Şimdi Ara

HİÇ ARKADAŞIM KALMADI :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sıkı kankalarımdan biriyle kavga ettik ve konuşmuyoduk kavga ettiğim arkadaşım küstü diye diğer kankalarımda benle konuşmuyo hepsi onun kuklası ne derse onu yapıyolar buda demektir ki bugüne beni hiç sevmemişler arkadaş olarak görmemişler mahalledeki arkadaşlarımlada çok görüşemiyoruz.Sınıftakiler desen doğru düzgün adam yok.Çok tanıdığımda yok zaten.1-2 tane çocuk var onla arada konuşuyuroz falan.Okulda tenefüslerede çıkamıyorum.Hep tek başıma mıyım moralim çok bozuk o küstüğüm insanlarlada hayatta konuşmam artık defterden sildim onları bu son yaptıkları çok dokundu bana

• sen daha öncede bi konu açmıştın arkadaşlarım beni kadıköyde bıraktı param yoktu bakırköye geldim gibisinden bir konuydu sanırım..

o gün o arkadaşlarının geçrek arkadaşların olmadığı anlaşılıyordu..bunu sana söyleyenlerde oldu onlardan arkadaş olmaz falan diye..ancak sen onlar benim arkadaşlarım böyle şakalar olur vs vs demiştin..işte gün geldi artık onların gerçek yüzünü gördün hayatında artık onlar yok sadece sen varsın şu an lisedeysen sana 2-3 arkadaşta yetecektir..nasıl olsa üniversitede yeni arkadaşlıklar kuracaksın.

NOT:eğer sen o kişi değilsen bunları okumana gerek yok
  • yeni ortamlara girmeye çalış söylemesi koaly uygulaması zordur bilirim. ama yapacak başka bişey yok. bizim sınıfta bi kız vardı 3 sene boyunca sınıfta kimse konuşmadı onla ben dahil nedenini bilmiyorum bile. kim bilir 3 sene nasıl geçmiştir onun için.
  • benimde artık kankam filan yok dostum takma kafana ya benimde hiç arkdaşım yok aynı durumdayız hatta benim durumum daha berbat diyebilirim
  • boşuna dost arama gerçek dost aramayla olmaz o gelir seni bulur
  • Ya salla zaten ne takıyosun kafana olsa ne olur olmasa ne olur.Sen sonunda kendine kalırsın,kendine iyi bak yeter gerisi boş.
  • tek yol melankoli
  • sen daha öncede bi konu açmıştın arkadaşlarım beni kadıköyde bıraktı param yoktu bakırköye geldim gibisinden bir konuydu sanırım..

o gün o arkadaşlarının geçrek arkadaşların olmadığı anlaşılıyordu..bunu sana söyleyenlerde oldu onlardan arkadaş olmaz falan diye..ancak sen onlar benim arkadaşlarım böyle şakalar olur vs vs demiştin..işte gün geldi artık onların gerçek yüzünü gördün hayatında artık onlar yok sadece sen varsın şu an lisedeysen sana 2-3 arkadaşta yetecektir..nasıl olsa üniversitede yeni arkadaşlıklar kuracaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    3 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkesi gördün böylece tanıdın kankam dediklerini

rest i hepsine çek muhabbeti kes özür bekle

arkadaş arıosan konu dısından cıkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

tek yol melankoli

Damardan

Tek dostun Müslüm Gürses olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

sen daha öncede bi konu açmıştın arkadaşlarım beni kadıköyde bıraktı param yoktu bakırköye geldim gibisinden bir konuydu sanırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

tek yol melankoli

Damardan

Tek dostun Müslüm Gürses olsun

• bence intihar etmelisin kimse seni sevmiyor
  • daha önce verildi...
  • Ben dost ta aramıyorum iyi vakit geçirebileceğim arkadaş arıyorum sınıfta dışlanıyo muyum ne Bu yüzden hiç okulada gidesim gelmiyo

Aslında intikam alabilme şansım var o kavga ettiğim arkadaşımın sevdiği kız bana yavşıyo hafiften onlamı çıksam ne kızda taş
  • dostum nedir ki bunlar satılıcaksın hemde cok ben grubumun lideriydim hersey yolundaydı sonra birden baktım beni lidelrikten almıslar asağıya selamı kestiler 5 ay öyle gecti yediğim ictiğim ayrı gitmezdi özür dilediler ama hala eski sıckalığı bulamadım bulmamda o yaptıkları kazığı hicbir zaman unutmuyacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

daha önce verildi...

Özenti
  • Artik guclu olmanin zamani gelmis dostum. Sakin uzgun gorunme moralini bozma hergun daha guclu olduguna inan. Bu insanlarin sana yukardan bakmasini engeller. Bu arada yururken (dostun olmadigini varsayiyorum) kimseyle goz temasi kurma hep ileriye bak. Yuz ifadeni pek degistirme yapabiliyorsan sabit tonla konus. Cok guclu etkileri var bunlarin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

En sıkı kankalarımdan biriyle kavga ettik ve konuşmuyoduk kavga ettiğim arkadaşım küstü diye diğer kankalarımda benle konuşmuyo hepsi onun kuklası ne derse onu yapıyolar buda demektir ki bugüne beni hiç sevmemişler arkadaş olarak görmemişler mahalledeki arkadaşlarımlada çok görüşemiyoruz.Sınıftakiler desen doğru düzgün adam yok.Çok tanıdığımda yok zaten.1-2 tane çocuk var onla arada konuşuyuroz falan.Okulda tenefüslerede çıkamıyorum.Hep tek başıma mıyım moralim çok bozuk o küstüğüm insanlarlada hayatta konuşmam artık defterden sildim onları bu son yaptıkları çok dokundu bana

ARKADASIM KACA GIDIYOSUN SOLE HEMEN SOLIYIM CAGRESINI SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: gfbilker

quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

En sıkı kankalarımdan biriyle kavga ettik ve konuşmuyoduk kavga ettiğim arkadaşım küstü diye diğer kankalarımda benle konuşmuyo hepsi onun kuklası ne derse onu yapıyolar buda demektir ki bugüne beni hiç sevmemişler arkadaş olarak görmemişler mahalledeki arkadaşlarımlada çok görüşemiyoruz.Sınıftakiler desen doğru düzgün adam yok.Çok tanıdığımda yok zaten.1-2 tane çocuk var onla arada konuşuyuroz falan.Okulda tenefüslerede çıkamıyorum.Hep tek başıma mıyım moralim çok bozuk o küstüğüm insanlarlada hayatta konuşmam artık defterden sildim onları bu son yaptıkları çok dokundu bana

ARKADASIM KACA GIDIYOSUN SOLE HEMEN SOLIYIM CAGRESINI SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LİSE 1

• Karı Kıza Ak O Zaman Hacı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.