Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aldım a101 den 1549 tl ye.. 1hafta da iade edilenilecek şekilde.. akşam kendim kurcam.. ilk televizyonum olacak.. tavsiyelerinizi bekliom. Nesine dikkat ediyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    Aldım...

• Hocam yazılım proglamlama işleriyle aşına değilseniz son kullanıcıya uygun işlem değil yapılması gereken. Yanlış bir işlemle tv yi kullanılmaz hale getirebilirsiniz.
  • Saolun teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kndrcı

Saolun teşekkürler..

nerden aldınız kaça aldınız? biz ist da 1800den aşağı bulamıyoruz. kafayı yiyecem
  • No yaz indirimolan mağazaları yollyim kardeşim

• Buraya tlfndan nasıl foto atılıoki bilsem buraya yollicam indirimli mağazaları

• Üsküdar civarı kadıköy civarı ümraniye civarı ve beykoz civarı a101 ler indirimli bugün ve yarın.. 48uhl950 1549 tl... haberiniz olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kndrcı

Buraya tlfndan nasıl foto atılıoki bilsem buraya yollicam indirimli mağazaları

Hocam cevap yazma ekranında resim ekle var ora basın resmi seçin ve yükleyin olay bu kadar basit mağaza listesini nasıl edindiniz.

• Dediģiniz gibi defalarca denemiştim.. yine denedim olmadı.. ""resim yüklendi sayfayı kapatıp devam edebilirsiniz"" diyor.. ama bskıyorum forumda resim mesim yok... broşürün fotosuydu zaten..

• Arkadaslar n11 de felan fiyatlari yukseltmisler.1899 liralarda..1549 liraya bulabilirseniz alin gecin..1599 lirada fazlasiyla karli alisveris demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar samsung galaxy s5 ile 30 saniyelik UHD video cektim 190 mb boyutundaydi, sandisk crizglide 3.0 flas diske attim, fakat tv acmadi..acaba flas disk okuma hizi yetmedimi bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

vesteldriver dan guncelleme yaptım yapmayanlar ıcın yorumum ;
    goruntu sankı bıraz daha netlestı (evde yazılım guncellemesı attıgımı bılmeyenler de oyle dedı)
    arayuzu kesınlıkle daha guzel
    altyazı boyutu baya arttırılabılıyor
    kanal gecıslerı sankı az daha hızlı
    yanı tavsıye ederım

gıray hocamızın yazılımı sonucu ;
    sanırım bızım alette srs yok menude cıkmadı
    dts acılıyor ama sorround kayboluyor sanırım bu sorunu asabılen olmadı ama dts acıp soundbar la sorround almak daha mantıklı
    bluetooth kulaklık ozellıgı pvr follow me ozellıgı acılanlar gayet yeterlı hale geldı
    yazılımla tivibu actım ama sanırım vestelın skype gıbı tıvıbu ozellıgı de yok

Üstadım nasıl yaptığınızı, benim gibi bu işlerden çok fazla anlamayanlar için adım adım anlatırsanız çok makbule geçecek.

• 1699a buldum. Ancak son bir tereddütüm var. Bu TVde flash var mı? Eğer flash varsa yarın gidip alacam. Flash olmayan TVlerde smartdan film izlenmiyormuş. Ya da ben yanlış biliyorum.

• Konya'da indirimde bu TV ye denk gelen var mı?

• Kndrcı'nın isteği üzre
    Bu mesaja eklenen görseller:

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi 2099 luk olan model 48uhl950 nin aynı özelliklerini taşıyor mu acaba? yazılımsal vs yani
  • Birisi hayrına bana istanbulda beşiktaş,beyoğlu,bakırköy,şişli,küçükçekmece,başakşehir ilçelerinde hangi şubede indirimli var bi zahmet paylaşın lütfen biz de istifade edelim

• VESTEL sba120 2.1 subwoofer li sounbbar i denedık merak edenler ıcın ;
    https://www.youtube.com/watch?v=QQqACDpEeCo
    https://www.youtube.com/watch?v=9cL3OU2CKEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 19 Mart 2016; 19:56:58 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.