Şimdi Ara

Hiç Adam Dövdünüz mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hiç Adam Dövdünüz mü?

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2020)
Giriş

Orjinalden alıntı: tavlasever

bn cok feci sinirleniyorum sinirsiz vururm elimi geriye dogru tutup bi savuruyorum genelde karsidakinin kafa goz dagiliyor.ama bu hareketi hizli yapmak lazim

Güzel bi yöntemmiş
  • evet dovdum ama haksız değildim birinde gasp etmeye çalıştı birinde çocukluk arkadaşımın onunu 5 kişi kestiler birinde yine arkadaşımın kız arkadaşına laf attılar onda dovdum en sonuncusundada kuzenimin düğününde küçük kuzenime laf atan bi şerefsiz apaçiyi dovmuştum ellerime sağlık yaptığımı çok begendim yine olsa yine doverim
  • adam dövmenin zevki paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 24 Kasım 2008; 19:23:54 >
  • 1kere birini bayılttım ve 1 keredebirinin burnunu kırdım ve bir kerede birinin omurgasını..Yaşım14..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_CameL

1kere birini bayılttım ve 1 keredebirinin burnunu kırdım ve bir kerede birinin omurgasını..Yaşım14..

Boyun filan kırmadınmı genç.Sana bide boyun kırmak, kafatası çatlatmak yakışır.Omurga kırmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

1kere birini bayılttım ve 1 keredebirinin burnunu kırdım ve bir kerede birinin omurgasını..Yaşım14..

Boyun filan kırmadınmı genç.Sana bide boyun kırmak, kafatası çatlatmak yakışır.Omurga kırmış

ahuahuahauhauhaomurgasını kırmışyumruğumla oldururumulan omurgasını kırsan burda ne işin var

• quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

ahuahuahauhauhaomurgasını kırmışyumruğumla oldururumulan omurgasını kırsan burda ne işin var

O omurga kırması kazayla oldu.Ya tam bilmiyorum çatlamışmı kırılmışmı ne olmuşdu o öyle diyodu .. Ama geriye kalanlar istem dışı değil..Bu arada öldürmek okadar kolay değil kim kimi öldürüyomuş gel öldür ?

EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacK_CameL -- 24 Kasım 2008; 19:45:31 >

• gecen sene okulda birini kemerle dövmüştüm
  • bende hiç kavga etmemek için ortamndan kaçmayı tercih ederim çünkü ne tartışmayı severim nede kavga etmeyi.. ama geçen üç sene önce bir çocuğu soba maşasıyla dövmüştüm..

olay söyle olmuştu dışarda patlıcan pişirmek yada sucuk kızartıcaktım herneyse yaktım mangalı.. tam bitmişti ondan sonra o ahmetcan denilen kızan geldi bunun külünü elediler mi ızgarada kül namına birşeycik kalmamıştı bende sinirlendim tabi bağırdım cağırdım.. baktım olmadı.. bu birazdaha kaşındı ondan sonrada aldım elime maşayı.. önce ahmetcanı bir güzel dövdüm sonrada kadirin bacağınada hızlı vurdum tabi ahmetcan yerlerde zırlıyor.. annesinede dedim bir daha yaparsa gene yaparım..
    öyle kapanmıştı olay.
    yani bir maşayla iki kişiyi dövmüştüm.
    bu olay kötüydü bir kaç kere dahada vurdum ama bunlar önemsenmeyecek olay biri de önem verilebilir.. son kabaahtinde aşmıştı biri bende ona bir geçirdim maşayı koluna.. ağlar gibi olmuştu.

• "1-2 Kere Kavga Ettim , Pişman Oldum."
    Polatcıklığa, Mematicikliğe, hayvanlığa gerek yok, tavrınızı koyun kimse bi'şey demez içinde biraz insanlık varsa. Yoksa da hayvanla hayvan olmak istemem.
  • günde 3 öğün adam döverim
  • Kavga çok saçmadır , hele hele ortaokul - lisede saçmalığın daniskasıdır.

