ilkokul 2.sınıftan beri etmiyorum.Zeki insanlar kavga etmezler bence.Sahsen bu görüse sahibim...
evet, bir çok adam dövdüm..
büyük kavgalarada katıldım ..
bide marifetmiş gibi yazıyom he
@mert
senin dediğin olay biryere kadar...
Ooooo Her Gün Adam Döverim. 0% (0)
dh ye neler oluyor
Ömrümde hiç etmedim. Etmemde. Hayvanlar kavga eder.
8.sınıftan beri bende kavga etmedim biraz fazla sinirliyimdir.8.sınıfta biraz ileri gittim ogünden beri sakin olup kavga etmemeye özen gösteririm
arkadaş çevrem ve oturmuş olduğumuz çevre gereği sık sık kavga oluyor.. ya bide karagümrükte doğum büyüdüm ben her nekadar kavgayı sevmesemde kavgacı bırı gıbı duruyorum yanı oyle soyluyo herkes.. ve bu damgadan nefret edıyorum. tesbih hobim vardır çok severim elimden düşürmem sırf bu sebepten cok kavga oluyo..
en basiti 1 ay once dersane yeni başlamıstı elimde tesbih sallamıyorum bile çekiyorum geldi yanıma 2 kişi cebine sok onu dedi.. neyse uzun bir şeyler oldu ve artık hergün selam vererek önümden geçiyorlar
haklısın kardesim,ama yine de kavga etmek hos değil bence
en son 3 sene evvel etmiştim lise 1'de. sıranın üstünden uçmuştum çocuğa resmen
Kavganın yanlış oldugunu. İlk okul 4.sınıfta. 3 Kız 1 tane erkegi dövdügüm zaman anlamıştım. Velileri geldi eve şikayet gitti. Herkez düşman oldu bana. Ama şu anda etmem demem yine yaparım. Konuşup anlaşamıyorsam karşı tarafla. İstedigi kavgaysada hayır demem.
Kavga etmem, rezil ederim. Ömrü boyunca her gün dayak yese gene unutamaz o rezilliği.
Laftan anlamayan bazı itlerle mecburen kavga etmek zorunda kalıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Karındeşen Jack
Laftan anlamayan bazı itlerle mecburen kavga etmek zorunda kalıyoruz.
aynen katılıyorum
Bundan 7 yıl önce bir çocuğu dövmüştüm, tabi o zaman bende çocuktum
kaşınanana dalıyorum huyum böyle napim
kavga etmek ayılıktan başka birşey değildir
E ayılıktan başka bişey değil de adam gelse yolda sana naber lan g.t dese ne yaparsın ( Başımdan geçti ve diyen de başına bişeyler yedi )
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
dimi konuşarakta anlaşabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
sen istesende edemessin zaten..
öyle diyorsa hemen çeker "neden böyle diyorsun güzelkardeşim, nedir senin derdin? uzlaşalım, konuşalım gel küfür etme gönlümü derme" derim. adam o zaman hemen yaptığının yanlış birşey olduğunu anlar ve ayağına kapanır ne olur beni affet diye. o zamanda sen abilik yapar tokalaşırsın, olay kapanır. herşeyin br çözümü varıdır birader.