Şimdi Ara

Hi2Games dolandırıcıdır, alışveriş yapmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MonacoDoom bey UYARDIĞI HALDE BENDE DÜŞTÜM BU DOLANDIRICILARA
    Hi2games üzerinden Black desert online efsane paketi aldım. Lakin Steam gift süresi geçtiği için göndermediklerini söyleyerek iptal edip bakiyeye yatırdılar. Ben de Black desert online accoin kodu almak istediğimi söyledim. Hemen saçma sapan bir panel oluşturup sattılar. Ben de mal gibi kandım bu dolandırıcılara. Sonra oyundan aktif edemedim. Black desert online nin destek hesabı bana Steam üzerinden aktif edemediklerini söylediler. İade talebinde bulunmam gerektiğini ve durumu anlattığında yardımcı olacaklar ini söylediler. Ben de bu dolandırıcı sitesine geri dönüş yaptım. İşte kod iadesi almadıklarını söylediler. Biraz ağır konuşunca bu dolandırıcıla'ra talep oluşturduklarını ve beklemede kalmamı söylediler. Tam 20 gün oyaladılar beni. Bugün de iade yapmadıklarını söylediler. Ben de sitelerindeki "Kullanıcı aldığı ürünlerde Hi2Games sitesi yanlış ve eksik bilgi girilmesi durumunda Hi2Games koşulsuz şartsız ürünü iade alır ya para iadesi veya istenilen ürünü teslim ederek doğabilecek fiyat farkları Hi2Games tarafından karşılanır" maddesini öne sürdüm. İşte ben bildiğinizi düşünerek söyle yaptım böyle yaptım diyerek kendilerini haklı çıkardılar. Ben yüzlerine karşı Dolandırıcı damgası yapıp gerekli mecralara başvuracağımı söylediğimde beni Canlı konuşma'dan engellediler. Böyle bir şey olabilir mi? Bu dolandırıcılara kanmayın arkadaşım. Ve gerekli mecralara başvuru yaptım. Ne pahasına olursa olsun.
    İlgili görseller aşağıda;

Görsel 1- Ödemeyi alıp, siparişi iptal etme. Tam yavuz esnaf ticaret mantığı, klasik dolandırıcı türk esnaf tiplemesi.
    Hi2Games dolandırıcıdır, alışveriş yapmayın

Hi2Games dolandırıcıdır, alışveriş yapmayın @MonacoDoom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linne -- 5 Nisan 2019; 11:12:4 >

• Dostum geçmiş olsun keşke benim konuyu okuduktan sonra bu hatayı yapmasaydın.

Şimdi yapman gereken şey bankaya harcama itirazında bulun ve 1 2 ay bekle. Sonuçta sana satılan ürün verilmedi hertürlü iade alırsın. Paran kaybolmaz bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ManacoDoom. Çok saçma bir hata yaptım lakin elimde kodlar var. Bunlar olduğu halde de itirazda bulunabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linne

Teşekkür ederim ManacoDoom. Çok saçma bir hata yaptım lakin elimde kodlar var. Bunlar olduğu halde de itirazda bulunabilirmiyim ?
    Senin ilk aldığın kod black desert online efsane paketin verilmedi, yerine verilen pakette senin kullanabileceğin bir paket değil. yani her halükada iade hakkın var. bankaya bunu belirterek harcama itirazı oluşturabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.