Şimdi Ara

hiberfil.sys nasıl taşınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 rtm kullanıyorum, C sürücüsündeki hiberfil.sys dosyasını D'ye nasıl taşırım? pagefile.sys dosyasını ayarlardan taşıdım ama hiberfil.sys dosyasını taşımak için bir ayar bulamadım, bazı yerlerde registry'den bahsetmişler ama sanırım xp için çünkü verilen anahtar windows 7'da yok.

• Ben hiberfil.sys dosyasını tamamen sildim kurtuldum Sizede silmenizi öneririm.
  • hiberfil.sys dosyası hazırda bekleme modunda işine yarar ramde bulunan bilgilerin bir kopyasını bu hiberfil.sys dosyasına kopyalar. Hibernate özelliğini kullanıyorsan eğer örnek verecek olursak. Bilgisayarda sen işlemlerini yaparken internete gezip program vs. kullanırken acilen bir işin çıktı ve sen bilgisayarı kapatıp tekrar açtığında bıraktığın halde bulmak istiyorsun ama bu süre zarfında elektrikten tasarruf yapayım dedin ve Hibernat özelliğini kullanarak bilgisayarı hazırda bekletme moduna aldın o anda ramde olan tüm işlemlerin bir kopyasını hiberfil.sys dosyasına kopyalıyıp bilgisayarı hazırda bekleme moduna alır ve gelip bilgisayarı tekrar açtığında bu dosyadan okuyarak hızlı bir şekilde açmanı sağlar ve kaldığın yerden devam edersin bu işlem sayesinde.

dolayısı ile silmemenizi öneririm.

• dosyayı kullandığım için silmek değil taşımak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PDB DOSYALARI NASIL AÇILIR??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.