1.Durup Dururken Kavga
    Çocuğun biri illa kavga ister.Sonra da muhtemelen dayak yiyen taraf masum olan taraftır.Masum çocuk annesine , müdüre veya öğretmenine söyler.Müdür veya öğretmen kavgacı çocuğu döver , accaib kızar yada disipline verir.Sonra kavgacı çocuk ya yeni bi kavga ister yada trib atar.Kısır döngünün bi bölümünde kavgacı çocuk durur , artık yemez.Dayak yediğinizle kalırsınız.

2.Karşılıklı Kavga
    İki tarafta suçludur.Kavga ederler.Biri öğretmene ispitler.Öğretmen iki çocuğu döver , accaib kızar yada disipline verir.Bu ikili arasındaki kavga bitmiştir.Sıra ispitleyene gelmiştir.Bu kısır döngü bir süre sonra durur.Boşu boşuna bir sürü tantana ile kalırsınız.

3.Haklı Kavga
    Çocuğun biri kavga ister.Ama öyle böyle değil.Yapmadığı şey kalmaz.Sizde öğretmene söylersiniz.
    a.Aktif Öğretmen
    Öğretmen çocuğa postayı koyar.10 puanlık öğretmendir.
    b.Pasif Öğretmen
    Öğretmen fazla sallamaz.Siz de kavga edersiniz ama öğretmene söyleyince öğretmen bile hak verir.

Haklı kavga dışında kavga kadar BOŞ bir şey yoktur.-haklı kavga , çok özel bir türdür , kolay kolay bulunmaz.bulduğunuzu zannedersiniz ama o haklı kavga değil.haklı kavga , anlatılmaz , yaşanır-
    Boştur , gereksizdir.Siz zaten tavrınızı koyun kavga mavga etmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valski -- 24 Kasım 2008; 20:24:55 >

• İlkokuldayken bir arkadaşımın kafasını yarmıştım. O gün çok korkmuştum. O günden beri kavgadan korkarım.
  • Benim kavga etmeme pek gerek kalmıyor. Artistlik yapan oldumu sert yapıom. Alıyor mesajı elimi bile sürmüyorum.
  • 19 yaşındayım, hayatım boyunca 2 kere kavga ettim, biri ilkokul 2. sınıfta, diğeri 8. sınıfta.

2. sınıftaki kavgada bi çocuğun suratını sıraya vurarak 4 dişini kırdım. 8. sınıftakinde ise okul koridorunda yürürken bi çocuğun bana çelme takıp,ben düşünce de pis pis gülmesi üzerine burnunu çatlattım.

Yani elimin ayarı pek olmadığından mümkün oldukça kavga olaylarından uzak durmaya çalışıyorum
  • Kavgada Kazanan Yada Kaybeden Yoktur, az Zarar Gören yada çok Zarar gören Vardır
  • teyzeoğlu kavgada adamın kafatasını çatlattı. o gün bugündür kavga etmiyorum olay 1,5 sene önce oldu mahkemesi daha yeni bitmiş
  • ilkoulda birisini fırsat bulduğum halde dayak atmadım fırsat dayımın oğlu çocuğu tuttu vur dedi karşılık yok vuramadım.en iyi iki arkadaşım var birine dayak attım birinden dayak yedim ama şimdi en iyi arkadaşlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

İlkokuldayken bir arkadaşımın kafasını yarmıştım. O gün çok korkmuştum. O günden beri kavgadan korkarım.

Haklısın kardeş.Bende 8. sınıfta sinirden dolayı istem dışı bi hareket yaptım gerçekten kafasının ufak bi bölümü şişti ve çok büyük olay oldu onun etkisiyle kavga durumunda çekingenim.Çünkü bıraksan dayak yiyon sonra bişi yapıyım diyon başında patlıyor ama illada kavga çıkarmak için çırpınanların çözümünü bende bilmiyorum kavga etmeden halledilmiyor galiba?Konuşsanda anlamaz zaten
  • en son geçen hafta artislik yapan taksiciye kafa atıp kaşını patlattım. hırsımı alamadım. sol kapı camına yumruk attım. çevre esnaf zor aldı elimden taksiciyi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.