Bildirim
hiberfil.sys nasıl taşınır?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben hiberfil.sys dosyasını tamamen sildim kurtuldum Sizede silmenizi öneririm.
-
hiberfil.sys dosyası hazırda bekleme modunda işine yarar ramde bulunan bilgilerin bir kopyasını bu hiberfil.sys dosyasına kopyalar. Hibernate özelliğini kullanıyorsan eğer örnek verecek olursak. Bilgisayarda sen işlemlerini yaparken internete gezip program vs. kullanırken acilen bir işin çıktı ve sen bilgisayarı kapatıp tekrar açtığında bıraktığın halde bulmak istiyorsun ama bu süre zarfında elektrikten tasarruf yapayım dedin ve Hibernat özelliğini kullanarak bilgisayarı hazırda bekletme moduna aldın o anda ramde olan tüm işlemlerin bir kopyasını hiberfil.sys dosyasına kopyalıyıp bilgisayarı hazırda bekleme moduna alır ve gelip bilgisayarı tekrar açtığında bu dosyadan okuyarak hızlı bir şekilde açmanı sağlar ve kaldığın yerden devam edersin bu işlem sayesinde.
dolayısı ile silmemenizi öneririm.
-
dosyayı kullandığım için silmek değil taşımak istiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X