Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su ara ıkıde bır Dsmart modulden kanalları dsmarta gore yapın dıye yazı cıkıyor bu uyarıları kapama yolu varmı bıldıgınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kndrcı

Geçen hafta bugün aldığım 48uhl950 tv yi ışık sızmasından dolayı değiştirdim.. inşaallah bunda olmaz.. akşam kurucam tvyi..

Hocam mağazadan mı değiştirdiniz servisle mi irtibata geçtiniz.
  • Mağazan değiştim... kurdum.. bundada var ekran sızması...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bizim orda bu tv 1699a düştü. Şuana kadar bu tv yi düşünmüyordum. Temmuzda evlenicem. Aylardır TV bakıyorum ama erken almak istemediğim için şuana kadar almadım. Aslında "bütçemi zorlayarak" 3000-3500 fiyat aralığında TVde smart olayının ve kalitesinin de çok iyi olmasını da istediğim için hep samsung ya da lg düşünüyordum Aklımda hep 55inç büyük ekran samsung ya da lg vardı. Bu modelin Trt 4k yı açması 3D olması benim aklımı çeldi. Ama markası kalitesi ve 48inç oluşu da olumsuz yanları benim için.

Şimdi sizden ricam bana "gel sen hiç bütçeni zorlama, 48inç olsa da bu tv yi al pişman olmazsın, zaten çok büyük bir meblağ değil ilerde istersen daha büyüğünü daha kalitelisini alısın diyebilir misiniz ?, kullanıcılara sesleniyorum :D:D
    Olumsuz ve olumlu yanları nelerdir?

İzleme mesafem yakın olacak 3m falan,

Hocam smart özelliği haric diğer herşey için önerebilirim TV yi. Ama smart özelliğini bir akıllı telefon ya da pc gibi hayal ediyorsanız dünyanız yıkılır bunu da baştan söyleyeyim. :D Anca foruma girersiniz, haberleri takip edersiniz tarayıcıda. İçindeki uygulamalar ile de face youtube gibi yerlere girersiniz baya uygulama var ama hepsini denemedim.

İlerde android box alacağım bende tam anlamıyla smart için.

Bu arada ekran kartı 4K destekleyen lenovo laptop bağladım dün gece. 4K olarak kullanılabiliyor pc ile

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

hocam pcde oyun oynadınızmı bu monitör ile, lag filan oluyormu titremeler .

• Tv yi geri iade edeceğim.. 1550 tlye aldım.. adıma faturalı.. sıyah ekranda ışıklar sönükken sızma var.. kafama takıldı.. tv yi 1550 tl ye arayıp bulamayan ve sızmayı sorun etmeyen varsa aldığım fiyata nakit olarak verebilirim.. salı akşamına kadar beklicem alan olmazsa iade edicem.. bilginiz olsun arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bizim orda bu tv 1699a düştü. Şuana kadar bu tv yi düşünmüyordum. Temmuzda evlenicem. Aylardır TV bakıyorum ama erken almak istemediğim için şuana kadar almadım. Aslında "bütçemi zorlayarak" 3000-3500 fiyat aralığında TVde smart olayının ve kalitesinin de çok iyi olmasını da istediğim için hep samsung ya da lg düşünüyordum Aklımda hep 55inç büyük ekran samsung ya da lg vardı. Bu modelin Trt 4k yı açması 3D olması benim aklımı çeldi. Ama markası kalitesi ve 48inç oluşu da olumsuz yanları benim için.

Şimdi sizden ricam bana "gel sen hiç bütçeni zorlama, 48inç olsa da bu tv yi al pişman olmazsın, zaten çok büyük bir meblağ değil ilerde istersen daha büyüğünü daha kalitelisini alısın diyebilir misiniz ?, kullanıcılara sesleniyorum :D:D
    Olumsuz ve olumlu yanları nelerdir?

İzleme mesafem yakın olacak 3m falan,

Hocam smart özelliği haric diğer herşey için önerebilirim TV yi. Ama smart özelliğini bir akıllı telefon ya da pc gibi hayal ediyorsanız dünyanız yıkılır bunu da baştan söyleyeyim. :D Anca foruma girersiniz, haberleri takip edersiniz tarayıcıda. İçindeki uygulamalar ile de face youtube gibi yerlere girersiniz baya uygulama var ama hepsini denemedim.

İlerde android box alacağım bende tam anlamıyla smart için.

Bu arada ekran kartı 4K destekleyen lenovo laptop bağladım dün gece. 4K olarak kullanılabiliyor pc ile

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

hocam pcde oyun oynadınızmı bu monitör ile, lag filan oluyormu titremeler .

Hocam inanın çok uzun zamandır oyun oynamıyorum. Bu laptop kardeşimin olduğu için oyun falan kurmadım. Benim hp de oyun kaldırmıyor zaten eskidi :) Merak edilen bir oyun varsa önümüzdeki ay indireyim. AKN yüzünden adam akıllı bir şey indiremiyoruz

• Kuruluma 85tl istedi vestel
    Ben bu parayi vermem arkadas o kadar ucuza ara bul tv yi sadece kutuyu acip kanal ayari yapacaklar 85tl istiyorlar yubhh. Kendim acsam nolur.

• Kendin kur çok basit.

• 1Teknik kullanıcısına yanıt
    Merhaba ekran arkasında led ışıkmı var? 48uhl950 bu özellikmi var? Varsa nasıl çalışıor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kndrcı

Kendin kur çok basit.

kurmak sıkıntı değil sorunlu kırık çıkar diye çekiniyorum. aldığım a101 anadolu yakasında sorunlu çıkarsa tekrar oraya götürmem problem olur.
  • Riske girip girmemek sana kalmış.. ben 2 tane kurdum temiz çıktı.

