Günaydın arkadaşlar,Öyle ki arkadaşı olmayan insan çok yalnız oluyor.Çoğumuz da bunu biliyoruz.Benim yalnızca 3 arkadaşım var.2 tanesi kız 1 tanesi erkek.Erkek olan beni takmıyor bile.Ben Ulustayım o Bartın'da.İlçesindeyim anlayacağınız.Ama bu bana şunu gösterdi: Kim ne derse desin kızlar bazen erkeklerden bile daha iyi dost oluyorlar. İçimdekileri döktüm.Okuduğunuz için sağolun.İyi günler.
Senin bir baş düşmanın var diyelim, en yakın arkadaşın o çocuğu görüp "ay çok tatlıı" derse hiç şaşırma Ozaman egolarının ve çocukca şımarık duygularının önlerine geçemezler dost most tanımazlar
benim hiç kız arkadaşım olamaz aslında daha doğrusu benim hiç güzel kıs arkadaşım olamaz hemen kötü gözle bakarım
@GökaLp.
Haklısın baş düşmanım var.Burdakilerin çoğu o kişiye tapıyor ve ben onunla kavga ettim.Hepsi bildiğimiz serseriler.Ama genede dışarıya çıkıp onlarla muhabbet ediyordum.Kavga ettiğimde ise dışarıdan gelmiş bir yabancı gibi davranmaya başladılar.Buna yalamalık denir afedersiniz.Ama ben artık dışarıyada çıkmıyorum,korkudan değil onların yüzünü görmeyi istemiyorum.Dediğim gibi kız arkadaşlarım çağırıyor arada onlarla geziyorum,erkeklerle paylaşmam gereken meseleleri onlarla paylaşıyorum gayet iyi anlıyorlar.Bir de boş zamanlarımın sevgilisi DH var.Benim hayatım bundan ibaret.Ne bir sevgilim oldu bu küçük ilçe de ne adam gibi bir dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: Neonight
benim hiç kız arkadaşım olamaz aslında daha doğrusu benim hiç güzel kıs arkadaşım olamaz hemen kötü gözle bakarım
2 kız 1 erkek
güzelmiş
Hİç bir kıza bir erkek kadar yakın,ölümüne dost olamaz ama mükemmel dertleşeceğin birşey olur.Benim kız arkadaşım var çok yakın onla saatlerce muhabbet ediyorz.Tenefüslere çıkmıyoduk ortaokulda lisede de muhabbete devam yani kız ne kadar yakın olursa olsun karşı cins olduğu için çok yakın olamazsın.Benim 100lerce arkadaşım var ama 3 tanesi çok yakın 2si ayrı ilçelerde biri aynı sınıftaydık o da gitti.Bu adamlarla olan dostluğumuz milletin kanki demesi gibi değil asla kanka demedik dostum dedik ve birbirimize öle kilitlendik.O arkadaşlarım kavga edip biyeri kanamasın diye ölümü tercih ederim onlarda aynı şekilde.Yani insan kendi olursa her türlü kendine göre arkadaş buluyo.
Senin konuna bakarsak: Kızları elinden kaçırma o erkek olanı salla sektörüp getsin.Kendine göre arkadaşlar ara demiyorum ama zaten bulursun biraz daha sosyal olmaya bak
en iyisi hiç olmaması.... dost deyip de seni bir gün satıcağına yalnız gez daha iyi... inanç konusuna girmem gerebilir (inançlı ol) doğru inancı bul...
hiç bir sorun kalmıyıcaktır... ne varsa senin içinde gizli başka yerde arama...
quote:
Orjinalden alıntı: Dietime
quote:
Orjinalden alıntı: Loading
2 kız 1 erkek
güzelmiş
Evet güzel;fakat ben bir anormallik göremedim.
Bende yazdığımda anormal bişey görmedim
Tamam loading.Çok içiyosun dumana boğdun beni. Tartışmaya gerek yok konuya devam.
@Karamuro
Ne kadar yalnız gezsem de biriyle paylaşmam gereken dertler içimde beni bitiriyor.
quote:
quote:
2 kız 1 erkek
güzelmiş
anormallik görme ama bir şey demedi ki zaten...
Kızların sevgillileri olmadığı belli. Aralarından birini seç ve ona yakınlaşmaya çalış. Yoksa 2 gün sonra bi sevgili yaptıklarında "sevgilim seninle sık görüşmemi istemiyor" lafını duyunca çok şaşırma yani. Kızların sevgilileri varsa ve hala seninle yalnız takılıyorlarsa orası da ayrı bir muamma...
@Sam0
Birinin sevgilisi var.O da gerçekten iyi arkadaş olduğumuz ve kötü düşünmeyeceğimi bildiği için benimle arkadaşlık yapıyor.Diğerinin sevgilisi yok.
cevrende bi aktivite vs. varsa durma git gencsindir buyuk ihtimal....eglenmene bak...seneler cabuk geciyor...
quote:
quote:
quote:
2 kız 1 erkek
güzelmiş
Bende yazdığımda anormal bişey görmedim
Ben senin karakterinde anormal bir şey gördüm...
("şey"den önce yazılanlar daima ayrı yazılır)
quote:
@Sam0
Birinin sevgilisi var.O da gerçekten iyi arkadaş olduğumuz ve kötü düşünmeyeceğimi bildiği için benimle arkadaşlık yapıyor.Diğerinin sevgilisi yok.
O zaman diğeriyle yakınlaşmaya bak. Sevgilisi olan kızın "sevgili" kişisi, ne kadar sana güvensede aslında istemediğine emin ol Empati yapmayı dene.
Hangi okul?
Kızdan hiçbir zaman için kanka olmaz ilk fırsatta kötü şeyler olur..
Bi erkek için kızlar kesinlikle çok daha iyi arkadaş oluyor. Tabi hemen arkadaş ayağına kızı götürmeye çalışmassanız. Hem çok şey öğretiyorlar hemde herşeye göre tavsiye verebilirler. İçinizi dökebilirsiniz,istediğinizde arayıp herşeyinizi anlatabilirsiniz,kıyafet tavsiyesi alabilirsiniz,bi kıza nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda bişeyler söyleyebilir. Ama erkek arkadaş ortamında bazı şeyleri gurur yapıp söyleyemessiniz. O yüzden kızlardan çok iyi arkadaş olur ama erkek arkadaşlarla playstation partisi yapmanın zevkini vermez