın yıkatmadan kurtulursun :)
  • bunu üstüne süren güreşçiyi kimse yenemez
  • nerde satılıyor bu yaw?
  • beyazımsı bir tabaka oluşturuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müthiş bir şey kışın pantalanun paçasına bile sürülebilir :)
  • arabayı iç dış kaplamak gerek bunla
  • şunu outdoor kıyafet-ayakkabılarda kullanıyorum. renksiz dayanıklı .
    http://www.dogaspor.net/EDELRID-E-REPPEL-NANO-SPREY,PR-2716.html
  • Anladığım kadarıyla nanoteknolojik bir ürün son zamanlarda yaygınlaşmaya başladı şuan bile büyük giyim markaları nanoteknolojili pantalon,ceket falan satıyorlar.
  • 1 Galonu 298 USD + Kargo metal yüzeyler için.
  • Biraz matlaştırıyor sanırım ama genede kışın araç çamura bulanmasından iyidir yani.

• İzleyin gençler..

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    İlk video açılmıyor.Ayrıca boya koruma değil kiri tutmayan bir şey olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

İlk video açılmıyor.Ayrıca boya koruma değil kiri tutmayan bir şey olması lazım.

Embedde izlenmiyor, direk youtubedan izlemeniz gerekiyor. Boya korumanın geldiği son noktalardan biri.. Direk nano kaplı yüzey.. Videoyu sonuna kadar izlerseniz kaputta damla su duramıyor..

Bu şekilde pek çok katı wax kullandım onlar da bu şekilde su tutmama sağlıyor ama nano kaplama bambaşka.. Yüzeyde resmen bir katman oluşuyor.
    Sonuna kadar izledim ama sudan başka birşey dökmüyor örneğin katı çamur falan dökse daha iyi olurdu birde bu ürünün fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

Bu nasıl birşeydir ya ? Uzun süre güneş altında kalsa bir sakıncası olurmu acaba ?

Hocam başka videolarda var adam binanın dış cephesine kaplıyor kirlenmesin diye demekki bir sorun yok ama nekar süre orada kalır bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Sonuna kadar izledim ama sudan başka birşey dökmüyor örneğin katı çamur falan dökse daha iyi olurdu birde bu ürünün fiyatı nedir?

http://www.nasiol.com/products/nasiol-zr53

Fiyat 59tl ancak uygulama yapmak meşaggatli.. Ayrıca öncesinde yüzeyin iyice temizlenip kılcal çiziklerden arındırılması iyi olur. İstanbulda bunu uygulayan yerler var. Tek uygulama ne kadar olur bilmiyorum ama 7-8 saatlik iç-dış boya koruma, koltuk ve döşeme temizliği, kurutması ve zr53 uygulaması 270tl civarı.. zr53 olmadan 179a yapıyorlar.

Uygulama sırasında kürleşme olana kadar kesinlikle su değmemesi gerekiyor.. Yanlış uygulanırsa ancak yine zr53 ile o yüzeyi düzeltebiliyorsunuz..

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.