• Kendim kurarsam garanti ile ilgili sikinti yasarmiyim acaba?

• Yaşamazsın garanti devam eder... tv de cizik kırık eksik parça vs. Çıkarsa o sorun olur.. aldığın mağaza ile alırken konuştuysan geri verirsin yada değişim..

• Kurulumda bir şey yok. Sadece servis kurulumu olup sisteme işleniyor garanti süresi biraz daha işi sağlama almış oluyorsunuz. Ama faturanız varsa garanti yine de geçerli korkunuz olmasın.

TV yi kurmak basit , ben test edip ayaklarını öyle taktım. Önce kutuyu açın, kutuyu ters çevirip çekin tv ağırlığından dolayı yerde kalacak zaten. Ama bir kişi de tv yi tutsun düşmesin yere

tv ters duracağı için uydu kablosunu falan takın, tv yi açın. Bakın bakalım ekranda panelde sorun var mı ? Problem yoksa hayırlı olsun tv niz sorunsuz şekilde çalışıyor. Artık ters dururken ayaklarını takın sonra dikkatlice ters çevirebilirsiniz.

Eğer kendinize güveniyorsanız panele bastırmadan sadece yanlardan tutarak tek kişi de kaldırabilir. Ben kendim kaldırıp duvara falan astım çok fazla bir ağırlığı yok. 10 kg falan herhalde toplamda.

uydu kullanacaksanız kanalların hepsi sıralı geliyor zaten. Ayrıca TKGS desteği de var, tkgs güncellemesi yaparsanız kanallar SD ya da HD ön tanımlı olarak sıralı geliyor.

• kardeş kutuyu açmadan önce telefonla kutunun açılışını kurulumunu ve ilk çalışma zamanalarını çek bu senin için delil olur...ben öyle yaptım bir sorun olursa sevise tüketici hakem hetyetine delil olur kutunun yanındaki serilalden başla kaydetmeye ..
  • Arkadaslar size bir sorum olacak tv de ozellikle haber saatlerindeki haber videolarinda siyah ve beyaz hareketli objelerde veya bir haber de fotograf flashlari patlarken enine yatay cizgiler olusuyor mu her resimde olmuyor ama mesela beyaz yakanin kenarlari hareket edince enine kirilma olmakta normalde 4k yayinda olmuyor ama hd de olsa yukarda anlattigim olayi sik gozluyorum sizde de var mi aceba

• Günaydın cevap veren herkese tsk ederim.
    Aksam cesaretimi toplayıp dualar esliğinde açtım kutuyu çok sukur panel sağlam köselerde sızma var ama katlanılabilir düzeyde. Ayakları taktım sehpaya koydum.
    Merkezi uydu vardı direk uydu baglantısını sectiğim için kanalları bulamadım. Sonra diseqc seçip öyle devam ettim sıkıntı yok tüm kanallar geldi.

Youtube 3d açtım test amaçlı ama verim alamadım gözlük bağlandı yazdı ama 3d olmadı. Menü 3d ayarları nasıl olmalı. 3d baslayinca gözluk düğmesine basmam mı gerekiyor bu konuda destek istiyorum.

Kanal sıralamasını otomatik yapmanın bir yolu var mı? Çok karışık durumda kanallar.

4k muhteşem. Ekran modu önce doğaldaydı sonra dinamik yaptım ama hd kanallarda istediğim netliği alamadım. Acaba teledünyayı mı taksam? Su an uydu bağlı.

Wifi hemen bağlandı gayet hızlı belki kabloyla bağlarım cünkü modem yanında.

Son olarak 1549 tlyi sonuna kadar hakeden bir televizyon tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hm1506

Günaydın cevap veren herkese tsk ederim.
    Aksam cesaretimi toplayıp dualar esliğinde açtım kutuyu çok sukur panel sağlam köselerde sızma var ama katlanılabilir düzeyde. Ayakları taktım sehpaya koydum.
    Merkezi uydu vardı direk uydu baglantısını sectiğim için kanalları bulamadım. Sonra diseqc seçip öyle devam ettim sıkıntı yok tüm kanallar geldi.

Youtube 3d açtım test amaçlı ama verim alamadım gözlük bağlandı yazdı ama 3d olmadı. Menü 3d ayarları nasıl olmalı. 3d baslayinca gözluk düğmesine basmam mı gerekiyor bu konuda destek istiyorum.

Kanal sıralamasını otomatik yapmanın bir yolu var mı? Çok karışık durumda kanallar.

4k muhteşem. Ekran modu önce doğaldaydı sonra dinamik yaptım ama hd kanallarda istediğim netliği alamadım. Acaba teledünyayı mı taksam? Su an uydu bağlı.

hayırlı olsun hocam youtube 3d ben de beceremedım cok verımlı degıl ama normal 3d fılm ozellıkle avatar 3d ve life of pi 3d tavsıye ederım bunlarda boyut cok onemlı kanal lıstesını ıstesen sana yollayabılırım kendı tvımın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 30 Mart 2016; 11:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

quote:

Orijinalden alıntı: hm1506

Günaydın cevap veren herkese tsk ederim.

hayırlı olsun hocam youtube 3d ben de beceremedım cok verımlı degıl ama normal 3d fılm ozellıkle avatar 3d ve life of pi 3d tavsıye ederım bunlarda boyut cok onemlı kanal lıstesını ıstesen sana yollayabılırım kendı tvımın

Olur gönder arkadaşım ama nasıl atacagımıda yaz lütfen.

• Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan... bende sızmadan dolayı geri verecektim vazgeçtim.. dün de duvara astım kanalları yeniden yükleyip düzenlicem.. Abiler kanal listesini ve nasıl yapılacagını banada yollarmısınız size zahmet.. çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.