Şimdi Ara

Hiç anime izlememiş biri olarak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wait4u

quote:

Orijinalden alıntı: sano

Şahsın için söylemiyorum ama normalde animelere karşı ilgisi olmayıp arkadaş çevresinden falan etkilenerek anime izlemeye merak saranlar ilk önce en bomba yapımları izledikleri için (death note gibi) bir zaman sonra aradıklarını bulamayıp animelerden vazgeçebiliyorlar.
    Bağımlı olup sıkıcı animeler izlemekten iyidir bence :)

Sonra da kim ne derse desin Code Geass izle.

anime izlerken kesinlikle japonca izliyorum çünkü ing o kadar çekici gelmediği gibi güzelde olmuyor belkide ilk animeyi japonca izlediğim içindir
    ve başlıyorsan dendiği gibi ilk "Death Note" sonra "Code Geass". Daha sonra "Bleach" ve "Naruto" izle sana tavsiye edebileceğim diğer "Devil May Cry","FullMetal Alchemist:Brotherhood","Tengen Toppa Gurren Lagann","GunGrave","Afro Samurai","Darker Than Black","Air Gear","Great Teacher Onizuka" vs.. en azından bu saydıklarımı izlemeden ölmemeye çalış

• death note'la başla bencede. gerçekten anime izlemeye bağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

quote:

Şahsın için söylemiyorum ama normalde animelere karşı ilgisi olmayıp arkadaş çevresinden falan etkilenerek anime izlemeye merak saranlar ilk önce en bomba yapımları izledikleri için (death note gibi) bir zaman sonra aradıklarını bulamayıp animelerden vazgeçebiliyorlar.
    Bağımlı olup sıkıcı animeler izlemekten iyidir bence :)

Sonra da kim ne derse desin Code Geass izle.

bağımlısı olan insan zaten sıkıcı yapımlar olmadığı için anime izliyordur. sadece death note one piece izleyip şöyle yorumlar yapmayın.

artık pek kalmadı çeşit çeşit anime izleyip forumda önerenlerden son 1-1.5 senedir. insanlar sadece death note ve ya code geass izleyip pisipisikopat olmayı seçip bu tarz öneri yapıyorlar. code geass i izlemedim yorum yapmayayım ama tek kaliteli anime death note değildir hatta şöyle bir 10-15 çeşit anime izledikten sonra bir çok insan keşfediyor asıl güzel yapımları. Mesela monster gibi kaliteli konusu olan güzel bir yapım varken gidip death note izleyin başka bişey izlemenize gerek yok önerisi yapamam. bir çok kişinin söylediği akıl oyunları olsa bu konuda akagi ve one outs death note tan daha ötede. Bunun dışında pek çok kaliteli komedi ve dram temalı animeler var clannad, toradora, haibane renmei gibi. Adam gibi üstünde düşünülmüş konulara sahip paranoia agent gibi bir anime var dövüş tarzı ve eğlenmek amaçlı desen iki efsane var history's strongest disciple kenichi ve hajime no ippo gibi. Daha yeni yayınlanıp biten ama bence direk efsane olarak sayılması gereken bir fullmetal alchemist brotherhood var.

Sadece death note izleyip sonra 3 tane ismini duyduğunuz animelere başlayıp başka konularla ilgilenmeyince tüm animeleri sadece kendi gözünden değerlendirme.

Öncelikle şunu söyliyeyim. Herkesin kendi tercihi. Benim tercihim de hayatımın büyük bir bölümünü anime izleyerek geçirmek değil. Herkesin çok beğendiği her seriye bayılmıyorum ben, Mesela One Piece, Fairy Tail, Kuroshitsuji, Naruto vb. serilerde olan o komedi unsurlarından nefret ederim. Bu yüzden izlemeye gerek duymadığım belki de ileri vakitlerde güzelleşen çok(size göre az) seriyi bırakmışımdır. Ya da sadece ilk 2-3 bölümüne bakıp sıkıldığım ve bıraktığım güzel denilen animeler var. Sonuç olarak da hiç bilinmeyen animelere başlayarak zaman kaybetmek istemiyorum, varsa Death Note'dan daha iyi veya o seviyelerde dediğiniz, söyleyin de izleyelim. Bakacağım o akıl oyunları olarak daha üstün dediklerine, kötü olduklarını falan iddia etmiyorum bu arada, İnşallah da hoşuma giderler.

Bu arada kendi gözümden değerlendirmeyeceğim de gidip başkasının fikirlerini mi söyleyeceğim, sen de belirt fikrini yaptığımın yanlış olduğunu söyle.

