Şimdi Ara

Hibe Kampanyası Sona Ermiştir - Teşekkürler -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HİBE KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR. DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

********************************************************************************************

Ayrıca aşağıda yazılı olan parçaları isteyen okullar ücretsiz gelip alabilirler.

Pentium 4 3.0Ghz 1MB Cache 800Mhz s478 ( 6 Adet - Kodları SL7PM ve SL7E4 )
    Pentium 4 1.6Ghz s478 ( 1 Adet )
    Celeron D 310 2.13Ghz 256MB Cache 533Mhz s478 ( 2 Adet )
    Celeron 1.7Ghz 128MB Cache 400Mhz s478 ( 3 Adet )
    Celeron 1.7Ghz 128MB Cache 400Mhz s478 ( 1 Adet - üzerindeki yazılar silinmiş )

128MB 800Mhz RD-Ram ( 6 Adet )
    128MB 266Mhz DDR-Sdram ( 4 Adet )
    64MB 66Mhz SD-Ram ( 1 Adet )
    8MB Edo-Ram
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 11 Mart 2013; 12:50:47 >

• ptesi-salı 775 anakart ve 2x1gb ram kargoluyorum. satılmayı bekleyeceğine minik parmaklarda yeniden can bulsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 16 Şubat 2013; 4:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

ptesi-salı 775 anakart ve 2x1gb ram kargoluyorum. satılmayı bekleyeceğine minik parmaklarda yeniden can bulsunlar

Bence idareye gider. Idarenin parmaklarının minik olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ptesi-salı 775 anakart ve 2x1gb ram kargoluyorum. satılmayı bekleyeceğine minik parmaklarda yeniden can bulsunlar

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

İdareye bir banka tarafından hibelenmiş eski xenon 3.0 işlemcili makinaları kurduk. Onların ihtiyacı şuan için yok. İyi bilgisayarları daha çok bilişim laboratuvarlarına ana makina olarak kuracağız. Dosya paylaşımı ve ağdaki diğer makinelerin takibi için iyi olması daha güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca çok amaçlı salonda da iyi bir bilgisayar olması gerekiyor. Bir çok dernekten, emniyetten ve milli eğitimden öğrencilere seminer için gelenlerin rahatlıkla kullanabilmesi lazım. Sadece öğrencinin başında oturmaması o bilgisayarın öğrenci için kullanılmayacağı anlamına gelmez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

anlaşılan müdür odası ile ilgili kötü anılara sahipsin. sorun değil benimde var, bu yüzden öğretmenleri sevemiyorum.
    ama bu bağışlar öğrenciler için. nerede kullanıldığı önemli değil, hizmetini öğrencilere verecek önemli olan bu.

• Elimde 3 adet mouse var sizlere bunu nasıl iletebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufak bir hatırlatma yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Elimde 3 adet mouse var sizlere bunu nasıl iletebilirim ?

Eğer ki o civarda başka gönderi yapacak üye olursa onunla birlikte gönderebilirsiniz. Onun haricinde kargosu ürünlerin fiyatını geçecektir. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.
  • Buradaki başlığa eklemeyi unutmuşum. Listedeki ürünleri benim dükkanımdaki hala satışta gözüken ürünlerle takaslayabiliriz de.
  • 1tane PCI express ekran kartı 10 tane pil.

listeden düşülmüştür. Darkhardware sitesindeki dostlarımıza teşekkür ederim buradan da.
  • 2tane PCI express ekran kartı
    1 Adet switch
    1 Adet Fare
    1 Adet IDE DVDRW listeden düşülmüştür.
  • Vay bee 1. Sınıfı burada okumuştum 1999...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. RaptorFX,

Elimde eski kasadan çıkma, çalışır durumda, soket 478 SD-Ram AGP anakart var. Üzerinde, Pentium 4 1.7 GHz. İşlemci(fanı ile) ve toplamda 512 MB SD-Ram bulunmakta. Bu anakart bu haliyle işinize yarar mı acaba? Yararsa, anakartın aynası, AGP ekran kartı ve listedeki DVI-VGA çevirici gibi ürünlerle kargosu bana ait olmak üzere gönderebilirim.

Haber verirsiniz.

Teşekkürler, kolaylıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehmcomp

Sn. RaptorFX,

Elimde eski kasadan çıkma, çalışır durumda, soket 478 SD-Ram AGP anakart var. Üzerinde, Pentium 4 1.7 GHz. İşlemci(fanı ile) ve toplamda 512 MB SD-Ram bulunmakta. Bu anakart bu haliyle işinize yarar mı acaba? Yararsa, anakartın aynası, AGP ekran kartı ve listedeki DVI-VGA çevirici gibi ürünlerle kargosu bana ait olmak üzere gönderebilirim.

Haber verirsiniz.

Teşekkürler, kolaylıklar.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ürünleriniz işimize yarayacaktır. Zaten olur da artan ürünler olursa diğer okullara dağıtımını yapacağım.

Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Haydi donanimhaber ahalisi, desteğe devam...
  • @ehmcomp'a desteği için çok teşekkür ederiz.
  • Eksikler listesi güncellenmiştir.
  • 3 adet anakart gönderebilirim. ama p.tesi ancak çıkarırım.birincisinin remleri de var koyarım kutuya... sd remli ama iyi bir anakart..
    3.0 ları, presscotları da açar. yalnız hızı düşük olarak..

diğer iki anakart 423 pindir.. işlemcileri, fanı üzerinde.....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-478-pin-sd-remli-onboard-lan-vga-ses-anakart-d845glly-106234433/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-dvi-dan-d-sub-vga-cevirici-103103016/detay/

bir adet te çevirici koyabilirim..

aslında yurtiçi kargo veya ptt ile konuşulabilir.. böyle kampanyalar için ücretsiz taşımacılık yapıyorlar diye biliyorum..

• @mikail13 ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim, pm attım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.