• Beysbolla ve akıl oyunlarıyla aynı anda ilgilenen varsa One Outs izlesin.
  • Gantz'a benzer anime tavsiye istiyorum x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Gantz'a benzer anime tavsiye istiyorum x)

sizi hentai bölümüne alalım

@dombilibili

sana katılıyorum bi insan animeye bağımlıysa her izlediği animeden zevk alır death note olsun naruto olsun fma olsun bunları izledikten sonra diğer yapımlar size sıkıcı geliyorsa size, ben anime izliyorum demeyin kendinize

ayrıca

history's strongest disciple kenichi yi daha izlemedim nasıl bir anime ?
    hajime no ippodan sonra seyretmek nasıl gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 3 Ağustos 2010; 17:54:26 >

• Kesinlikle japonca izle derim diğer tüm etkenlerin dışında kulağa hoş gelen bir dil..
  • Death note izle death note ile animeye başlayan birçok arkadaşım var. Direk uzun soluklu bir anime ile olaya dalmak yanlış olur.

Death note-Gantz-Highschool of the dead gibi başlayabilirsin

[Kesinlikle ingilizce dublaj önermiyorum]
  • Evangelion ile başla, sonra Ghost in the Shell, Serial Experiments Lain falan. Film olarak da Angel's Egg iyi gider. Çerezlik olarak da Elfen Lied ve Higurashi.
  • Arkadaşlar teşekkürler öneriler için. Death note indiriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Evangelion ile başla, sonra Ghost in the Shell, Serial Experiments Lain falan. Film olarak da Angel's Egg iyi gider. Çerezlik olarak da Elfen Lied ve Higurashi.

Hocam adamı öldürmeye mi niyetlendin? SEL'den sonra kopar adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

Orijinalden alıntı: lanetlispyder98

Önce Death Note izle.Hazır Death Note`u bitirmiş iken bir hızla Hellsing`e başla.Aksiyonu kesmeden High School İn Dead (böleydi ismi galiba.)Sonrada Bleach.

Sıralamadan anladığım kadarıyla izlediğin tüm animeler bunlar heralde.

Analiz yeteneğini taktir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Evangelion ile başla, sonra Ghost in the Shell, Serial Experiments Lain falan. Film olarak da Angel's Egg iyi gider. Çerezlik olarak da Elfen Lied ve Higurashi.

Hocam adamı öldürmeye mi niyetlendin? SEL'den sonra kopar adam.

Bunları bitirince Bokurano ve Umineko izlesin bir de.
  • Berserk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar teşekkürler öneriler için. Death note indiriyorum...

evet doğru bi karar olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

anime izliyceksen japonca izle.ingilizceyi zor bulursun bide orjinal dili daha güzel.herkes japonca izliyor

Bu konuda on yargili olmayin, oncelikli olarak bu tercih meselesi, kimin hangisini daha cok begenecegine karar veremeyiz. Bunun yaninda ingilizce dublajini orjinalden daha cok sevdigim animeler de oldu. kimisi alt yazi okumayi sevmez, ki ben de aslinda onlardan birisiyim, bu yuzden bazan ingilizce izlemeyi tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

anime izliyceksen japonca izle.ingilizceyi zor bulursun bide orjinal dili daha güzel.herkes japonca izliyor

Bu konuda on yargili olmayin, oncelikli olarak bu tercih meselesi, kimin hangisini daha cok begenecegine karar veremeyiz. Bunun yaninda ingilizce dublajini orjinalden daha cok sevdigim animeler de oldu. kimisi alt yazi okumayi sevmez, ki ben de aslinda onlardan birisiyim, bu yuzden bazan ingilizce izlemeyi tercih ediyorum.

quote:

baslangic icin cok kotu bir oneri neo genesis. insani animeden komple sogutur. Abarti derecede felsefe yuklenmeye calisilmis, ve bu tarafi insani tek kelime ile -bayiyor- . Ghost in the shell i kenarda sakliyorum, zor gunler icin birsey diyemeyecegim o yuzden , Elfen Lied da baslangicta gitmez .. hocam daha korpe bir beyinden bahsediyoruz, bunlar ile 5. dakikada oyun disi kalir :))

Baslangic icin daha shonen bir anime ile baslanmasi faydali diye dusunuyorum. Benim onerim eger kan gormeden rahatsiz olmayacak isen claymore; narutonun ilk 20 bolumu ; heroic age. Ben FMA ile baslamistim anime izlemeye . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 5 Ağustos 2010; 10:45:43 >

• Death Note
  • quote:

death note'dan çok daha güzel animeler var bence, hellsing, rurouni kenshin (ovası), xxxholic, elfen lied ve kuroshitsuji benim daha çok beğendiğim animeler.
    death note'da (izlemiş olanlar için)
    L öldükten sonra iyice saçmaladılar, çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

anime dünyası çok geniş, death note gibi bir animenin senin dediği gibi yeni başlamış birinin aradığını bir daha bulamamasına neden olması kişinin kendisinden kaynaklanır. herkes animeyi sevecek diye bir şey yok ki

• Grave of the Fireflies
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.